اجرای آزمایشی طرح کیفیسازی نان در یاسوج
مدیرکل اقتصادی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از اجرای طرح آزمایشی تولید و عرضه نان با سبوس و جوانه کامل در برخی مجتمعهای نان سطح شهر یاسوج خبر داد.
مدیرکل امور اقتصادی استانداری با بیان اینکه مردم همواره نسبت به کیفیت پایین نان گلایه دارند، افزود: این طرح از هفته آینده در سه مجتمع تولید نان با هدف افزایش کیفیت آن در یاسوج اجرا میشود.
رضاپور با اشاره به اینکه این طرح پس از اجرا در یاسوج، در شهرهای گچساران و کهگیلویه عملیاتی و به مرور در اغلب مناطق استان اجرا میشود، گفت: کارخانه آرد و نشاسته استان برای اجرای این طرح آرد مورد نیاز را در اختیار نانواییها قرار میدهد .
مدیرکل اقتصادی با تاکید بر اینکه متخصصین تغذیه و پزشکان مصرف این نان را به همشهریان توصیه میکنند، بیان کرد: نان کامل سرشار از ویتامینهای گروه ب است و در پیشگیری از سکته قلبی و مغزی، جلوگیری از سرطان روده و کنترل قند، چربی و کلسترول مفید است.
رضاپور با اشاره به اینکه ممکن است کار در اوایل با مشکلات و نواقصی همراه باشد، اضافه کرد: مشکلات این طرح در زمان اجرا شناسایی، بررسی و برطرف می شود.