• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۰۰۳۶۱۲
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
اردبیل » علمی فرهنگی

برای حذف روادید بین کشورهای عضو سازمان اکو تلاش می کنیم

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با تاکید بر لزوم تسهیل گردشگری بین اعضای اکو گفت: ایران برای تسهیل حضور گردشگران کشورهای عضو تمام تلاش خود را می‌کند و با همکاری وزارت امور خارجه به سمت حذف روادید بین کشورها حرکت می‌کنیم.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدعزت‌الله ضرغامی روز پنجشنبه در پنجمین نشست وزیران گردشگری کشورهای عضو اکو در نگارخانه ختایی مجموعه تاریخی شیخ صفی‌الدین اردبیلی گفت: ما در جمهوری اسلامی ایران حرکتی را آغاز کردیم که تا سرحد امکان حضور گردشگران کشورهای عضو اکو را تسهیل کنیم، یکی از آنها تسهیل در صدور روادید است و در این زمینه با وزارت امور خارجه همکاری خیلی نزدیکی صورت گرفته و برای تردد راحت‌تر مردم آرام آرام به سمت حذف روادید بین کشورها حرکت می‌کنیم.
وی تاکید کرد: انتظار می‌رود اگر به هر دلیلی بعضی مواقع روابط سیاسی بین کشورها دچار سوء تفاهماتی می‌شود، همه سعی کنند تا سفرهای گردشگری بین کشورها حفظ شود چرا که گردشگری خواست و حق همه مردم دنیا است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تصریح کرد: گردشگری روابط بین دولت‌ها را پایدار و محکم می‌کند، علاوه بر این گردشگری صنعتی پیشران است که همه بخش‌های اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی را دربر می‌گیرد و همه باید تلاش کنیم مشکلی برای ارتباط بین گردشگری بین اعضا پیش نیاید.
ضرغامی با تاکید بر لزوم تسهیل روابط بین کشورهای عضو اکو گفت: کشورهای عضو اکو با حدود ۵۰۰ میلیون نفر جمعیت، یک دنیای وسیع از امکانات تجاری، فرهنگی، تاریخی و خدماتی هستند که همه اینها برای گردشگری موهبت بزرگی به شمار می‌رود.
وی در ادامه با اشاره به نامگذاری امسال به عنوان سال گردشگری سبز اظهار کرد: گردشگری و محیط زیست مثل دو بال برای همه جوامع هستند و ما در ایران در بالاترین سطح، جلسات، کمیته‌ها و تصمیمات خوبی برای همکاری بین گردشگری و حفظ محیط زیست برگزار کردیم.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ضمن قدردانی از میزبانی مردم و مسئولان اردبیل برای برگزاری شایسته رویداد اردبیل ۲۰۲۳ ادامه داد: میراث فرهنگی، معماری و سازه‌های ایران در طول تاریخ در راستای حفظ طبیعت و استفاده بهینه از مواهب محیط زیست بنا شده است.
ضرغامی خطاب به وزرای گردشگری و میهمانان خارجی کشورهای عضو اکو گفت: از شما دعوت می‌کنیم تا از مجموعه باغ‌های ایرانی که به ثبت جهانی رسیده، بازدید کرده و ببینید که در سال‌های دور، ایرانیان چگونه محیط زیست خود را به خوبی حفظ می‌کردند.
وی افزود: ایرانیان در احداث کیلومترها قنات‌ که به ثبت جهانی رسیده، در دل زمین مهندسی و معماری پیشرفته‌ای برای حفظ آب و استفاده از موهبت زندگی انجام داده‌اند، علاوه بر این، با احداث سازه‌های تاریخی مانند بادگیر، آب انبار، یخچال، زیرزمین‌های بسیار عمیق به نام شوادان، از هزاران سال پیش نگاه ویژه‌ای به طبیعت و محیط زیست داشته‌اند.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه امروز محیط زیست در خطر است، گفت: کشورهایی که سال‌ها با گازهای گلخانه‌ای صنعت خود را اداره کردند و برخی مواقع در همین دوران فعلی هم به حفظ محیط زیست بی‌اعتنایی می‌کنند، باید مورد خطاب متولیان گردشگری سبز باشند و از محیط پاک زندگی صیانت و نگهداری کنند.
این عضو کابینه دولت سیزدهم همچنین با بیان این که در هر جامعه‌ای اگر برنامه‌ریزی درستی وجود نداشته باشد، محیط زیست حتما دچار اشکال و آسیب خواهد شد، گفت: معمولا تصور می‌شود که گردشگری به دلیل حضور بی‌رویه گردشگران در محیط زیست، باعث آسیب رساندن به محیط زیست می‌شود البته برخی مواقع هم همین‌ اتفاق می‌افتد، اما اگر درباره گردشگری برنامه‌ریزی درستی وجود داشته باشد، اتفاقا گردشگری می‌تواند مقوم و مکمل محیط زیست باشد.
ضرغامی یادآور شد: برای حفظ سرمایه بزرگ محیط زیست ما در برنامه‌ریزی گردشگری سبز باید اولویت را بر حفظ محیط زیست، استفاده از تجربیات پیشینیان و استفاده از معماری‌های گذشته بگذاریم.برای حذف روادید بین کشورهای عضو سازمان اکو تلاش می کنیم
وی خطاب به حاضران و میهمانان رویداد گفت: بقعه شیخ صفی‌الدین اردبیلی که ثبت جهانی شده، مجموعه‌ای از حوزه‌های فرهنگی، میراث ناملموس در کنار مهندسی و تاریخ ارزشمند محسوب می‌شود و یکی از امپراطوری‌های بزرگ دنیا (صفویه) مبتنی بر همین تفکر شیخ صفی و مجموعه بقعه شیخ شکل گرفته است.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی اضافه کرد: طبیعت، آب و هوای، میراث تاریخی و فرهنگی و امکانات تفریحی، اردبیل را به قطب گردشگری جهانی تبدیل کرده است و علاوه بر این، موقعیت جغرافیایی برای کشورهای همسایه و دسترسی مناسب و به فاصله کوتاه از ظرفیت‌ها و بخش‌های مهم گردشگری از جمله فرصت‌هایی است که گردشگری اردبیل را برجسته و متمایز می‌کند.
ضرغامی با بیان اینکه امیدوارم همانند دوره‌های گذشته وقتی به کشورهای خود برمی‌گردید، سفیر خوبی برای اردبیل و مردم آن باشید، گفت: آماده‌ایم هم برای ارزروم، هم تاشکند و هم برای شوشا که ظرفیت‌های خوبی دارد، دست به دست هم بدهیم و با توجه به مواهب زیبا و بدیع گردشگری، این شهرها را برای مردم معرفی و ترویج کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم غبار روبی و عطرافشانی قبور شهدا
کرمان میزبان جشنواره بین‌المللی ستاره‌های صحنه
امام جمعه کرمانشاه:
برتری دانشگاه آزاد و پالایش نفت آبادان در هفته دوم لیگ برتر واترپلو
مهار آتش‌سوزی باغ‌های چای مخروبه در کومله
بهسازی مدرسه شهید نارویی روستای سرتپه رامیان با کمک گروه جهادی
بهسازی و ترمیم راههای روستایی فیروزکوه
تأکید بر اجرای مصوبات کاهش آلودگی و بی‌اعتمادی به آمریکا
توزیع هزار بسته لوازم التحریر در بین دانش‌آموزان نیازمند خراسان شمالی
سی و ششمین جشنواره تئاتر کردستان
نقش تربیتی معلم امروز بیش از هر زمان دیگری اهمیت دارد 
ذوب آهن و خیبرخرم آباد
فصل جدید همکاری‌های ایران و سازمان جهانی دریانوردی
تکذیب شایعه تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های سیستان و بلوچستان در روز شنبه ۸ آذرماه
ترافیک سنگین شبانه و یک طرفه شدن دو محور ارتباطی مازندران 
تیم ملی وزنه برداری، قهرمان مسابقات بین المللی جام فجر
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
گردهمایی ارکان فعال مساجد شاهرود
اجرای طرح تشدید نظارت بر واحدهای صنفی در اسلامشهر
اعلام برنامه های سومین روز جشنواره جهانی فیلم فجر شیراز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
گسترش ویروس آنفلوانزا
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
گرانفروشی نان با شگرد تغییر تنور
فرهنگ و هنر ۱۴۰۴/۰۹/۰۶
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
وزیر خارجه مصر: اسرائیل باید از جنوب لبنان خارج شود  (۱ نظر)