لزوم تعیین تکلیف زمینهای صنعتی دزفول برای واگذاری به سرمایه گذاران
فرماندار ویژه دزفول گفت: فعال سازی همه ظرفیتهای موجود در شهرکهای صنعتی این شهرستان برای واگذاری به سرمایه گذاران الزامی است.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان،
علیرضا خردمند روز شنبه در نخستین نشست قرارگاه تحقق شعار سال در سالن نشستهای فرمانداری ویژه دزفول با تاکید بر لزوم فعال سازی همه ظرفیتهای موجود در
شهرکهای صنعتی این شهرستان گفت: هیچ اقدامی در ۷۶ زمین صنعتی واگذار شده به سرمایه گذاران در دزفول انجام نشده است که این زمینها باید به سرعت تعیین تکلیف شوند.
وی با بیان اینکه زمینهای بدون استفاده که به منظور ساخت واحد صنعتی در اختیار افراد قرار گرفته، ولی اقدامی در آنها انجام نشده است، افزود: باید با تشکیل یک کارگروه ویژه پیگیری شوند.
خردمند ادامه داد: ایجاد شهرک صنعتی جدید در دزفول در حالی برای تامین زمین مورد نیاز واحدهای صنعتی با صرف هزینه بسیار در حال پیگیری است که هم اکنون ۷۶ نفر برای ایجاد واحد صنعتی در شهرکهای صنعتی موجود زمین تحویل گرفتهاند ولی هیچ اقدامی انجام ندادهاند که تعیین تکلیف این زمینها به طور جدی پیگیری میشود.
نبود زمین برای واگذاری به سرمایه گذاران در شهرکهای صنعتی دزفول
فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه تحقق شعار سال در این شهرستان با استفاده از ظرفیت نخبگان علمی، صنعتی، بخش خصوصی و دستگاههای مختلف در دستور کار قرار گرفته است، گفت: راه حل مردمی سازی اقتصاد، بسترسازی برای نقش آفرینی و استفاده از توان مردمی در اقتصاد است.
وی افزود: تکمیل ظرفیت شهرکهای صنعتی دزفول و نداشتن زمین در این شهرکها برای واگذاری به سرمایه گذاران متقاضی موجب شده تا امکان سرمایه گذاری جدید در این شهرستان در سالهای اخیر وجود نداشته باشد.
خردمند اضافه کرد: ساخت واحد صنعتی در خارج از شهرکهای صنعتی دارای چالشهای زیاد و فرآیندی زمان بر است به همین دلیل افزایش ظرفیت شهرکهای صنعتی و احداث پنجمین شهرک صنعتی این شهرستان به عنوان اولویت در دستور کار قرار گرفت.
ایجاد برج فناوری در دزفول
وی با بیان اینکه گرفتن مجوز شهرک صنعتی شماره پنج دزفول اقدام مهمی بود که در سفر رییس جمهور محقق شد، افزود: توسعه شهرک صنعتی شماره ۲ و همچنین ایجاد برج فناوری ارتباطات و اطلاعات برای استقرار شرکتهای دانش بنیان از جمله طرحهایی است که امسال در دزفول عملیاتی میشوند.
علیرضا خردمند با اشاره به برخی انتقادات از خروج سرمایه گذاران از دزفول و سرمایه گذاری آنها در شهرستانهای همجوار، ادامه داد: سرمایه گذاری تولیدکنندگان دزفول در شهرهای همجوار به دلیل نداشتن زمین لازم در شهرک صنعتی برای ایجاد واحد صنعتی بوده است که با احداث شهرک صنعتی شماره ۵ این کمبود رفع میشود.
فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه ۱۷ واحد صنعتی راکد این شهرستان با تلاشهای انجام شده در سال گذشته وارد مدار تولید شد، اضافه کرد: مجوزهای زیادی برای راه اندازی واحدهای صنعتی در این شهرستان صادر شده است که عملیاتی شدن این طرحها موجب تحول و جهش تولید در دزفول میشود.
لزوم چاره اندیشی برای گره گشایی از مشکلات کشاورزان
وی با بیان اینکه علاوه بر واحدهای تولیدی کلان، تولیدهای خرد و کوچک نیز باید به طور همزمان مورد توجه متولیان امر قرار گیرد، گفت: دستگاههایی که دارای ساختمانهای بدون استفاده در شهرها و روستاهای تابعه دزفول هستند به منظور فعال سازی تولید در آن مناطق به کار گرفته میشوند.
خردمند با بیان اینکه شعار سال نباید در حد حرف باقی بماند، افزود: با وجود تاکید رهبر معظم انقلاب، بخشی از شعارهای سالهای گذشته به خوبی اجرا نشده است.
وی میگوید: کمک به واحدهای تولیدی موفق موجود در شهرستان برای افزایش ظرفیتهای تولیدی از جمله اولویتهای شهرستان دزفول در امسال است.
فرماندار ویژه دزفول با بیان اینکه بنیان اقتصادی شهرستان بر کشاورزی استوار است، تاکید کرد: چاره اندیشی برای گره گشایی از فعالیت کشاورزان و تقویت سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی کشاورزی از جمله اولویتهای امسال در این شهرستان است.
نبود نگرانی برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی در تابستان
علیرضا خردمند با بیان اینکه دزفول سال گذشته در ارزیابیهای انجام شده جزو شهرستانهای برتر خوزستان در تولید و صنعت بود، گفت: کارهای مهمی پارسال در این شهرستان رقم خورده است که تبیین و اطلاع رسانی درست این اقدامها موجب ایجاد امید در شهرستان میشود.
وی با اشاره به بارشهای خوب چند هفته اخیر، افزود: سدهای خوزستان با بارندگیهای اخیر در وضعیت قبل قبولی قرار گرفته اند و این موضوع نگرانی برای تامین آب مورد نیاز کشاورزی را برطرف کرد.
خردمند ادامه داد: کمک به بازاریابی تولیدات کشاورزی و جلوگیری از تحمل زیان به کشاورزان دزفول باید به طور جدی در دستور کار دستگاههای متولی قرار گیرد.
استفاده از آب ذخیره در دریاچه سد دز برای توسعه کشاورزی شهیون
خردمند اضافه کرد: مطالعات لازم برای برداشت آب از دریاچه سد دز به منظور توسعه کشاورزی در منطقه شهیون دزفول انجام شده است و در صورت تامین اعتبار و اجرای این طرح، تحول اقتصادی در این منطقه را رقم میزند.
وی گفت: بهره برداری از کارخانه قند دزفول تا پایان امسال و یا در نهایت تا ابتدای سال ۱۴۰۴ محقق میشود که این کارخانه بزرگ نیز میتواند بخش از نیاز کشاورزان دزفول را تامین و بخشی از زمینهای شهرستان به تولید چغندرقند اختصاص داده میشود.
مجوز نمایشگاه بین المللی دزفول در آستانه نهایی شدن
خردمند با اشاره به آخرین روند دریافت مجوزهای لازم برای ساخت نمایشگاه بین المللی دزفول، افزود: این نمایشگاه امسال نهایی و آماده ورود سرمایه گذاران میشود.
وی افزود: انتظار از دستگاههای متولی بخش صنعت و کشاورزی در دزفول ایجاد انقلاب اقتصادی در این شهرستان در سال جاری است.
فرماندار ویژه دزفول ادامه داد: همه دستگاههای شهرستان مکلف هستند برای حرکت در مسیر تحقق شعار سال، موانع نقش آفرینی مردم در تولید را شناسایی و برنامه ریزی لازم برای رفع آن را در دستور کار قرار دهند.
وی اضافه کرد: جهش تولید با مشارکت مردم، دستور رهبر معظم انقلاب خطاب به همه مسئولان و دستگاهها است به همین دلیل هیچ مسئول و یا دستگاهی برای تحقق این هدف گذاری نباید منتظر شیوه نامههای دولتی بمانند.