• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۱۹۵۱۵
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۴:۵۸
اقتصادی » اقتصاد کلان
در چهل و نهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی:

تاکید وزیر اقتصاد بر توسعه ابزار‌های نوین تامین مالی اسلامی

وزیر اقتصاد کشورمان در چهل و نهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی پیشنهاد کرد که سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه راه حل‌های نوین تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و تسهیل مبادلات مالی بین اعضا مورد توجه قرار گیرد.

 

تاکید وزیر اقتصاد بر توسعه ابزار‌های نوین تامین مالی اسلامی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی در سخنانی در چهل و نهمین نشست مجمع سالانه بانک توسعه اسلامی افزود: می‌خواهم از برگزار کنندگان رویداد باشکوه اجلاس سالانه ISDB تشکر کنم و از این فرصت استفاده کنم که افکار و ایده‌های خود را با همکاران برجسته ام به اشتراک بگذارم تا گذشته خود را گرامی بداریم و آینده خود را ترسیم نماییم.

وی ادامه داد: بسیار قدردانم که می‌بینم گروه ISDB در پنجاهمین سالگرد تاسیس خود یک موسسه مالی معتبر در سطح جهانی است که نقشی محوری در شکوفایی و همبستگی امت اسلامی و منطقه ایفا کرده است.

وزیر اقتصاد تصریح کرد: با توجه به مسیر آینده قبل از هر چیز با مردم مظلوم غزه که در غیر انسانی‌ترین شرایط زندگی می‌کنند در برابر رژیم نامشروع اشغالگر مقاومت می‌کنند و تلاش می‌کنند که کشور خود را بازیابند و در صلح و عزت زندگی کنند صمیمانه ابراز همدردی و پیشنهاد می کنم در بیانیه پایانی این مراسم ظلم و رفتار غیر انسانی رژیم صهیونیستی را محکوم نموده و کمک‌های بلاعوض فوری به برادران و خواهران مسلمان آسیب دیده مان اختصاص داده شود تا از رنج آنها بکاهیم و به آنها کمک کنیم تا خانه‌ها و زیر ساخت‌های خود را بازسازی کنند؛ این پیشنهاد به خوبی با موضوع جلسات همبستگی و کامیابی مطابقت دارد.

خاندوزی همچنین گفت: علاوه بر مسائل ژئوپلیتیکی کل جهان و در قلب آن کشور‌های عضو ISDB با چالش‌های اقتصادی، اجتماعی و زیست محیطی متعددی احاطه شده‌اند. در این زمینه من میخواهم از همسویی مجدد ۲۰۲۵-۲۰۲۳ استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی قدردانی و تأکید کنم که گروه بانک توسعه اسلامی باید جهت گیری استراتژیک خود را مجدداً طوری تنظیم کند تا به طور مؤثر به چالش‌های توسعه‌ای مختلف پیش روی کشور‌های عضو توجه نماید.

وزیر امور اقتصادی و دارایی تاکید کرد: نسخه‌های اصلاح شده آتی استراتژی گروه بانک توسعه اسلامی مانند همیشه باید سیاست‌های اصلاحی مؤثر را مجدداً فرموله کنند و اصل حکمرانی و تضمین پایداری مالی اقتصادی و زیست محیطی را به گونه‌ای که بر چالش‌ها غلبه کنند، تقویت نمایند.

خاندوزی پیشنهاد کرد که سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه راه حل‌های فین تک (فناوری مالی) تأمین مالی اسلامی برای بهبود دسترسی به خدمات مالی و دستیابی به بستری برای تسهیل مبادلات مالی بین کشور‌های اسلامی به دلیل مزایای زیاد آن به صورت جدی مورد توجه بانک قرار گیرد.

وی ادامه داد: بی تردید گروه بانک توسعه اسلامی به عنوان یک بانک پیشرو در امت اسلامی قادر خواهد بود که نقش اساسی ایفا کند و جمهوری اسلامی ایران نیز با به اشتراک گذاشتن دانش و تجربیات خود آمادگی خود را برای همکاری با بانک و کشور‌های عضو اعلام می‌دارد.

وزیر اقتصاد و دارایی در پایان با قدردانی از رفتار حرفه‌ای گروه بانک توسعه اسلامی ابراز امیدواری کرد که بانک با استفاده از ابتکار و حسن نیت کارکنان و کشور‌های عضو به اهداف ارزشمند خود یعنی همبستگی و شکوفایی دست یابد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
قطع گاز ویلاهای خالی از سکنه در مازندران
ثبت همایش یوزپلنگ ایرانی جاجرم در فهرست رویداد‌های گردشگری کشور
تصادف مرگبار در جاده آرو به نازمکان گچساران
یگان‌های نیروی زمینی با همه توان از مرز‌ها محافظت می‌کنند
تایید مجوز جذب دانشجو بین‌الملل برای ۱۵۶ موسسه
شتاب حرکت اقتصاد ایران از بانک‌محوری به بازار سرمایه
لزوم نگاه راهبردی به راهبردی و دانشی به تولید، صنایع تبدیلی و بازاریابی خرما
اعلام اسامی محرومان هفته دوازدهم لیگ یک فوتبال
«سرزمین من» و «ققنوس»، از رادیو فرهنگ
برگزاری نشست تخصصی ائمه جمعه شاخص و‌موثر اهل سنت آذربایجان غربی در ارومیه
برگزاری بیش از ۵۰۰ برنامه فرهنگی در کتابخانه‌های استان
ترکیب تیم فوتبال امید ایران برای بازی با روسیه
تیم فوتبال استقلال، حامی تالاب‌های ایران شد
اجرای روشنایی سه راهی روم محور قائن -بیرجند
آغاز شانزدهمین دوره مسابقات زیبایی اسب اصیل عرب کشور در اشکذر
رونمایی از سامانه تغییرات دارایی صندوق‌های سرمایه‌گذاری
کشف محموله ۶ میلیارد ریالی پوشاک قاچاق در دلفان
خدمات رسانی گروه جهادی دامپزشکی استان به دامداران منطقه جلاله
افزایش برداشت ذرت علوفه‌ای در شهرستان کاشمر
رشد ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر به بیش از ۲۷۲۰ مگاوات
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
جنگ بی صدا، کشف و شناسایی تعدادی از نفرات اصلی موسسه ایران آکادمیا در داخل و خارج از کشور
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
جلسات فشرده مجلس برای بررسی عملکرد یکساله برنامه هفتم
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۰
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
رشد ۸ درصدی برای نجات اقتصاد ضروری است
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
شبکه ضدامنیتی آمریکایی اسرائیلی، متلاشی شد
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)