• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۲۱۰۳
تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۳:۳۹
سیاسی » دولت

تلاش برای حفظ میراث رئیس جمهور شهید

سرپرست ریاست جمهوری گفت: به عنوان یاران رئیس جمهور شهید، باید برای حفظ میراث ایشان در دو عرصه برگزاری سالم، امن و مشارکتی انتخابات و ادامه فعالیت‌های جهادی دولت، تلاش کنیم.

تلاش برای حفظ میراث رئیس جمهور شهید

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمد مخبر، امروز چهارشنبه در نشست هیئت دولت، ضمن تسلیت دوباره سالروز رحلت امام راحل و نیز گرامیداشت یاد شهدای یوم‌الله ۱۵ خرداد، با بیان اینکه بالاترین افتخار شخص شهید رئیسی و دولت مردمی، تبعیت کامل از رهبر معظم انقلاب اسلامی بوده و هست، تصریح کرد: در انتخابات پیش‌ رو نیز فرمایشات و منویات ایشان، نصب‌العین همه اعضای دولت است.

سرپرست ریاست جمهوری با توجه به تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی، مبنی بر زمینه‌سازی برای مشارکت پرشور مردم در انتخابات و برگزاری انتخابات در امنیت و سلامت کامل، گفت: در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی نیز که از سوی دولت مردمی برگزار شد، رئیس جمهور شهید تأکید جدی بر سلامت کامل فرایند برگزاری انتخابات و عدم هرگونه فعالیتی له یا علیه نامزد‌ها از سوی مسئولان اجرایی داشتند که این تأکیدات به‌حمدالله به بهترین نحو رعایت شد.
مخبر با بیان اینکه ما به عنوان یاران رئیس جمهور شهید، برای حفظ میراث ایشان باید در دو عرصه تلاش کنیم، اظهار داشت: عرصه اول، برگزاری سالم، امن و مشارکتی انتخابات و عرصه بعدی، ادامه فعالیت‌های جهادی دولت و بدون هیچ‌گونه خلل و کندی است.
سرپرست ریاست جمهوری تصریح کرد: این دولت تا روز و ساعت آخر که کار به دولت بعدی سپرده شود، کار‌ها را با همان روحیه جهادی رئیس جمهور شهید ادامه خواهد داد و با هر مدیر یا فردی که در کار‌ها تعلل یا اخلال ایجاد کند، برخورد خواهد شد.
مخبر در ادامه سخنان خود با توجه به دغدغه‌های رئیس جمهور شهید در زمینه ضرورت صیانت از محیط زیست در توسعه، از رئیس سازمان حفاظت محیط زیست خواست با جدیت، این راهبرد شهید دکتر رئیسی را دنبال کند.
سرپرست ریاست جمهوری، همچنین به وزیر صنعت، معدن و تجارت مأموریت داد تا نشست‌های ستاد تنظیم بازار را به شکل یک روز در میان، برگزار و گزارش پایش بازار را به شکل مداوم به او ارائه کند.
مخبر در بخش دیگری از سخنان خود با تشکر از سفر منطقه‌ای سرپرست وزارت امور خارجه، تأکید کرد: دیپلماسی فعال و حمایت از حقوق مردم مظلوم فلسطین، راهبرد اساسی جمهوری اسلامی ایران و مورد تأکید رهبر معظم انقلاب اسلامی است که با جابجایی دولت‌ها تغییر نکرده است و همه موظف به پیگیری جدی آن هستیم.
سرپرست ریاست جمهوری در بخش پایانی سخنان خود با توجه به حساسیت رئیس جمهور شهید درباره پیگیری وضعیت و بهبود شرایط کاری فعالان صنایع دستی، ضمن تأکید بر تلاش برای اجرایی شدن دستورهای شهید رئیسی در این زمینه، گفت: صنایع دستی، جزو مزیت‌های کشور است؛ در این عرصه، علاوه بر اینکه ایجاد اشتغال با کمترین سرمایه‌گذاری انجام می‌شود، همه اعضای خانواده می‌توانند مشغول کار شوند و در ضمن، به حفظ فرهنگ، هنر، آداب و رسوم محلی و ملی نیز کمک کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)