• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۵۶۹۲۸
تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۵
بین الملل » تحلیلی

نظرسنجی رسانه‌های صهیونیست درباره انتخابات زودهنگام

نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل نشان داد بیش از نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی یعنی ۵۳ درصد، از برگزاری انتخابات زودهنگام در سال ۲۰۲۴ حمایت می‌کنند.

 نظرسنجی رسانه‌های صهیونیست درباره انتخابات زودهنگام 

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وبگاه خبرگزاری سما، نظرسنجی‌ رسانه های مختلف رژیم صهیونیستی نشان می‌دهد بیشتر صهیونیست‌ها با برگزاری انتخابات زودهنگام موافق هستند.

نظرسنجی‌های عمومی فلسطین اشغالی در روز دوشنبه نشان داد که بیشتر اسرائیلی‌ها با برگزاری انتخابات زودهنگام برای تجدید اعتماد به کابینه سیاسی، با توجه به جنگ مستمر ۲۴۸ روزه در نوار غزه، موافق هستند این در حالی است که طبق اولین نظرسنجی‌های انجام شده پس از استعفای گانتس در روز یکشنبه و خروج وی و ائتلافش از کابینه اضطراری، نماینده حزب «اردوگاه ملی» به ریاست بنی گانتس ۳ تا ۴ کرسی را از دست می‌دهد.

بر اساس نظرسنجی کمیته شبکه کان ۱۱ اسرائیل نتایج انتخابات امروز به شرح زیر خواهد بود: حزب اردوگاه ملی ۲۳ کرسی، لیکود ۲۲ کرسی، یش عتید ۱۶ کرسی، اسرائیل بیت نو ۱۲ کرسی، شاس ۱۰ کرسی، عوتمسا یهودیت ۹ کرسی، کار ۷ کرسی، یهودت هتوراه ۷ کرسی، جبهه عربی برای تغییر ۵ کرسی، لیست متحد ۵ کرسی، صهیونیسم مذهبی ۴ کرسی را به خود اختصاص می‌دهند.

بر اساس نظر سنجی‌ها جناح مخالف نتانیاهو ۶۸ کرسی به دست می‌آورد در حالی که جناح نتانیاهو – که شامل جریان صهیونیسم مذهبی و حریدیم (احزاب شاس، عوتمسا یهودیت، یهودیت توراتی و صهیونیسم مذهبی) است ۵۲ کرسی را به دست می‌آورد، اما حزب میرتس و راست رسمی به رهبری گیدئون سار نمی‌تواند از ۳.۲۵ درصد فراتر برود.

در مورد احتمال برگزاری انتخابات زودهنگام نیز از شرکت کنندگان در این نظر سنجی پرسیده شد که آیا موافق درخواست گانتس برای برگزاری انتخابات ظرف چند ماه هستند؟ ۵۷ درصد پاسخ مثبت دادند و ۳۱ درصد اعلام کردند با درخواست گانتس برای برگزاری انتخابات زودهنگام مخالف هستند و ۱۲ درصد نیز گفتند پاسخ این سوال را نمی‌دانند.

همچنین از شرکت کنندگان در این نظر سنجی پرسیده شد که آیا از خروج گانتس از کابینه اضطراری حمایت می‌کنند یا خیر؟ ۵۲ درصد اقدام گانتس را تایید کردند و ۲۷ درصد گفتند مخالف این اقدام هستند و ۱۲ درصد نیز گفتند پاسخ این سوال را نمی‌دانند.

در این نظرسنجی در خصوص زمان مورد انتظار برای جنگ در نوار غزه از شرکت کنندگان سئوال شد: «گانتس می‌گوید این جنگ سال‌ها ادامه خواهد داشت در حالی که نتانیاهو می‌گوید پیروزی نزدیک است. کدام یک درست می‌گویند؟» نظر ۵۱ درصد از پاسخ دهندگان این بود که گانتس درست می‌گوید و ۲۲ درصد نیز گفتند نتانیاهو درست می‌گوید و ۲۷ درصد نیز گفتند پاسخ این سوال را نمی‌دانند.

۴۹ درصد از شرکت کنندگان در این نظرسنجی گفتند از توافق مبادله اسرا با حماس که تمامی اسرا و گروگان‌های اسرائیلی بازداشت شده در غزه را در بر گیرد، در مقابل توقف جنگ در نوار غزه و آزادی اسرای فلسطینی از زندان‌های اسرائیل حمایت می‌کنند، در همین حال ۳۲ درصد گفتند مخالف این توافق هستند و ۱۹ درصد نیز گفتند پاسخ این سوال را نمی‌دانند.

بر اساس نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل نتایج انتخابات امروز به شرح زیر خواهد بود: حزب اردوگاه ملی ۲۵ کرسی، لیکود ۲۰ کرسی، یش عیتد ۱۳ کرسی، اسرائیل بیتنا (اسرائیل خانه ما) ۱۲ کرسی، شاس ۱۰ کرسی، عوتمسا یهودیت ۹ کرسی، کار و مرتس ۹ کرسی، یهودیت توراتی ۷ کرسی، صهیونیسم مذهبی ۵ کرسی، جبهه عربی برای تغییر ۵ کرسی و فهرست متحد ۵ کرسی را به خود اختصاص می‌دهند.

جناح مخالف نتانیاهو ۶۹ کرسی و جناح نتانیاهو ۵۱ کرسی به دست خواهد آورد، این نظرسنجی نشان داد تجمع ملی دموکراتیک به آستانه تعیین شده نزدیک و ۲.۸ درصد آرا را به دست آورده است.

نظرسنجی کانال ۱۳ تلویزیون اسرائیل نشان داد بیش از نیمی از شرکت کنندگان در نظرسنجی یعنی ۵۳ درصد، از برگزاری انتخابات زودهنگام در سال ۲۰۲۴ حمایت می‌کنند و ۳۹ درصد نیز موافق برگزاری انتخابات بعد از سال ۲۰۲۴ هستند، ۸ درصد شرکت کنندگان نیز پاسخ این سوال را نمی‌دانند.

بر اساس نظرسنجی کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل، نتایج انتخابات امروز به شرح زیر است: اردوگاه ملی ۲۲ کرسی، لیکود ۱۹ کرسی، ییش عیتد ۱۵ کرسی، اسرائیل بیت نو (اسرائیل خانه ما) ۱۳ کرسی، عوتمسا یهودیت ۱۰ کرسی، شاس ۱۰ کرسی، کار و میرتس ۹ کرسی، اتحاد یهودیت توراتی ۸ کرسی، جبهه عربی برای تغییر ۵ کرسی، فهرست متحد ۵ کرسی و صهیونیسم مذهبی ۴ کرسی را به خود اختصاص می‌دهد.

بر اساس نظرسنجی جناح رقیب نتانیاهو ۶۹ کرسی و جناح نتانیاهو ۵۱ کرسی را تصاحب می‌کند و «راست رسمی» نیز نمی‌تواند از آستانه ۳.۲۵ عبور کرده و ۱.۶ کرسی‌ها را کسب می‌کند، تجمع ملی دموکراتیک به آن نزدیک شده و ۲.۶ آرا را به دست می‌آورد.

در مورد تاریخ برگزاری انتخابات ۴۵ درصد از شرکت کنندگان در نظرسنجی کانال ۱۲ تلویزیون اسرائیل اعلام کردند از برگزاری انتخابات در اکتبر ۲۰۲۴ یعنی یک سال پس از جنگ حمایت می‌کنند، در عین حال ۲۵ درصد با برگزاری انتخابات در تاریخ اصلی آن یعنی در پایان سال ۲۰۲۶ موافق بوده و ۶ درصد نیز پاسخی برای این سئوال نداشتند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان اقامه نماز طلب باران در قطر و سوریه
چهار ماه بلاتکلیفی پارکینگ مرکز شهر زنجان
اعلام اسامی اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره ملی «آیات»
سفر مدیر حوزه‌های علمبه کشور به خوزستان
زنجان؛ ۵۶ درصد سبز، میراثی که نیازمند عزم ملی برای بقا است
نخستین حضور ایران در نمایشگاه حج و عمره عربستان
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
نهج‌البلاغه می‌تواند ایران را به الگوی جهانی تبدیل کند
گشتی در بازار اقلام اساسی
اجرای رزمایش «اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه» در ۴۸ ساعت آینده
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
افزایش ظرفیت رشته‌های پزشکی و دندانپزشکی در دستور کار است
صنایع‌دستی، حلقه پیوند خلاقیت انسانی با اقتصاد پایدار
آتوسا گلشادنژاد سومین طلایی تیم ملی کاراته
با وجود محدودیت منابع آبی ایران به سمت خودکفایی غذایی حرکت می‌کند
جهش اقتصادی زنجان؛ از جذب سرمایه خارجی تا فتح ۵۲ بازار جهانی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ آبان ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی پنج شنبه ۲۲ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
۱۰ هزار واحد استیجاری دولتی برای زوج‌های جوان تا پایان سال
ادامه وزش بادهای شدید در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
آخرین جزئیات اجرای مرحله جدید کالابرگ
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
۲ کشته و یک زخمی در تصادف ۳ تریلی در بروجرد
توضیحات سخنگوی دولت درباره قیمت بنزین
تخصیص بیش از ۴۳ هزار سکه طلا در حراج مرکز مبادله ایران
وسایل نقلیه شخصی از اصلی‌ترین عوامل آلودگی هوا
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۳ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)