• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۰۶۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۳:۰۴
آذربایجان غربی » اقتصادی

برگزاری میز خدمت با محوریت انتخابات ریاست جمهوری در روستای کوسه 

مراسم و میزخدمت با حضور فرماندار شهرستان بوکان و ادارات خدمات رسان در محل مسجد روستای کوسه برگزار شد. 

برگزاری میز خدمت با محوریت انتخابات ریاست جمهوری در روستای کوسه  
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی،فرماندار بوکان در این مراسم در خصوص آخرین وضعیت پروژه‌های محرومیت‌زدایی در سطح روستا‌های بوکان در دولت سیزدهم با اشاره به نگاه ویژه مدیریت شهری به روستای کوسه گفت: روستای کوسه به‌عنوان یک نقاط هدف گردشگری در سطح منطقه شناخته شده است و باید زیر ساخت آن نیز در این حوزه تسریع و گسترش یابد.
 
 خشایار صنعتی افزود: در راستای خدمت گذاری‌های زیر ساختی در این روستا کمبود‌ها و نارسایی‌هایی به چشم می‌خورد، هرچند اقدامات خوبی طی دو سال گذشته در آن صورت‌گرفته است.
 
 وی بیان کرد: جانمایی و فاز مطالعاتی پل کوسه به‌عنوان یکی از مهم‌ترین زیرساخت‌های توسعه انجام شده ولی احداث آن تنها با همکاری و همیاری مردم وارد فاز اجرایی خواهد شد.
 
 فرماندار بوکان در ادامه با اشاره به وضعیت آب‌رسانی به روستا‌های بوکان نیز گفت: پروژه آب‌رسانی به روستا‌های دارای تنش آبی هم اکنون در بوکان در حال اجرا است و پیمانکاران در پنج منطقه در حال اجرا و کار هستند.
 
 خشایار صنعتی افزود: تا کنون این پروژه بالای ۴۰ درصد پیشرفت داشته؛ اما سعی شده که تمرکز بر روی روستا‌های حاشیه شهر همچون کوسه، شیخلر، ناچیت، ینگیجه باشد. 
 
 وی تصریح کرد: با تلاش‌های خستگی‌ناپذیر قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) این روستا‌ها تا تابستان از آب شرب پایدار بهره‌مند خواهند شد که نشان‌دهنده عزم راسخ حاکمیت برای کاهش محرومیت‌زدایی‌ها در منطقه است.
 
 نماینده عالی دولت سیزدهم در بوکان تصریح کرد: در بسیاری از محور‌های روستایی هم اکنون پروژه‌های متعددی از جمله گازرسانی و مخابرات در حال اجرا است، هرچند تعدادی از روستا‌های صعب‌العبور باقی‌مانده‌اند که با تلاش‌ها و پیگیری‌های نماینده مردم بوکان در مجلس امید می‌رود این مناطق نیز وارد مدار محرومیت‌زدایی شوند.
 
 صنعتی گفت: آسفالت راه‌های روستای نیز طی یک سال گذشته و در راستای توسعه زیر ساخت‌ها وارد فاز اجرایی شده‌اند که خوشبختانه اقدامات خوبی در محور‌های موردنظر صورت‌گرفته هرچند در تعدادی از موارد به علت عدم رعایت استانداردسازی توسط پیمانکاران پروژه‌ها تحویل گرفته نشده‌اند.
 
 فرماندار بوکان ادامه داد: بیمارستان ۲۵۰ تختخوابی بوکان نیز یکی از پروژه‌های مهم شهری است که در حال انجام می‌باشد که البته برای حوزه غربی شهر نیز بایستی ساخت درمانگاه و یا یک بیمارستان کوچک آغاز گردد.
 
 خشایار صنعتی گفت: احداث کنارگذر بوکان نیز یکی دیگر از پروژه‌های مهم عمرانی شهری در بوکان بوده که با احداث آن شاهد کاهش بار ترافیکی در سطح شهر خواهیم بود.
 
 این مدیر عالی بوکانی تصریح کرد: احداث ساخت دودهنه پل بر روی سیمینه‌رود یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهری است که با احداث این پل‌ها شاهد بار کاهش ترافیکی در غرب شهری خواهیم بود.
 
 فرماندار بوکان در بخش دیگری از سخنان خود انتخاب هشتم تیر را بسیار مهم و دارای اهمیت دانست و عنوان کرد: انتخابات و مشارکت حداکثری ما در پای صندوق‌های رأی در سرنوشت و آینده مردم نقش غیرقابل‌انکاری دارد. 
 
 وی ادامه داد: بایستی همه در راستای تبیبن و تداوم مسیر خادمان شهید با تشویق مردم برای حضور در پای صندوق‌های رأی گام برداریم، زیرا انتخابات آسان‌ترین و بهترین راه برای تعیین سرنوشت خود و جامعه‌ای است که در آن زندگی می‌کنیم.
 
 صنعتی افزود: عدم شرکت در انتخابات مشکلات عدیده‌ای را برای جامعه ایجاد می‌کند که بی‌تردید بر سرنوشت همه اعضای جامعه به‌صورت مستقیم و غیرمستقیم تأثیرگذار خواهد بود.
 
 وی خاطرنشان کرد: مشارکت حداکثری مردم در انتخاب می‌تواند وزن شهرستان را در طرح موضوعات در حوزه ملی و استانی و درخواست‌های کلان برای پیشرفت شهرستان تاثیرگذار سازد و این مهم تنها زمانی روی خواهد داد که ما مشارکت حداکثری و هوشمندانه در انتخابات داشته باشیم.
 
در پایان نیز از محلات کوسه بازدید میدانی بعمل آمده و در راستای حل مشکلات روستا، تصمیماتی اتخاذ گردید و فرماندار دستور حل مشکلات را صادر نمود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اصلاح رفتارمدیریتی پیش نیاز رفع مشکلات است
صبر و مقاومت، ضدحمله به جنگ شناختی دشمن است
شکاف عمیق ظرفیت‌ها با سرمایه گذاری واقعی در خراسان جنوبی
برق ۲۸۰۰ خانوار ، خوراک ۲۳۱ ماینر غیرمجاز در زنجان
برگزاری آیین اختتامیه جشنواره بین‌المللی فیلم «شهر» با معرفی برگزیدگان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۲۳ آبان ۱۴۰۴
همایش پیاده روی به بهانه هفته دیابت
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۲۳ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ روایت یک نخبه ریاضی دهه شصتی
اقدامات رفع بوی نامطبوع اتوبان قم–تهران هنوز کامل نشده است
تجلیل از خیرین و خادمین موکب شهدای بناب
افزایش شاخص اجرای طرح هادی در روستاهای اشنویه
اعطای مجوز واردات نهاده‌های دامی به فعالان اقتصادی آذربایجان شرقی
جلوگیری از تخلفات شکار و صید در مناطق حفاظت شده
آغاز رقابت‌های لیگ حرفه‌ای بسکتبال باشگاه‌های کشور
وزش باد شدید در سمنان
ماندگاری هوای سرد در چهارمحال و بختیاری
اقامه نماز جمعه در مصلای امام خمینی شهر ایلام
بازگشایی مرز کیله شین در دستور کار دولت
بسته خبر‌های کوتاه ۲۲ آبان در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
توضیحات سردار فدوی درباره برد موشک‌های بالستیک ایران
فردا چه پیامی روی تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
اعلام نتایج اولیه انتخابات مجلس عراق
قانون حذف چهارصفر از پول ملی اجرایی می‌شود
ضرورت اصلاح کتاب‌های درسی و نگارش کتاب‌های جدید
نامه عراقچی به گوترش درباره حمله آمریکا به ایران
یادواره شهدای نیروی هوافضا در چهاردهمین سالگرد شهادت حاج حسن طهرانی‌مقدم
پیروزی تیم ملی فوتبال ایران در ضربات پنالتی مقابل کیپ‌ورد
رزمایش هشدار عمومی از طریق تلفن همراه در راه است
اهدای عضو جوان ۳۰ ساله به ۶ نفر بیمار نیازمند
آزمون استخدامی محیط زیست اسفندماه برگزار می شود
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»  (۱ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
سراب چناره الشتر مکانی زیبا برای گردشگران  (۱ نظر)