• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۲۶۹۰۹۷
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶
آذربایجان غربی » اقتصادی

نخستین جلسه ستاد تجهیز درآمد آذربایجان‌غربی

در نخستین جلسه ستاد تجهیز درآمد آذربایجان‌غربی طرح مطالعه ظرفیت مالیاتی و تشکیل کمیته شناسایی فرار مالیاتی استان موردبررسی قرار گرفت.

نخستین جلسه ستاد تجهیز درآمد   آذربایجان‌غربی

 به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، نخستین جلسه ستاد تجهیز درآمد استان آذربایجان‌غربی با حضور معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین استان آذربایجان‌غربی، مدیرکل امور مالیاتی ، معاون بودجه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، مدیران و اعضای ستاد تجهیز درآمد استان در محل سالن جلسات سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان برگزار شد.

محمد محمدی معاون نظارت مالی و رئیس خزانه معین استان، با اشاره به تکلیف مقرر دربند (د) ذیل ماده 44"قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2)" مبنی بر تشکیل جلسات ماهانه ستاد تجهیز درآمد استان پیشنهادکردجلسات ستاد تجهیز درآمد استان بیستم هرماه و به‌طور منظم و ماهانه برگزار شود.

 محمدی با اشاره به میزان وصول درآمدهای عمومی استان، گفت: در دوماهه نخست سال جاری، میزان وصول درآمدهای عمومی اداره کل امور مالیاتی با تحقق 60 درصد درآمدهای مصوب مالیاتی و سهم 93.5 درصد از وصولی استان و سایر دستگاه‌های اجرائی نیز با تحقق 37 درصد درآمدهای مصوب و سهم 7.4 درصد از وصولی استان است.

مدیرکل امور مالیاتی نیز در این جلسه  بابیان اینکه متأسفانه در پیش‌بینی میزان مصوب درآمدهای مالیاتی در استان نظرات کارشناسی نادیده گرفته می‌شود، گفت: میزان رشد درآمدهای مالیاتی استان در سال جاری نسبت به سال گذشته را بیش از ظرفیت مالیاتی استان ارزیابی و بر اهتمام و تلاش خود و همکاران اداره کل متبوع در جهت تحقق ارقام مصوب در قانون بودجه سال جاری تأکید و اعلام کرد از هیچ کوششی در این رابطه دریغ نکرده و در جهت پیشبرد اهداف دولت خدمتگزار همانند سال‌های گذشته جهاد گونه ادامه خواهیم داد.

جعفر پور مختار، اظهار داشت:  عمده منابع وصولی اداره کل مالیاتی استان از محل اظهارنامه‌های ابرازی مودیان، برگه‌های تشخیص قطعی و معوقات می‌باشد که بیشتر معوقات هم از محل کارت‌های بازرگانی بوده که تا 160 هزار میلیارد ریال از این معوقات باوجود پیگیری‌های متعدد از مراجع مختلف غیرقابل‌وصول می‌باشد  لذا وصولی سال گذشته که با کمک و همکاری اداره کل اطلاعات استان و از محل فرار مالیاتی و معوقه‌های سال‌های گذشته صورت گرفته نبایستی مبنایی برای پیش‌بینی درآمدها برای سال‌های بعد باشد.

وی افزود: سازمان امور مالیاتی این آمادگی را دارد تا پتانسیل‌های موجود در این اداره کل را چه ازنظر اطلاعاتی و چه ازنظر کارشناسی و نیروی متخصص جهت واقعی سازی پیش‌بینی‌ها برای سال‌های آتی در اختیار سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان قرار دهد.

  در این جلسه مواردی ازجمله: اقدام  درخصوص مطالعه ظرفیت مالیاتی استان و  ارائه نتایج مطالعات به دبیرخانه ستاد، تشکیل کمیته شناسایی فرار مالیاتی استان، ابلاغ مقادیر مصوب منابع درآمدی استان به تفکیک دستگاه‌های اجرائی و ردیف‌های درآمدی برای سال 1403 با نظارت سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان توسط مدیران و اعضای  ستاد تجهیز درآمد استان موردبحث و بررسی قرار گرفت.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
وضعیت مطلوب ذخایر خونی در یزد
قائم‌پناه: گازوئیل با سولفور بالا صحت ندارد
کمبود مرکز نگهداری برای معتادان در ۷ استان کشور
آغاز ساخت مدرسه ۱۲کلاسه تیزهوشان پسرانه خیّرساز در ماکو
قاچاقچی تریاک با ۳۴ کیلو ماده مخدر در قم دستگیر شد
انتخابات الکترونیکی شوراها در مازندران زیر ذره‌بین ۳۰۰ ناظر
تخصیص ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای تکمیل طرح های نیمه‌تمام تربت‌جام و صالح‌آباد
آیت‌الله ناصری: تفکر و برنامه‌ریزی، کلید بهره‌برداری صحیح از نعمت‌ها
فعالیت ۲۷ شرکت اقتصاد دیجیتال در اردبیل
برگزاری همایش مهر ماندگار در شهرستان ماکو
معرفی مستند‌های بلند جشنواره سینما حقیقت
بندرانزلی پرباران‌ترین شهر گیلان شد
بررسی راهکارهای مدیریت پایدار خاک در نشست روز جهانی خاک چالدران
متهمان پرونده اردوگاه بم کارمند دولت نبوده‌اند
اهدای ۱۳۵ سری جهیزیه به‌نوعروسان تربت جامی
افتتاح دبستان ۳ کلاسه در روستای تازه‌آباد کوهدشت
اجرای محله محور بهینه‌سازی مصرف در قم
تعامل با دانشگاه و حوزه، راه ارتقای عملکرد دستگاه قضایی
استمرار پایش مشترک آنفولانزای پرندگان در زیستگاه‌های شهرستان چایپاره
مرغِ گران، مدیریتِ نایاب
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فعالیت مدارس و دانشگاه‌های فارس فردا هم مجازی است
شاخص هوای شیراز امروز ۱۱ آذر ۱۴۰۴
تعطیلی مدارس در همه مقاطع تحصیلی و مراکز دانشگاهی و آموزش عالی استان البرز
دانش‌ قرارگاه‌خاتم‌الانبیا به‌بخش‌های دولتی‌وخصوصی منتقل‌شود
مدارس و مراکز آموزشی غیر حضوری شد؛اداره ها دور کار
بارش باران در غرب، شمال غرب و شمال کشور
سقف کیفری مهریه مشخص شد
کالابرگ الکترونیک؛ تضمین قیمت ثابت برای دهک‌های هدف
مدارس و دانشگاه‌های تهران فردا ۱۲ آذر حضوری شدند
۱۰۰ هزار میلیارد تومان کالابرگ پرداخت شد
آمریکا در ونزوئلا دنبال چیست؟!
نامه ایران، روسیه و چین درباره پایان قطعنامه ۲۲۳۱
آسمان قم تا پنج شنبه بارانی است
استان یزد فردا بارانی می شود
کشف باند توزیع شیشه در فیروزکوه با شگرد پنهان‌سازی در لوازم آرایشی
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۵ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
دشمن خطا کند هزینه سنگینی به او تحمیل می‌کنیم  (۱ نظر)
تردید‌ها درباره سلامتی ترامپ با انتشار‌ام‌آر‌آی وی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های خراسان جنوبی  (۱ نظر)
ابلاغ شیوه نامه مراقبت و کنترل آنفلوانزا در مدارس استان  (۱ نظر)
پایان عملیات تعریض پل و آماده‌سازی کامل زیرگذر فیجان  (۱ نظر)
طرح ملی نشت‌یابی هوشمند آب با فناوری ماهواره‌ای  (۱ نظر)
قطعی گاز در شهرزیبا منطقه ۵ تهران از ۱۶ ساعت گذشت  (۱ نظر)