• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۵۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۵
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر

ثبت بیش از یک میلیون و ۱۹۱ هزار درخواست در سامانه پنجره واحد

دبیر شورای راهبردی پنجره واحد زمین گفت: تاکنون بیش از یک میلیون و ۱۹۱ هزار درخواست در سامانه پنجره واحد زمین ثبت شده که به ۹۳۶ هزار مورد آن پاسخ داده شده است.

دبیر شورای راهبردی پنجره واحد زمین در گفتگوی اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیما گفت: از اول آبان ماه ۱۴۰۱ ضوابط اجرای پنجره واحد زمین ابلاغ و کار با جدیت در دولت پیگیری شد که در این زمینه با ۲ موضوع درگیر بودیم اول بحث اتصال همه دستگاه های متولی زمین بود که خوشبختانه مورد پیگیری قرار گرفت و طبق قولی که داده بودیم تا پایان شهریور ماه ۱۴۰۲ تمام دستگاه‌هایی که به نوعی متولی زمین در کشور هستند به سامانه پنجره واحد زمین اتصال پیدا کردند و خدماتشان را ارائه دادند که در این بازه زمانی در همه استان‌ها تمام دستگاهی که به نوعی متولی زمین بودن اقدامات خود را درموضوعات مختلف در بستر پنجره واحد زمین ارائه دادند.

میر رجبی در ادامه گفت: موضوع دوم، بحث پایش اراضی بود که باید در دستگاه متولی زمین به صورت هوشمند از زیر سامانه پایش سامانه مورد بررسی و اقدام واقع می‌شد خوشبختانه طبق قولی هم که داده بودیم این را هم تا شهریور ماه ۱۴۰۳ راه اندازی کردیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

میر رجبی گفت: دستگاه‌هایی نظیر سازمان منطقه‌ای آبفای کشور، بنیاد مسکن، سازمان حفاظت محیط زیست، وزارت نیرو، سازمان امور اراضی و مدیریت منابع آب که به نوعی متولی زمین هستند در بستر پنجره واحد مجوز زمین، گزارش‌های تغییر کاربری‌های غیر مجاز از طریق هوش مصنوعی در بستر سامانه تهیه و به دستگاه ابلاغ می‌کنند و تا امروز بالغ بر ۴۶ هزار و ۵۰۰ گزارش تغییر کاربری تهیه و به دستگاه‌ها ارسال شده و دستگاه‌ها حسب وظایف ذاتی خود، مرتب در حال پیگیری و اقدامات قانونی پس ارائه گزارش تصرفات غیر مجاز در دستگاه خودشان هستند.

او گفت: مشکلاتی هم در این مسیر داریم که یکی ازمشکلات، بحث تصاویر ماهواره‌ای است که سازمان فضای ایران به ما قول داد که بتواند بحث تامین تصاویر ماهواره را به صورت مطلوب انجام دهد و در اختیار سامانه پنجره واحد زمین قرار دهد که تاکنون این اقدام به صورت صد در صد انجام نشده است.

میر رجبی گفت: موضوع دیگری که با آن درگیر هستیم بحث ارائه ندادن نقشه‌های صد در صد برخی دستگاه‌های متولی زمین است که یکی از آنها دبیرخانه شورای عالی منطقه آزاد است که اراضی قابل توجهی را در اختیار دارد که باید این موضوع اتفاق بیفتد.

او افزود: در زیر سامانه پنجره واحد در درگاه صدور مجوز متقاضیان هم نیاز به همکاری مطلوب تری داریم و در ارزیابی‌هایی که انجام شده است بیشتر دستگاه‌ها اقدامات قانونی خود را در بستر پنجره واحد زمین انجام داده‌اند ولی باز هم یکی ازچالش‌های ما در همین حوزه ارائه ندادن نقشه تولی گری برخی از دستگاه‌ها است که باید آن را انجام دهند که می‌توان باز هم به دبیرخانه شورای منطقه آزاد، سازمان همیاری ها، شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اشاره کرد.

دبیر شورای راهبردی پنجره واحد زمین در ادامه گفت: یکی از وظایف ما در ضوابط اجرای پنجره واحد زمین، تهیه شیوه نامه دهیاری و شهرداری‌ها بود که در آن بازه زمانی ما به وظیفه قانونی خودمان عمل کردیم الان باید سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها به وظیفه خودش عمل کند جلسات مختلفی هم در این حوزه درستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی برگزار شد و دوستان به انجام آن متعهد شدند تا ما بتوانیم یکی از گلوگاه‌هایی که احتمال بروز هرگونه فسادی در آن وجود دارد، ببندیم که حوزه شهرداری‌ها و دهیاری یکی از آنها است که دیگر تمام مجوز‌ها با ارائه خدمات صد در صدی در بستر سامانه پنجره واحد مدیریت تامین، قرار بگیرد.

او افزود: وزارت صمت یکی دیگر از دستگاه‌ها است بر اساس ماده ۲۶ قانون معادن بعد از اینکه عرصه‌ای تحت اکتشاف و صدور پروانه بهره برداری معدن قرار می‌گیرد تا پایان عمرمعدنی آن معدن، عرصه به عنوان انفال در اختیار وزارت صمت قرار میگیرد خوب عرصه‌های بسیارگسترده‌ای در اختیار این وزارتخانه قرار دارد و آماری که در اختیار داریم تاکنون بالغ بر ده میلیون هکتار با استعلامی که از سازمان صمت استان‌ها از منابع طبیعی انجام شده است، با این عرصه‌ها برای عملیات معدنی موافقت کردیم و انتظار داریم که این خدمات از طریق وزارت صمت در بستر سامانه پنجره واحد زمین صورت بپذیرد که بین ما و وزارت صمت تعاملات خوبی صورت گرفته است و انتظار داریم که این وزارتخانه یک اهتمام ویژه‌ای را در حوزه اتصال سامانه پنجره واحد زمین خودش به بستر سامانه پنجره واحد زمین انجام بدهد.

او گفت: پاسخ به استعلامات قبل از ایجاد سامانه پنجره واحد زمین ۹۰ روز بود که اکنون به طور متوسط به ۳۴ روز رسیده است و در حوزه صدور مجوز‌ها ما بالغ بر ۲۵۳ روز اطاله رسیدگی داشتیم که این عدد امروز به ۸۹ روز کاهش پیدا کرده است و این موضوع میتواند دربحث کاهش مراجعه مردم بسیار مفید باشد و و طبق آمار حدود ۲.۴ دهم میلیون مراجعه کاهش یافته است که در بحث آلودگی کلانشهر‌ها این موضوع موجب کاهش مراجعه مردم می‌شود و این کاهش درکاهش آلودگی هوا میتواند موثر واقع باشد.

میر رجبی گفت: همچنین در هزینه‌های ثبت درخواست متقاضی ۶.۸ دهم میلیون بک کاغذ A۴ یعنی بالغ بر ۹۸۰ میلیارد تومان صرفه جویی شده چرا که نامه نگاری مرسوم در بستر سامانه انجام می شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان ثبت‌ نام پزشکان و پرستاران برای خدمت در اربعین حسینی
وحدت ملی؛ ستون استواری در برابر تهدیدها و رمز پیشرفت کشور
رایزنی وزارت صمت با بانک مرکزی برای تحریک تقاضا
ادعای نابودی برنامه هسته‌ای ما توهم است
ظرفیت‌های فنی مرکز اندازه‌شناسی بررسی شد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، اول مرداد ۱۴۰۴
برگزاری مراسم اربعین شهدای اقتدار آذربایجان شرقی
جمع‌آوری موتورپمپ‌های غیرمجاز آبیاری با پساب از رودخانه سیمینه‌رود
تصادف دو دستگاه پژو پارس در جاده پیرانشهر ـ سردشت با ۸ مصدوم اعزامی
بحران آب در آذربایجان‌غربی؛ خشکسالی و ضرورت تغییر الگوی مصرف
افتتاح نمایشگاه صنایع دستی در هریس
پیروز پر گل سپاهانی‌ها مقابل تیم قطری در ترکیه
استفاده از عوامل بیولوژیک در بیش از ۵۳۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی آذربایجان‌غربی 
بررسی چالش‌های تأمین اجتماعی مازندران در گفتگوی ویژه خبری صداوسیما
تخصیص زمین به ۳۳۰ خانوار طرح جوانی جمعیت در آذربایجان‌غربی 
برخورد عبرت آموز دستگاه قضایی با استخراج غیرمجاز رمزارز 
تلاش ونزوئلا برای آزادی ۲۹ کودک ربوده شده در آمریکا
همراهی مردم روشنایی پایدار را تضمین می‌کند 
تداوم وزش بادهای شدید در سمنان
کمبود پایگاه اورژانس در طالقان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عیسی آل‌کثیر به استقلال پیوست
ایرانشهر، بدون مرگ مادر در سه ماه نخست امسال
تکرار ادعا‌های ترامپ درباره ایران
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی
اختتامیه همایش ملی شعر قدسیان
بررسی ابعاد حقوقی مجروحان و شهدای دفاع مقدس ۱۲ روزه
آتش سوزی در مجتمع تجاری ونوس منطقه آزاد انزلی
ادارات فارس فردا به صورت دورکاری ارائه خدمت می کنند
واکنش چین به ادعای آمریکا در مورد فروش نفت ایران
مقاومت در غزه نابود شدنی نیست
مخالفت شدید آمریکا با قانون جدید حشد الشعبی
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است
تعطیلی ادارات مشهد و خراسان رضوی در روز چهارشنبه ،اول مرداد
برخورد قوه قضاییه با افرادی که بدون مستندات اظهار نظر کنند
مجوز رهبر به صندوق توسعه ملی برای سرمایه گذاری در انرژی
تشدید نظارت بر بازار برنج، روغن و شکر  (۲ نظر)
هشدار عراقچی درباره سوءاستفاده ۳ کشور اروپایی از مکانیسم ماشه  (۲ نظر)
وزیر نیرو: از مردم بابت کاهش فشار آب عذرخواهی می‌کنیم  (۱ نظر)
رویداد «کاروان روایتها» برگزار می‌شود  (۱ نظر)
عدم خروج خانه اقبالیان در استان همدان از ثبت ملی  (۱ نظر)
هلاکت فرمانده عملیات یگان‌های کماندویی رژیم صهیونیستی  (۱ نظر)
حماس: رژیم صهیونیستی در حال اعدام دو میلیون نفر است  (۱ نظر)
عراقچی: نمی‌توانیم از غنی سازی دست بکشیم  (۱ نظر)
تشییع پیکر مادر سه شهید و چهار جانباز دفاع مقدس در شیراز  (۱ نظر)
حمله گسترده سایبری به زیرساخت‌های آمریکا  (۱ نظر)
قالیباف: حضور بخش خصوصی برای تکمیل شبکه ملی اطلاعات  (۱ نظر)
دیدار کمیسر عالی سازمان ملل در امور پناهندگان با وزیر آموزش و پرورش  (۱ نظر)
تعطیلی ادارات مازندران در روز چهارشنبه اول مرداد  (۱ نظر)
سازمان ملل: غزه با گرسنگی فاجعه‌بار رو‌به‌رو است  (۱ نظر)
تظاهرات حمایت از غزه در ترکیه، اردن، مصر، عراق و لیبی  (۱ نظر)