به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، نشست بررسی طرحهای اقتصادی شهرستانهای بویراحمد، دنا و مارگون با حضور محمد بهرامی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، مدیران و مسئولان دستگاهها برگزار شد.احسان عسکری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار با اشاره به اینکه در این نشست ۱۲ طرح در حوزه گردشگری، زیرساخت های شهرک های صنعتی و طرحهای میدان گازی مختار و میادین نفتی شورم، ریگ و دودرو بررسی شد، گفت: در بخش کشاورزی یک هزار و ۲۴۲ طرح و در حوزه صنعت و اقتصاد نیز ۵۰۰ طرح برای توسعه این بخش ها وجود دارد. عسکری افزود: میدان گازی مختار در فاصله ۱۱ کیلومتری مرکز استان قرار دارد که می توان از آن در کنار گاز عسلویه با توجه به ناترازی گاز در کشور در فصول سرد سال استقاده کرد. ۱۴ هزار درخواست شغل از نماینده مردم در مجلس در ادامه بهرامی نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ۱۴ هزار درخواست شغل فقط به دفتر من ارسال شد و این تعداد درخواست مربوط به شهرستان بویراحمد است، گفت: ما مسئول هستیم و اگر می توانیم باید در این زمینه کاری انجام دهیم و موظف هستیم شرایط اشتغال و معیشت را فراهم کنیم.محمد بهرامی با بیان اینکه عامل بسیاری از مشکلات مردم، برنامه ریزی نامطلوب مدیران هستند، افزود: مسئولان موظفند برای رفع مشکلات مردم و توسعه استان تلاش کنند بهرامی تاکید کرد: همه مشکلات مربوط به تکنولوژی و سرمایه و حوزه سخت افزاری نیست بلکه به حوزه نرم افزاری و رفتارهای مسئولان نیز مربوط است. وی با اشاره به آخرین پیگیریها در خصوص میدان گازی مختار گفت: در هفته گذشته در محل کار وزیر نفت در خصوص ناترازی گاز صحبت کردیم و قرار شد هر چه زودتر اقداماتی در این خصوص انجام شود.نایب رئیس کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با اشاره به راهاندازی دفتر نمایندگی میدان گازی مختار افزود: طرحهایی در خصوص پتروشیمی و پالایشگاه مورد پیگیری قرار گرفت و گره طرح های اقتصادی بیشتر در حوزه تسهیلات بانکی و موانع قانونی است که دسته بندی شده و برای رفع آن تلاش خواهیم کرد.راه اندازی میدان گازی مختار در اولویت مسئولان کشوری استاندار کهگيلويه و بويراحمد هم با اشاره به اینکه میدان گازی مختار محرک توسعه استان است، گفت: این طرح با توجه به ناترازی گاز در کشور در اولویت قرار گرفت و به همین منظور هم در آينده نزدیک دیداری با وزیر نفت خواهیم داشت. یداله رحمانی افزود: مرحله اول این طرح شروع و ۹۰ درصد پیشرفت کاری دارد، برای ۱۰ درصد باقی مانده جلسات متعددی در تهران برگزار کردیم تا این مقدار به نتیجه برسد و کار نصب دکل انجام شود .استاندار عنوان کرد: اقدام بعدی لرزه نگاری است که کارهایی انجام شده و تا قبل از پایان سال پیمانکار انتخاب و عملیات لرزه نگاری انجام می شود. در این جلسه طرح گردشکری از جمله مجموعه پارک جنگلی، طبیعی و گردشگری تنگ مهریان یاسوج با میزان سرمایه گذاری ۹۵۰ میلیارد تومان، اشتغالزایی ۲۰۰ نفر و پیشرفت کاری ۵درصد نیز بررسی شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه قرار بود ۲۰۰ هکتار زمین در قبال زمین تنگ مهریان نزدیک سد شاه قاسم به دانشگاه یاسوج اختصاص داده شود، تاکید کرد: گروهی متشکل از منابع طبیعی، دانشگاه یاسوج و حوزه اقتصادی استانداری موظفند ۲۰۰ هکتار زمین در سد شاه قاسم را مشخص کنند و در اختیار دانشگاه قرار دهند، دانشگاه هم ظرف یک هفته طرح پژوهشی ۲۰۰ هکتاری بدون عیب و نقص تنگ مهریان را تهیه و برای تصویب در اختیار منابع طبیعی قرار دهد تا طرح پل معلق تنگ مهریان به نتیجه برسد.
وی عنوان کرد: سرمایه گذار در جلسه آینده گزارشی از میزان توانمندی و آورده خود ارائه دهد.
رحمانی با اشاره به مشکل عدم گازرسانی به طرحهای گردشگری از مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان خواست طرح های گردشگری که مشکل گازرسانی دارند را احصاء و به شرکت گاز ارائه دهد تا کار گازرسانی آنها انجام شود همچنین طرح های نهضت ملی مسکن که مشکل گازرسانی دارند ظرف یک هفته به شرکت گاز معرفی شود.
رحمانی با اشاره به تهیه بسته فرصت های سرمایه گذاری توسط اداره کل اقتصاد و دارای استان گفت: قرار است ۱۳۰ فرصت سرمایه گذاری در استان مشخص شود .
استاندار عنوان کرد: اصلی ترین وظیفه مدیران دستگاهها تسهیل گری برای فعالیت بخش خصوصی، بخش تولید و صنعت، گردشگری، کشاورزی و سایر حوزه ها است که همواره این مهم مورد تاکید است.
رحمانی بیان کرد: عمده مشکلات طرح های اقتصادی در حوزه تسهیلات و موانع قانونی است که طرح های اقتصادی در قالبی که با صندوق توسعه ملی برای اختصاص مبلغ حدود ۲هزار میلیارد تومان به تفاهم رسیدیم مطرح تا اعتبارات مورد نیاز طرح ها تامین شود.
استاندار با بیان اینکه نتوانستيم همه طرح های اقتصادی استان را بررسی کنیم، گفت: جلسه ای دوباره برگزار و طرح های حوزه کشاورزی و صنعت و سایر حوزه ها بررسی می شود.
در ادامه مشکل بیمارستان زاگرس یاسوج مورد بررسی قرار گرفت و دستورات لازم برای رفع مشکل این بیمارستان داده شد.
همچنین وضعیت هتل ۴ستاره شهر یاسوج مورد بررسی قرار گرفت
این هتل در ۹هزار و ۲۰۰ متر زیربنا، ۳۵۰۰ مترمربع مساحت و ۷۵ اتاق در ۷ طبقه در حال ساخت است و تاکنون ۴۲ درصد پیشرفت کاری دارد، میزان سرمایه گذاری طرح ۵۰۰ میلیارد تومان که برای اتمام کار به ۳۰۰میلیارد تومان دیگر نیاز است.
استاندار عنوان کرد: در نشست با رئیس سازمان تامین اجتماعی بر احداث مجتمع تفریحی، رفاهی توسط سازمان تامین اجتماعی یا سرمایه گذار تاکید شد.
همچنین اعلام شد سرمایه گذاری با ۲.۵ میلیارد تومان آورده و ۵ میلیارد تسهیلات آماده راه اندازی پروازها به مقصد کیش، عسلویه و مشهد است که استاندار تاکید کرد با توجه به اینکه ماهیت این طرح گردشکری است باید طرحی در این زمینه ارائه شود و بانک ها نیز موظف به همکاری هستند.