• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۴۱۸۹۳۷
تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۴۰۳ - ۱۶:۳۳
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
معاون فرهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح :

ساترا حمایت نشود، امنیت روانی مردم آسیب می‌بیند

سردار ابوالفضل شکارچی در بازدید از ساترا مطرح کرد که در صورت عدم حمایت به موقع از فعالیت‌های ساترا، برخی چالش‌های فعلی به امنیت روانی مردم آسیب می‌زند.

ساترا حمایت نشود، امنیت روانی مردم آسیب می‌بیند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سردار شکارچی، معاون فرهنگی و تبلیغات ستاد کل نیرو‌های مسلح و سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح در جریان بازدید از نمایشگاه دائمی ساترا گفت: امروز توفیق شد که به اتفاق برخی از مدیران ستاد کل نیرو‌های مسلح از مجموعه ساترا بازدید داشته باشیم؛ مجموعه‌ای که نقش بسیار مهمی در تنظیم‌گری رسانه در تمام عرصه‌های اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، امنیتی و دیگر حوزه‌ها ایفا می‌کند.

وی افزود: الحمدلله شاهد اتفاقات بسیار مبارکی در اینجا بودیم مهم‌تر از همه، اشراف اطلاعاتی که به لطف خدا و تلاش مسئولان ساترا در این مجموعه دیده می‌شود و درک ساترا از تحولات آینده جای تقدیر دارد.

شکارچی اضافه کرد: دوستان و عزیزان در این مجموعه با مدیریت خوب ، زحمات زیادی متحمل شده‌اند، البته هنوز دغدغه‌هایی برای ارتقاء سلامت محتوایی در فضای مجازی وجود دارد که مشخص شد مربوط به کم کاری برخی دستگاه‌های دیگر است.

وی ادامه داد: اگر دستگاه‌های مرتبط، به‌ویژه آنهایی که در حوزه فضای مجازی، رسانه‌ها و تولید محتوا فعالیت دارند، از این مجموعه حمایت نکنند، طبیعتا عبور از موانع دشوار خواهد بود.

سردار شکارچی افزود: به نظر بنده، هر سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه در حمایت از کاری که سازمان صداوسیما تحت عنوان تنظیم‌گری صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی انجام می‌دهد، مسئولیت دارند. 

وی افزود: یکی از این مسئولیت‌ها اشراف اطلاعاتی است که سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی به خوبی آن را به نمایش گذاشته است ، همچنین پایش و رصد رسانه‌ها در حد نسبتا مطلوبی در ساترا در حال انجام است.

معاون فرهنگی ستاد کل نیرو‌های مسلح افزود: برخی از جرائم محتوایی رسانه‌ای همچنان در مجلس شورای اسلامی تعیین تکلیف نشده‌اند و برخوردی با آنها صورت نمی‌گیرد که این وظیفه بر عهده سازمان صداوسیما و ساترا نیست.

وی اضافه کرد: ممکن است در برخی بخش‌ها خلاء قانونی وجود داشته باشد که وظیفه بر عهده مجلس شورای اسلامی است؛ در مواردی نیاز به برخورد است که قوه قضاییه باید وارد عمل شود ، البته شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی در اصلاح برخی روند‌ها می‌توانند کمک حال ساترا باشند و زمانی که بحث امنیت کشور مطرح است شورای عالی امنیت ملی می‌توانند کمک‌کننده باشد.

معاون فرهنگی و تبلیغات ستاد کل نیرو‌های مسلح درباره ضرورت توسعه همکاری‌های مشترک با ساترا تأکید کرد: واقعیت این است که دوستان اینجا زحمات زیادی می‌کشند، اما اگر بخواهیم این تلاش‌ها هدر نرود و بیشتر اثرگذار باشد، نیازمند حمایت دستگاه‌های مختلف هستیم.

وی اضافه کرد: اگر حمایت از فعالیت ساترا به موقع انجام نشود، برخی چالش‌های فعلی به امنیت روانی مردم آسیب می‌زند و حتی بستری برای سوءاستفاده دشمنان انقلاب اسلامی ایجاد می‌کند که چنین خسارت‌هایی در آینده به راحتی جبران نمی‌شود.

سخنگوی ارشد نیرو‌های مسلح در پایان افزود: مهم‌ترین نکته این است که اگر بخواهیم سرمایه اجتماعی کشور، به‌ویژه جوانان، نوجوانان و خصوصا کودکان را از گزند برخی آسیب‌ها در فضای مجازی حفظ کنیم، باید به این مجموعه یعنی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی اهمیت بیشتری بدهیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
برگزاری اولین دوره آموزشی بیس بال در کیش
خبر‌هایی از گلباران و ارادت مردم به مقام شامخ شهدا در استان سمنان
عرضه خودرو‌های وارداتی برقی از مسیر سامانه یکپارچه 
ورزشی‌های هفتم آذر ماه در استان سمنان
برگزاری مسابقات انتخابی تیم ملی ووشو دختران به میزبانی تبریز
تأیید ارزیابی‌های زیرساختی و عملیات فرودگاهی فرودگاه بین‌المللی کیش
کسب مدال برنز توسط کشتی گیر مراغه‌ای
اتمام پروژه انتقال آب ارس به تبریز در گرو تامین اعتبار
پوستر دومین رویداد «الف‌تای مقاومت» رونمایی شد
حضور فرمانده کل سپاه در جلسه شورای راهبری قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)
گفتگوی عراقچی و مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا
شتاب در پیشرفت سایت زباله قائمشهر
حضور تیم دوی صحرانوردی چهارمحال و بختیاری در مسابقات کشوری
امام جمعه رامسر بر حفظ وحدت ملی و حمایت از دولت تأکید کرد
برگزاری کارگاه آموزش‌های پیش از ازدواج در سراب
تکذیب آتش سوزی در جنگل‌های نوشهر
هفته درخشان فوتبال پایه آذربایجان شرقی
اگر این تعطیلی ها نبود آلودگی هوا قطعا بیشتر از الان بود
نجات دو گردشگر گمشده در جنگل‌های اوبن ساری توسط هلال‌احمر
قهرمانان نخستین دوره مسابقات بین‌المللی تنیس آمل معرفی شدند
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت بنفش، قرمز و نارنجی آلودگی
فعالیت حضوری مدارس استان کرمان از فردا شنبه ۸ آذر
اجرای طرح زوج و فرد از درب منازل در روز شنبه
دور برگشت لیگ برتر کشتی آزاد در گروه B؛ پیروزی بانک شهر مقابل استقلال جویبار
کیفیت هوا در تاکستان و آبیک "ناسالم" ؛ قزوین "قابل‌قبول"  
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران
اعلام غیرحضوری شدن مدارس در برخی شهرستانهای تهران
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا
پاسخ رهبر انقلاب به نامه نوه سرلشکر شهید حاجی‌زاده
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
روایتی از یک مهمانی بدون حضور میزبان
جلسه کارگروه اضطرار آلودگی هوا تشکیل می‌شود
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایران حمله تروریستی پهپادی در خاک تاجیکستان را محکوم کرد
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک  (۲ نظر)
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران  (۲ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۲ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
افزایش قیمت بنزین برای نظم‌بخشی مصرف و مبارزه با قاچاق  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)