تشریح ضرورتهای تفکیک وزارت راه و شهرسازی
عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: با توجه به حجم بالای مطالبات و مراجعات به حوزه راه و مسکن، مدیریت یکپارچه این وزارتخانه توسط یک وزیر، پاسخگوی نیازهای گسترده مردم نیست.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما ، مهدی فروردین، نماینده مردم فیروزآباد، قیر و کارزین در مجلس شورای اسلامی با تأکید بر ضرورت تفکیک وزارت راه و شهرسازی گفت: امروز شاهد حجم بالایی از مطالبات در حوزههای راه و مسکن هستیم، بهگونهای که این دو بخش بیشترین مراجعات را به خود اختصاص دادهاند. در چنین شرایطی، مدیریت یکپارچه این وزارتخانه توسط یک وزیر، پاسخگوی نیازهای گسترده مردم و برنامههای توسعهای کشور نخواهد بود.
نماینده مردم فیروزآباد، قیر و کارزین در مجلس با بیان اینکه اجرای برنامه هفتم نیازمند ساختار مدیریتی کارآمد و متمرکز است افزود: تفکیک وزارت راه و شهرسازی میتواند راهگشا باشد و این پیشنهاد کارشناسی شده از سوی کمیسیون عمران مجلس هم مطرح شده است. این اقدام میتواند زمینه را برای تسریع در تصمیمگیریها و اجرای پروژههای مهم زیرساختی فراهم کند.
عضو کمیسیون عمران مجلس خاطرنشان کرد: برای تحقق اهداف برنامه هفتم و اسناد بالادستی، باید توجه ویژهای به مشکلات مسکن، کمبود زیرساختهای حمل و نقل و توسعه شبکههای جادهای، ریلی و هوایی داشت. علاوه بر این، توجه به حمل و نقل ترانزیتی کالا، که نقش مهمی در اقتصاد کشور دارد، نیازمند تمرکز و برنامهریزی دقیق است. با تفکیک این وزارتخانه، امکان برنامهریزی دقیقتر و پاسخگویی بهتر به مطالبات مردم و پروژههای ملی فراهم خواهد شد.