پخش زنده
امروز: -
رئیس مجلس در ارومیه گفت: حضور پرشور مردم تذکر و درس به مسئولین است تا با تلاش بیشتر مشکلات را حل کنیم.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، قالیباف در جمع خبرنگاران در راهپیمایی ۲۲ بهمن مردم ارومیه گفت: اولا به مردم عزیز بویژه مردم غیور استان آذربایجان غربی و شهر ارومیه تبریک عرض میکنم امروز توفیق حضور در میان آنها را دارم و در این جشن ملی با مردم شهید پرور و عزیز ارومیه هستم.
وی افزود: امروز که حضور مردم و جمعیت را میبینم فقط این نکته را میگویم که بایداز مردم فهیم، بصیر و دقیق که با همه سختیهای اقتصادی و خصوصا معیشتی که وجود دارد حضور پیدا کردند قدردانی کنیم مردم به هیچکدام از این سختیها نگاه نکردند و وظیفه خود نسبت به انقلاب و ایران عزیز دانستند که حضور پیدا کنند.
رئیس مجلس در ادامه گفت: حضور پور شور مردم در راهپیمایی یوم الله ۲۲ بهمن یک درس و تذکر به ما مسئولین است که بتوانیم با تلاش و تعهد بیشتر، حضور گرم و شجاعانه مردم به ویژه در این شرایط حساسی که آمریکای جنایتکار ایجاد کرده را جبران کنیم، مطمئن هستم این اتفاق در حوزه اقتصادی به فضل الهی با کمک خود مردم، مسئولین و مخصوصا قوا رقم میخورد.