پخش زنده
امروز: -
نماینده ولی فقیه در استان لرستان بر اهمیت همدلی و همکاری در جهت پیشرفت استان تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان لرستان ،حجت الاسلام والمسلمین سید احمدرضا شاهرخی نماینده ولی فقیه در استان لرستان و امام جمعه خرم آباد در جلسه مشترک با مجمع نمایندگان استان و استاندار لرستان، ضمن آرزوی قبولی طاعات در ماه مبارک رمضان و تبریک سال جدید بر اهمیت همدلی و همکاری در جهت پیشرفت استان تأکید کرد، وی از لزوم توجه به بندگی خدا در خدمتگزاری و اصلاح شیوههای مدیریتی برای تسریع در توسعه استان مطالبی را عنوان نمود.
وی به بحث همدلی در مجمع نمایندگان استان پرداخت و از عدم انسجام در تصمیمات و اقدامهای مشترک انتقاد کرد.
امام جمعه خرم آباد اظهار کرد: اگر در مجمع نمایندگان استان همدلی و هماهنگی نباشد ، این عدم هماهنگی به ضرر جذب سرمایهگذار و پیشرفت استان خواهد بود، همه نمایندگان باید در یک راستا حرکت کنند و صدای واحدی را در مقابل وزرا و مسئولان کشور داشته باشند.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی در ادامه به چالشهای اقتصادی استان و لزوم تغییر شیوههای مدیریتی برای تسریع در توسعه اشاره کرد و گفت: امروز استان نیازمند تحول است ، نه تنها تحول بلکه تحول همراه با جهش. اگر ما به همین شیوههای گذشته ادامه دهیم، هیچگاه به نقطه مطلوب نخواهیم رسید.
وی تاکید کرد: باید تغییرات مدیریتی به یک ضابطه روشن و شفاف برسد، این تغییرات باید مبتنی بر شایستگی و توانمندی باشد تا بتواند تحولی در استان ایجاد کند، اگر این مسیر درست انتخاب شود، قطعا استان لرستان به پیشرفت و توسعه خواهد رسید.
نماینده ولی فقیه در لرستان به وضوح بر ضرورت همدلی در مجمع نمایندگان و هماهنگی در تصمیمات برای حل مشکلات اقتصادی استان تأکید داشت، و همچنین بر لزوم تحول مدیریتی همراه با شایستگی و دانایی در جهت توسعه استان لرستان اشاره کرد تا این استان بتواند در مسیر پیشرفت و آبادانی قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین شاهرخی با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اظهار کرد: رهبر انقلاب همواره بر این نکته تأکید داشتهاند که نمایندگان مجلس نباید در انتصابات اجرایی دخالت کنند ، زیرا این امر هم مغایر با قانون اساسی است و هم به مصلحت نمایندگان نیست. بنابراین ، ضروری است که نمایندگان در چارچوب وظایف نظارتی خود عمل کرده و از هرگونه دخالت در انتصابات پرهیز نمایند تا هم به اصول قانونی احترام گذاشته شود و هم کارآمدی نظام اجرایی حفظ گردد.
وی در پایان با اشاره دوباره به فرمایشات مقام معظم رهبری درخصوص لزوم تفکیک وظایف قوا و پرهیز از دخالت در امور انتصابات، تأکید کرد و با اشاره به لزوم تمایز میان مشورت و دخالت در انتصابات، اظهار کرد: مقام معظم رهبری فرمودند که مشورت جایز است، اما دخالت در انتصابات خیر، همانطور که فردی در خلوت خود نمیتواند روزهخواری کند، در مسائل مدیریتی نیز باید خداوند را حاضر دانسته و مرز میان مشورت و دخالت را رعایت کنیم.