پخش زنده
امروز: -
فرمانده انتظامی استان یزد از کشف بیش از ۲۹ میلیارد ریال کالای قاچاق توسط ماموران پاسگاه شهید مدنی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیمامرکز یزد، سردار عباسعلی بهدانی فرد درباره این خبر اظهار داشت: در راستای برخورد با مخلان نظام اقتصادی، ماموران ایستگاه شهید مدنی یزد با انجام کارهای اطلاعاتی از انتقال محموله کالای قاچاق با خبر شدند.
وی ادامه داد: ماموران ایستگاه شهید مدنی یزد در هنگام کنترل خودروهای عبوری به ۲ دستگاه کامیون بنز و ایسوزو مشکوک شدند و برای بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.
بهدانی فرد اظهار داشت: ماموران در بازرسی ها، تعداد ۲۰ دستگاه گیربکس کامیون، ۴ دستگاه گیربکس خودرو و تعداد ۴۵ قلم انواع قطعات خودروی قاچاق کشف کردند.
فرمانده انتظامی استان یزد گفت: کارشناسان ارزش تقریبی کالاهای قاچاق را ۲۹ میلیارد و ۴۵۰ میلیون ریال برآورد کردند که در این راستا پرونده قضایی تشکیل و متهمان به دادسرا تحویل داده شد.
سردار بهدانی فرد در پایان گفت: مقابله با قاچاق یکی از اولویتهای پلیس است که در این خصوص با تلاشهای ماموران انتظامی، توفیقات خوبی به دست آمده است.