پخش زنده
امروز: -
رئیس مرکز حل اختلاف گلستان گفت: در آستانه عید سعید فطر و به عشق امام علی علیه السلام ۲ محکوم مالی با کمک کارکنان ستاد صبر استان آزاد شدند.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای گلستان، احمد جعفری رئیس مرکز حل اختلاف گلستان، گفت: این دو جوان به علت ناتوانی در پرداخت که ناشی از دیه و بدهی بود، زندانی شده بودند.
احمد جعفری افزود: با پادرمیانی کارکنان دبیرخانه ستاد صبر مرکز حل اختلاف گلستان، شاکیان از بخش بزرگی از این بدهی مالی گذشتند و بقیه این بدهی هم با کمک کارکنان دبیرخانه #ستاد_صبر استان تامین شد.
جعفری با بیان این که این دو مددجو آزاد شدند افزود: از ابتدای ماه رمضان بیش از ۱۰ محکوم در قالب پویش به عشق امام علی علیه السلام میبخشم آزاد شدند.
رئیس مرکز حل اختلاف گلستان گفت: پویش به عشق امام علی (ع) میبخشم، از ابتدای ماه مبارک رمضان آغاز و تا عید سعید فطر ادامه دارد.