پخش زنده
امروز: -
برداشت گل محمدی در خراسان جنوبی آغاز شده است و تا نیمه خرداد ماه ادامه دارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، سرپرست سازمان جهادکشاورزی استان گفت: پیش بینی میشود، امسال هزار و ۸۴۷ تن گل محمدی در خراسان جنوبی برداشت شود که نسبت به سال گذشته ۱۰ درصد افزایش خواهیم داشت.
اکبری افزود: سطح زیر کشت گل محمدی در خراسان جنوبی ۴۶۲ هکتار است که بیشترین سطح زیر کشت را شهرستان سربیشه با ۲۱۵ هکتار داراست.
وی با اشاره به اینکه ۴۹۷ بهره بردار در این حوزه داریم، گفت: ۵۰ درصد محصول تولیدی به خارج از خراسان جنوبی و کشور به صورت گل تر، غنچه و گل خشک صادر میشود.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی با بیان اینکه کاشان ۹۴ و یزد ۹۳ ارقام گل محمدی استان هستند، افزود: فرآوردههای گل محمدی شامل گلاب، اسانس، گلبرگ خشک و غنچه خشک است که تعداد واحدهای فرآوری در سطح استان ۷۸ واحد شامل ۶ واحد مکانیزه و ۷۲ واحد سنتی است.
اکبری گفت: گل محمدی امروزه علاوه بر تولید گلاب، در صنایع دارویی، عطرسازی، فرآوردههای بهداشتی، آرایشی و صنایع غذایی کاربرد دارد.
وی افزود: گل محمدی به دلیل خواص درمانی و شفابخشی متعددی که دارد، جزو یکی از گیاهان دارویی ارزشمند به شمار میرود و همواره دارای اهمیت بالایی است.
سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: گل محمدي به دليل تحمل كم آبي و باردهي سريع، كاشت و نگهداري آسان يكي از مناسبترين گونه هاي قابل كشت در استان به شمار مي رود و همچنين مي تواند زمينه ساز ايجاد اشتغال، رفع بيكاري و درآمدزايي در اين منطقه باشد.