پخش زنده
امروز: -
جشنواره غذای سالم همزمان با هفته سلامت برای دانش آموزان و اهمیت تغذیه صحیح درهنرستان فاطمه الزهرا صالح آباد برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرشبکه بهداشت و درمان شهرستان در حاشیه بازدید از این جشنواره گفت: الگوهای نادرست مصرف موادغذایی عوارض جبران ناپذیری را به همراه دارد که میتوان با ایمن کردن سبدغذایی خانواده و با انتخاب صحیح الگوهای غذایی سلامت جامعه را تضمین کرد.
دکترصالح نیک فرجام ضمن تبریک هفته سلامت افزود: باتوجه شعارمحوری هفته سلامت امسال باعنوان (سرآغازی سلامت، آیندهای سرآمد) و برای اجرای سیاستهای طرح جامع سلامت باید با اصلاح درشیوه مصرف موادغذایی روند رو به بهبودی در مسیرتغذیه سالم بین خانوارهای آغاز شود.
وی ضمن تاکید برافزایش مصرف سبزی و میوه درکنارسایر موادغذایی ادامه داد: استفاده کمتر از نمک و روغن درروند پخت غذاها و شیوههای آب پز و بخارپز کردن، جایگزین مناسبی برای غذاهای سرخ شدنی و غذاهای آماده است.
مدیر هنرستان کارودانش فاطمه الزهرا صالح آباد نیز گفت: دانش آموزان آینده سازان کشورهستند و آموزش به این گروه درحقیقت تربیت صحیح نسل آینده است و مجموعه هنرستان نیزتلاش میکند با آموزش همه جانبه بتواندمفاهیم صحیح بهداشت وسلامت رابه نوجوانان منتقل کند.
پروانه حشمتی افزود: در این جشنواره هنرجویان پایه دهم رشته مدیریت باپخت انواع غذاها همچون حلیم، رولت مرغ، پلو، آش، اشترودل، جوجه حلزونی، کوکو، شله زرد و شیرینیهای محلی و سنتی هنرخود را به نمایش گذاشتند.
هنرستان کارودانش فاطمه الزهرا وفنی و حرفهای شهید عجمیان با حدود۲۱۰ نفر هنرآموز و هنرجو در رشتههای شبکه و نرم افزار، تولیدمحتوا، تصویرسازی، طراحی و دوخت، خیاطی لباس زنانه و مدیریت خانواده درشهرستان مرزی صالحآباد در حال خدمت است.