• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۰۶۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۶
مازندران » اقتصادی

ورود دستگاه قضایی برای رفع موانع تولید در کارخانه میشا بی بافت کلاردشت

رئیس کل دادگستری مازندران در بازدید از شرکت میشا بی بافت کلاردشت، از عدم همراهی بانک دولتی در راه‌اندازی این کارخانه انتقاد کرد و خواستار رسیدگی به مشکلات شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، عباس پوریانی در بازدید از شرکت میشا بی بافت (تدین) کلاردشت، گفت: با توجه به گزارش ارائه شده، مالک این شرکت، تسهیلاتی از یک بانک دولتی اخذ و به دلیل مشکلات مالی، در پرداخت اقساط با مشکل مواجه شده که مبلغ مذکور به دلیل خسارات تاخیر تادیه، در حال افزایش است.

رئیس کل دادگستری مازندران افزود: کارخانه مورد بازدید در حال حاضر با امکانات کامل، آماده آغاز به کار است و در سالی که به فرموده رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی)، به نام سرمایه گذاری برای تولید مزین شده، انتظار می‌رود متولیان امر و بانک عامل مربوطه ضمن بازدید از وضعیت و امکانات این کارخانه، از بروز خسارات بیشتر به دستگاه‌ها و امکانات جلوگیری کرده و همراهی بیشتری در راستای ارتقای تولید و رشد و توسعه استان داشته باشند تا ضمن احیا و آغاز به کار کارخانه، برای تعداد زیادی از جوانان استان اشتغال زایی شود.

پوریانی با بیان اینکه بانک‌ها به هیچ وجه نباید بنگاه داری کنند، تصریح کرد: این اتفاق، ظلم به مردم و همه افرادی است که از اهلیت لازم برای سرمایه گذاری و تولید برخوردار بوده و در توسعه کشور موثرند.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: بانک‌ها باید با ارائه تسهیلات، در کنار افرادی باشند که به عنوان سرمایه گذار به میدان می‌آیند و در رشد اقتصاد تاثیرگذار هستند.

پوریانی با اشاره به وضعیت شرکت میشا بی بافت (تدین) کلاردشت افزود: در این مورد، با عدم همراهی بانک دولتی مربوطه، در حقیقت دولت نیز متضرر می‌شود. مدیرعامل بانک باید شخصاً در این شرکت حضور یافته و ضمن بازدید از شرایط، امکانات و تجهیزات این کارخانه بزرگ، برای پیگیری و حل قانونی مشکل اقدام کند.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: متاسفانه بانک دولتی مربوطه تاکنون اقدام موثر و توجهی به شرایط و وضعیت موجود این کارخانه و مصوبه موجود نداشته است.

پوریانی با بیان اینکه دادگستری مازندران به عنوان مدعی العموم ضمن ورود به موضوع، پیگیر وضعیت این شرکت و اقدامات بانک مربوطه خواهد بود، یادآور شد: با توجه به تاکیدات رئیس قوه قضاییه، دادگستری مازندران حامی تولیدکنندگان و افرادی است که از اهلیت لازم برای سرمایه گذاری برخوردار هستند.

رئیس کل دادگستری مازندران با طرح این سوال که "چرا شرکت و کارخانه‌ای به این بزرگی، چندین سال باید مترصد و در انتظار آغاز بکار باشد؟ " تصریح کرد: قطعاً دلیل این اتفاق، چیزی جز عدم همکاری یا کم کاری مدیران بانک نیست.

پوریانی با بیان اینکه طبق گزارش مدیر شرکت با راه اندازی کارخانه برای حدود ۲ هزار نفر اشتغال زایی می‌شود، افزود: قطعاً تحقق این مهم، اتفاق بزرگی در توسعه و آبادانی منطقه خواهد بود.

رئیس کل دادگستری مازندران تاکید کرد: اگر این مساله در خصوص شرکت مذکور احراز شود که با اقدامات مدیران بانک ها، در حق دولت، مردم و بیت المال، ظلم در حال انجام است، قطعاً دادگستری مازندران به عنوان مدعی العموم به موضوع ورود کرده و ضمن تشکیل پرونده قضایی، پیگیر موضوع خواهد شد.

پوریانی خاطرنشان کرد: وجود این سرمایه عظیم، دستگاه‌هایی که خریداری و نصب شده و فراهم بودن بستر و آمادگی لازم برای اشتغالزایی و توسعه اقتصاد استان، می‌طلبد بانک‌ها همراهی بیشتری داشته باشند و قطعاً پیگیر این موضوع خواهیم شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقای کیفیت آموزشی مدارس غیردولتی با نظارت مؤثر
تکمیل رینگ شمالی مهمترین تصمیم جلسه بررسی وضعیت تنش آبی شهر اراک
کشف انبار احتکار شکر در کنگاور
تشییع مادر شهید در روستای آبگل فیروزآباد
روایت کارگاه و فروشگاهی در تهران که همه کارکنان آن توان‌یاب هستند
ضرورت تشکیل مجمع مشورتی توسعه شهرستان‌ها درآذربایجان‌غربی
دلار توافقی به ۷۴ هزار و ۲۹۳ تومان رسید
پیش‌بینی ثبت حدنصاب جدید تولید نفت خام چین در سال جاری میلادی
مردمی‌سازی حاکمیت راه‌حل عبور از مشکلات کشور
گاز ۱۶ مشترک اداری و عمومی پرمصرف اردبیل قطع شد
دیجیتال‌سازی هوشمند رادیوگرافی صنعتی با شرکت‌های دانش بنیان
تجلیل از دانش‌آموزان پژوهشگر برتر کهگیلویه و بویراحمدی با حضور وزیر
فساد با زندانی کردن مفسد ریشه‌کن نمی‌شود
پژوهش چشم انداز آینده روشن
واژگونی خودرو در آزادراه قزوین - رشت
کتابت حکمت‌های نهج البلاغه در شهرضا
بیست و ششمین نمایشگاه دستاورد‌های پژوهش، فناوری و فن بازار
ارزیابی دلیل مرگ آبزیان در یکی از زهکش‌های اندیمشک
مراسم افتتاح ۷ مدرسه با حضور وزیر کشور در گلستان
 احتمال بارش در روز سه شنبه،چهارشنبه و پنجشنبه دربرخی مناطق استان کرمانشاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نورآباد ممسنی با ۹۵ میلیمتر باران، در صدر بارش‌ها  (۱ نظر)
دشمن توان مقابله نظامی با ایران ندارد  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
بازی‌های پاراآسیایی جوانان؛ ثبت ۸۱ نشان دیگر به نام فرزندان ایران  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
اعلام وضعیت فعالیت مدارس در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)