پخش زنده
امروز: -
سازمان خیریه «بنیاد قلب» در انگلیس اعلام کرد دهه جاری میلادی، بدترین دهه برای سلامت قلب افراد در ۵۰ سال اخیر در این کشور است و برای سلامت بیماران مبتلا به بیماریهای قلبی - عروقی، باید راهبرد نوینی طراحی و اجرا شود.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن، "بنیاد قلب" در انگلیس اعلام کرد از ابتدای دهه ۱۹۲۰، سلامت قلب در این کشور، با سرعت بیش تری کاهش یافت به گونهای که در ۵۰ سال اخیر، بی سابقه است. به نوشته این بنیاد، شمار مرگ ناشی از بیماریهای قلبی – عروقی در این کشور، در میان افراد ۲۰ تا ۶۴ ساله، به سرعت افزایش یافته است. براساس این گزارش، در سال ۲۰۱۹ میلادی، از هر یکصد هزار نفر، ۴۹ نفر از مبتلایان به بیماریهای قلبی – عروقی در انگلیس جان میباختند که این میزان در سال ۲۰۲۳ به ۵۵ نفر افزایش یافت که برای یک نسل، چنین افزایش چشمگیری دیده نشده بود.
به گزارش "بنیاد قلب" انگلیس، در میان افراد در سن اشتغال نیز این میزان از ۱۸ هزار و ۶۹۳ نفر در سال ۲۰۱۹ میلادی، با ۱۸ درصد افزایش، به ۲۱ هزار و ۹۷۵ نفر رسید. بدین ترتیب، هر هفته، ۴۲۰ نفر در سنین اشتغال در انگلیس، قربانی بیماریهای قلبی – عروقی میشوند. براساس این گزارش، از دهه ۱۹۶۰ میلادی، تلاش میشد با روشهایی همچون گسترش پژوهش ها، پیشرفتهای پزشکی و کاهش استعمال دخانیات، شمار مرگ ناشی از بیماریهای قلبی – عروقی در انگلیس کم شود، اما از ابتدای دهه جاری، این بیماریها افزایش یافتهاند. در این گزارش آمده است از ابتدای سال ۲۰۲۰ میلادی، شمار بیماران شناسایی شده با اختلال قلبی در انگلیس، با ۲۱ درصد افزایش به ۷۸۵ هزار نفر بالغ شده است؛ بر شمار افراد مبتلا به اختلالات عروقی، ۱۰ درصد افزوده شده و تعداد آنان به ۱.۶ میلیون نفر رسیده است؛ شمار مبتلابان به بیماری قند با ۱۲ درصد افزایش، به ۴.۶ میلیون نفر افزایش یافته است؛ تعداد افراد دارای اضافه وزن و چاق که مستعد بیماریهای قلبی – عروقیاند، رو به افزایش میرود و برآورد میشود ۲۹ درصد از بزرگسالان، یعنی ۱۶ میلیون نفر، اضافه وزن دارند یا چاقند؛ شمار بیماران قلبی – عروقی منتظر درمان، با ۸۲ درصد افزایش در مقایسه با ده سال پیش، اکنون به ۴۲۱ هزار ۶۸۳ نفر رسیده است.