• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۴۵۳۳۷۵۹
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۷
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه

بازتاب بیانات رهبری درباره نقش پاکستان در فلسطین

بیانات رهبر انقلاب اسلامی حضرت آیت الله خامنه‌ای درباره اهمیت نقش پاکستان در مسئله فلسطین که در دیدار با نخست‌وزیر این کشور در تهران مطرح شد، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های نوشتاری و الکترونیکی پاکستان داشته است.

بازتاب گسترده بیانات مقام معظم رهبری در زمینه نقش پاکستان در مسئله فلسطین در رسانه‌های این کشور

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد، «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در سفر رسمی خود به تهران با «آیت‌الله سید علی خامنه‌ای» رهبر انقلاب اسلامی دیدار کرد؛ رهبر معظم انقلاب در این دیدار با ستایش از مواضع اصولی پاکستان در حمایت از فلسطین، بر لزوم اتحاد میان کشور‌های مسلمان در مقابله با رژیم صهیونیستی تأکید کردند و نقش پاکستان را در این زمینه برجسته دانستند؛ این دیدار بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های پاکستانی داشت که هرکدام با تمرکز بر جنبه‌ای متفاوت از سخنان رهبری، اهمیت آن را برای افکار عمومی و روابط دوجانبه برجسته کردند.

شبکه خبری «جیو تی‌وی» با تمرکز بر نقش تاریخی و اخلاقی پاکستان در دفاع از فلسطین، گزارش داد: آیت‌الله خامنه‌ای موضع پاکستان در قبال فلسطین را «قابل ستایش» خواندند و تاکید کردند که برخلاف برخی کشور‌های اسلامی که به طمع امتیازات با رژیم صهیونیستی رابطه برقرار کرده‌اند، پاکستان هرگز تسلیم چنین وسوسه‌هایی نشده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

پربیننده‌ترین شبکه خبری پاکستان همچنین به تاکید رهبری بر فعال‌سازی مجدد سازمان همکاری اقتصادی (ECO) از مسیر همکاری ایران و پاکستان اشاره کرد و این بخش را نشانه‌ای از نگاه راهبردی تهران به همکاری‌های منطقه‌ای دانست.

«دنیا نیوز» در بازتاب این دیدار بر همکاری ایران و پاکستان برای مهار جنایات اسرائیل در غزه تأکید کرد؛ این رسانه به نقل از رهبر انقلاب اسلامی نوشت: دو کشور می‌توانند با تقویت همکاری‌های دوجانبه، نقش مؤثری در بازگرداندن مسئله فلسطین به مسیر صحیح ایفا کنند.

دنیا نیوز همچنین به تاکید رهبر انقلاب بر حفظ وحدت امت اسلامی در برابر جنگ‌طلبی جهانی پرداخت.

«روزنامه دیلی تایمز» این دیدار را در چارچوب نقش رهبری معنوی ایران در امت اسلامی تحلیل کرد و نوشت: نخست‌وزیر پاکستان ضمن تجلیل از جایگاه رهبری آیت‌الله خامنه‌ای، ایشان را «شخصیتی راهنما برای دنیای اسلام» خواند.

دیلی تایمز افزود: آیت‌الله خامنه‌ای از تلاش‌های پاکستان در مسیر صلح منطقه‌ای به‌ویژه در کشمیر و فلسطین تمجید کرده‌اند و آینده جهان اسلام را امیدوارکننده دانسته‌اند.

خبرگزاری «تریبون اکسپرس» تمرکز گزارش خود را بر هم‌صدایی راهبردی تهران و اسلام‌آباد در موضوعات حساس منطقه‌ای قرار داد و نوشت: در این دیدار نخست‌وزیر پاکستان از حمایت ایران در برابر تجاوزات اخیر هند قدردانی کرده و بر همکاری دو کشور در زمینه ثبات منطقه تاکید کرد.

در این گزارش همچنین به حمایت کامل پاکستان از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای ایران و همکاری در حوزه‌های امنیتی، تجاری و ضدتروریسم اشاره شده است.

ده‌ها شبکه خبری و رسانه نوشتاری پاکستان از جمله جنگ،‌ ای‌آر‌ وای، جی تی وی و ... نیز دیدار رهبر ایران با شهباز شریف را بازتاب دادند؛ در این گزارش‌ها سخنان آیت‌الله خامنه‌ای درباره اینکه «برخلاف فشارها، پاکستان هرگز به عادی‌سازی روابط با اسرائیل تن نداده» برجسته شد و آن را نشانه‌ای از پایبندی اسلام‌آباد به اصول اسلامی و آرمان فلسطین عنوان شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرهنگ در خدمت بی فرهنگی
پرتغال با گلباران ارمنستان به جام جهانی رسید
هواشناسی اصفهان هشدار سطح زرد صادر کرد
پیام تسلیت رییس جمهور در پی درگذشت مادر شهیدان معینی نجف آبادی
قطع آب اداره‌های دولتی پر مصرف
افقی روشن برای توسعه ی شمال کشور و همسایگان خزر
­بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ۴ نشان رنگارنگ ایران در روز دوم پیکار‌های تکواندو
بازداشت ۲ کلاهبردار حرفه‌ای در تبریز
طراحی مینی تراکتور در دهگلان
اجلاس استانداران خزر، فرصت طلایی برای توسعه اقتصاد و کریدور شمال–جنوب
بوی یار مهربان در فرسش الیگودرز
تکواندو بازی های همبستگی اسلامی؛ نشان نقره به یلدا رسید
آغاز اصلاح یک موسسه اعتباری ناتراز
تجلیل از بانوی قهرمان آسیا
توسعه مراودات فرهنگی بین ایران و قزاقستان
بدرقه شبانه کاروان اهالی بهشت در اصفهان
نارضایتی اکثر آمریکایی‌ها از عملکرد اداره مهاجرت این کشور
نیاز آموزش و پرورش مهاباد به ساخت ۴۰۳ کلاس درس جدید
الزام یکی از هتل‌های انزلی به ساخت تصفیه‌خانه استاندارد
جریمه یک شرکت تولید فولاد در تبریز
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
هوای اصفهان سالم شد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
آغاز فعالیت نخستین شرکت هواپیمایی بومی در فرودگاه شهید بهشتی اصفهان
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)