• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۰۲۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۸
علمی و فرهنگی » حج و زیارت

جابجایی حجاج از پایانه‌های مرزی کشور بدون وقفه در حال انجام است

مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با اشاره به اعزام زائران بیت الله‌الحرام در مسیر‌های بازگشت از طریق کشور عراق، گفت: ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای با استقرار در پایانه‌های مرزی کشور بدون وقفه برای انتقال حجاج و زائران عتبات عالیات به مبادی اولیه سفر در سطح کشور اقدام می‌کنند.

جابجایی حجاج از پایانه‌های مرزی کشور بدون وقفه در حال انجام است
 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، داریوش باقرجوان گفت: از بامداد امروز تاکنون ۳۸ دستگاه اتوبوس با ظرفیت ۱۲۵۱ نفر از پایانه‌های مرزی حجاج را به اقصی نقاط کشور جابجا کرده‌اند و بیش از ۵۰ نفر نیز توسط ناوگان شخصی به مقاصد خود بازگشته‌اند. 
وی با اشاره به استقرار ناوگان ون و سواری کرایه در پایانه‌های مرزی اظهار کرد: در حال حاضر جابجایی زائران با استفاده از ناوگان اتوبوسی و متناسب با میزان ورود تدریجی کاروان‌های حجاج به کشور در حال انجام بوده و خدمات‌رسانی تا پایان زمان انتقال زائران استمرار خواهد داشت.
مدیرکل دفتر حمل‌ونقل مسافر خاطرنشان کرد: با توجه به افزایش تقاضای استفاده از ناوگان حمل‌ونقل عمومی جاده‌ای به منظور جابه‌جایی مسافران در سطح کشور طی روز‌های اخیر، تمهیدات مورد نیاز در این باره اتخاذ شده و می‌کوشیم با افزایش بهره‌وری در این حوزه و رعایت اصل ایمنی سفرها، پاسخگوی نیاز هموطنان باشیم.
باقرجوان تأکید کرد: در این راستا، همه ظرفیت موجود در حوزه حمل‌ونقل عمومی برون‌شهری در حال فعالیت و خدمت‌رسانی بوده و علاوه بر برقراری سرویس‌های روزانه به مقاصد مختلف کشور، در صورت نیاز و متناسب با تقاضای مسافران سرویس‌های فوق‌العاده نیز دایر می‌شود.
وی افزود: همچنین به منظور افزایش ایمنی سفرها، رانندگان بیشتری در روند جابجایی مسافران به سمت مقاصد سفر پای کار آمده و با تلاش شبانه‌روزی مشغول خدمات‌رسانی به هم‌وطنان هستند.
مدیرکل دفتر حمل و نقل مسافر با تأکید بر این‌که مسافران بدون نگرانی و با برنامه‌ریزی سفر، می‌توانند نسبت به تهیه بلیت اینترنتی و یا حضوری اقدام کنند، گفت: وب‌سایت‌های اختصاصی و مشترک شرکت‌های حمل‌ونقل با فعال‌سازی سامانه لیست انتظار شرایطی را فراهم کرده‌اند که مسافران در صورت عدم موفقیت در تهیه بلیت، با ثبت‌نام در این سامانه از برقراری سرویس‌های جدید آگاه شده و نسبت به تهیه بلیت اقدام کنند.
وی اظهار کرد: مسافران می‌توانند هرگونه شکایت از نرخ بلیت حمل و نقل عمومی بین‌شهری را به صورت حضوری از سوی همکاران سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای مستقر در پایانه‌های مسافری پیگیری نمایند و یا از طریق سامانه پیام کوتاه ۲۰۰۰۱۴۱، تلفن گویای ۱۴۱ و وب سایت سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای به نشانی www.۱۴۱.ir پیشنهادات، نقطه‌نظرات و شکایات خود را مطرح کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تاکید بر لزوم همکاری مردم با تعزیرات حکومتی برای مقابله با گرانفروشی
برگزاری مسابقات قرآن اوقاف خوزستان پس از دهه نخست ماه محرم
۱۲ روز جنگ، یک آتش‌بس
آزمون عملی و تشریحی کارشناسی‌ارشد ناپیوسته سال ۱۴۰۴
اسناد دفترچه‌ای از درجه اعتبار ساقط هستند
بررسی روند اجرای طرح گردشگری ساحل زرینه‌رود در شاهیندژ
محفل شعرخوانی «ایرانِ حسین (ع)»
اختصاص اعتبار برای مرمت بند تاریخی نیم ور
ابلاغ آیین‌نامه اجرایی واردات خودرو در سال ۱۴۰۴
تشییع پیکر یکی دیگر از فرزندان خراسان شمالی فردا در آشخانه
ضرورت تجهیز کمباین ها به سامانه پایش تلفات در آذربایجان شرقی
صدور سند مالکیت یک میلیون و ۶۰۰ هزار هکتار زمین ملی در بوشهر
دیدار بیش از ۱۹۰۰ نفر از مردم با مدیران قضایی خوزستان
مراسم بزرگداشت شهدای مدافع وطن در دانشگاه علوم پزشکی ارومیه
امضای تفاهم نامه همکاری کمیته‌های ملی المپیک ایران و مجارستان
آغاز مرمت موضعی پایه گنبد مسجد امام (ره) اصفهان
تداوم خدمات رسانی به عشایر خوزستان
فراخوان جشنواره سراسری شعر غدیر
دستگیری ۶ مأمور نما در بروجرد
برف روبی جاده های عشایری مشگین شهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه
کالابرگ الکترونیک به هفت دهک پرداخت می‌شود
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران
پاسخ قاطع ایران مانع تحقق اهداف آمریکا شد
آغاز ساخت نخستین نیروگاه خورشیدی پتروپارس
شرایط مالیات صفر اعلام شد
صهیونیست‌ها ابعاد ضربه بزرگی را که خورده‌اند، پنهان می‌کنند
قدرت موشکی برای پاسخ به صهیونیست‌ها در وضع عالی است
ایران به تقویت رشته‌های حساس علمی ادامه خواهد داد
بازدید پزشکیان از مناطق آسیب‌دیده از تهاجم رژیم صهیونی
هم‌گرایی و تعامل عامل پایداری تولید در صنعت پتروشیمی
دو هزار میلیارد تومان خسارت صنعت برق ناشی از جنگ ۱۲ روزه
برگزاری نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ در روز‌های ۲۶ و ۲۷ تیر
بازسازی مناطق آسیب‌دیده از اولویت‌های وزارت راه است
صدراعظم آلمان: هراسی از جنگ با روسیه ندارم  (۳ نظر)
دستگیری عامل خرابکاری در بندرانزلی  (۱ نظر)
گروسی: ایران سلاح هسته‌ای ندارد  (۱ نظر)
۱۸۹ هزار خانوار مشمول دریافت مرحله سوم کالابرگ الکترونیکی  (۱ نظر)