• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۲۹۱۱
تاریخ انتشار: ۰۲ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۴
سیاسی » مجلس

پاسخی پشیمان کننده به ترامپ قمارباز خواهیم داد

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ورود مستقیم آمریکا به جنگ به معنی ناتوانی رژیم اسرائیل در مقابله با ایران است، گفت: پاسخی خواهیم داد که ترامپ قمارباز را از تجاوز به ایران عزیز پشیمان کند.

پاسخی پشیمان کننده به ترامپ قمارباز خواهیم داد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی در نشست علنی صبح امروز (دوشنبه، تیر ماه ۱۴۰۴) در نطق پیش از دستور خود با بیان اینکه ورود مستقیم آمریکا به جنگ به معنی ناتوانی رژیم اسرائیل در مقابله با ایران است گفت: مجلس درحال تدوین طرحی برای توقف همکاری‌ها با آژانس تا گرفتن تضمین‌های عینی است.

متن کامل نطق رئیس مجلس به شرح ذیل است:

بسم الله الرحمن الرحیم

من المومنین رجال صدقوا ما عاهدوا الله علیه فمنهم من قضی نحبه و منهم من ینتظر و ما بدلوا تبدیلا.

سرانجام رئیس جمهور متوهم آمریکا خطای راهبردی خود را در حمایت از باند جنایتکار رژیم صهیونی تکمیل کرد و با ورود مستقیم، شراکت در جنگ علیه ایران را رسمیت بخشید. البته برای همه روشن است که آمریکا از روز آغازین جنگ، بخشی جدایی‌ناپذیر از ارتشِ رژیم بوده است؛ اما دفاع جانانه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران و حمایت یک پارچه مردم، طراحی نظامی اسرائیلی_آمریکایی علیه مردم ایران را به شکست کشاند و رئیس‌جمهور متوهم آمریکا مجبور شد چهره فریبکار خود را بار دیگر آشکار کرده و با وجود همه شعار‌های ضدجنگ انتخاباتی خود، رسماً نیز وارد جنگ شود.

به عبارت دیگر ورود مستقیم و رسمی آمریکا به جنگ به معنی ناتوانی اسرائیل در جنگ با ایران است. در عین حال علیرغم اینکه ما این‌حمله را ناشی ازشکست راهبردی رژیم در رسیدن به اهدافش می‌دانیم، اما آن را تحمل نخواهیم کرد و قطعاً پاسخی خواهیم دادکه ترامپِ قمارباز را از تجاوز به کشور عزیزمان ایران پشیمان کند.

ما حمله‌آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به خاک ایران می‌دانیم و تاریخ گواهی روشنی‌است که ایرانی تعرض به خاکش را تحمل نخواهد کرد، علاوه بر آن، تضمین امنیت و حفظ تمامیت ارضی کشور ایجاب می‌کند، هر متعرضی به خاک کشور از کرده خود پشیمان شود تا در آینده هیچکس جرئت نکند برای تمامیت ارضی کشور عزیزمان ایران خیال‌بافی کند.

ما حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به یکی از مهمترین فرصت‌های استراتژیک خود در فناوری صلح آمیز هسته‌ای می‌دانیم که ایران را از یک کشور وابسته به یکی از بازیگران بزرگ در نظم جدید بین الملل تبدیل کرده است.

ما حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را حمله به ساختار‌های رسمی بین‌المللی می‌دانیم که علیرغم قطعنامه‌های سازمان ملل متحد و تعهدات قانونی آژانس بین المللی انرژی اتمی نه تنها مانعی برای متجاوزان نشده‌اند، بلکه با دادن اطلاعات محرمانه فعالیت‌های صلح آمیزمان به دشمن و ارائه گزارش‌های خلاف واقع، برای حمله به مراکزهسته‌ای ایران زمینه سازی کرده‌اند. ما حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای خود را در حالی که در حال گفت‌و‌گو بودیم، حمله به دیپلماسی و عقلانیت می‌دانیم.

براین اساس ازپاسخ نیرو‌های مسلح خود به تجاوز آمریکایی‌ها حمایت کامل می‌کنیم و اعلام می‌نمائیم که از امروز تا زمانی که حمایت آمریکا از این باند تبهکار ادامه‌داشته‌باشد، به‌خویشتنداری در برابر مشارکت آمریکا در تجاوز رژیم صهیونی پایان می‌دهیم.

ما در مجلس شورای اسلامی به دنبال تصویب طرحی هستیم که همکاری‌های ایران با آژانس را تا زمانی که تضمین‌های عینی از رفتار حرفه‌ای این سازمان بین المللی نداشته باشیم، متوقف کند.

مطابق با فتوای شرعی رهبر حکیم انقلاب، ایران برای فعالیت‌های غیرصلح آمیز هیچ برنامه‌ای ندارد، اما دنیا به وضوح مشاهده کرد که آژانس انرژی اتمی به هیچ کدام از تعهدات خود عمل نکرده و تبدیل به یک ابزار سیاسی شده است.

در کنار پیروزی‌های میدانی، معتقدیم انقلاب اسلامی به یک پیروزیِ راهبردی دیگر نیز دست پیدا کرده است. امروز جمهوری اسلامی با رفتار مقتدرانه خود که با خویشتنداری حداکثری همراه بود، برای ملت‌ها و دولت‌های مسلمان و مردم عدالت طلب دنیا، روشن کرده است که خلاف همه‌ی فضاسازی‌ها ایران خطری برای امنیت منطقه نیست بلکه این رژیم صهیونیستی است‌که باحمایت آمریکایی‌ها تهدید اصلی برای امنیت همه کشور‌های مسلمان محسوب می‌شود.

امروز همه فهمیده‌اند که نه تنها از سوی ایران هیچ خطری کشور‌های همسایه و مسلمان را تهدید نمی‌کند بلکه ایران برای تقویت همبستگی بین ملت‌ها و کشور‌های اسلامی، به جنگ با دشمن شماره یک جهان اسلام رفته است و سیاستمدارن واندیشمندان و حاکمان کشور‌های مسلمان به این می‌اندیشند که ایران خاکریز اول مقابله با توسعه فضای سرزمینی رژیم صهیونی و پیاده سازی هدف از نیل تا فرات است و معلوم نیست نقطه هدف بعدی این رژیم کدام کشور اسلامی خواهد بود؟ بار دیگر در پیشگاه مردم ایران از همه قومیت ها، مذاهب و سلیقه‌های مختلف سیاسی که با درک بالا و شجاعتی مثال زدنی، یکپارچگی خود را در این لحظه تاریخ‌ساز، درمقابل دشمن حفظ کرده‌اند، سرتعظیم فرود می‌آورم و امیدوارم ما مسئولان بتوانیم دین خود را به آنان ادا کنیم.

در پایان شهادت همکار وظیفه‌شناس و فداکارمان، شهید رضا بوسلیک را به خانواده ایشان و همه همکاران خود در مجلس تبریک و تسلیت میگویم و از درگاه الهی علو درجات وی و همه شهدا را خواستارم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۲۸ تیر ۱۴۰۴
ادامه روند افزایشی دمای هوا در سمنان
صنعت آمریکایی بازوی تقویتی اشغالگران
آسمان چهارمحال و بختیاری صاف تا کمی ابری
اختلاف افکنی صهیونیست‌ها برای تجزیه سوریه
برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهر یاسوج
توقیف ۹۰۰ کیلوگرم پسته جنگلی قاچاق در صالح‌آباد
برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در شهر یاسوج
رتبه آزمون ایران در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه از نگاه کنکوری‌ها
۲۷ تیر سالروز پذیرش قطعنامه ۵۹۸ در سال ۱۳۶۷
برگزاری یادواره شهید محمد غفوری فرد در روستای دمچنار
رقابت بیش از ۸ هزار داوطلب کهگیلویه و بویراحمدی در گروه علوم تجربی
ضرورت اولویت گذاری طرح‌ها با توجه به محدودیت‌های اعتباری
برگزاری راهپیمایی جمعه خشم و نصر در یاسوج
از سرگیری پرواز‌ها از فرودگاه یاسوج
خبر‌های ورزشی بیست و هفتم تیر ماه در سمنان
ایران اسلامی پیروز و سربلند از جنگ ۱۲ روزه
هافبک ملی‌پوش ازبک، خرید جدید تراکتور
گرامیداشت یاد و خاطره شهدای اقتدار در زورخانه شهرکرد
بزرگداشت سردار سرلشکر شهید امیر علی حاجی زاده در اصفهان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تقابل حساس والیبال نوجوانان ایران و ژاپن از شبکه ورزش
کشتی آزاد رنکینگ اتحادیه جهانی؛ سوادکوهی به دیدار رده بندی رفت
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد
دفترچه سوالات «علوم تجربی» نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ منتشر شد
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها
جنگ حقوقی بین‌المللی مرکز وکلا علیه آمریکا و دشمن صهیونیستی
رقابت پرمتقاضی‌ترین رشته آزمون سراسری آغاز شد
ایلام؛ امن‌ترین استان در راه‌ها و کاهش تصادفات
پخش زنده سه رقابت والیبال لیگ ملت‌ها از شبکه ورزش
نشست شورای عالی قضایی
هوافضای سپاه تبدیل به عزت و افتخار نظام اسلامی شده است
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
دشمن درصورت تعرض، با ضرباتی کوبنده‌تر مواجه می‌شود
شهادت سه هم وطن در حادثه تیراندازی در خمین
سخنان منتشرنشده از حاج کاظم درباره شهادت
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۱۶ نظر)
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم  (۱ نظر)
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد  (۱ نظر)
«احمد الشرع» دمشق را ترک کرد  (۱ نظر)
ایران؛ الگوی مقاومت، پیشرفت و دیپلماسی در برابر تحریم‌ها  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)