• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۲۶۳
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۷
خوزستان » اجتماعی

آغاز فصل بازسازی و هوشیاری ملی نتیجه حملات رژیم جنایتکار صهیونی

استاندار خوزستان با قدردانی از انسجام و ایستادگی مردم استان در پی حملات رژیم جنایتکار صهیونیستی به خاک کشور گفت: آغاز فصل بازسازی و هوشیاری ملی نتیجه این حملات بود.

آغاز فصل بازسازی و هوشیاری ملی نتیجه حملات رژیم جنایتکار صهیونی

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خوزستان، سیدمحمدرضا موالی‌زاده در پیامی به مناسبت پایداری و انسجام مردم خوزستان در برابر تجاوز رژیم جنایتکار صهیونیسم به کشور اظهار کرد: در روز‌هایی که میهن عزیزمان، آماج حملات کور و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی و حامیان آن قرار گرفت، شما مردم مومن، نجیب و غیرتمند خوزستان، بار دیگر نشان دادید که وارثان حماسه‌ساز دفاع مقدس هستید؛ مردمی که تاریخ، نامشان را با صلابت، ایثار و ایستادگی به یاد خواهد سپرد.

وی با بیان اینکه در هنگامه جنگ ۱۲ روزه‌ای که با ماجراجویی دشمن بر ملت ایران تحمیل شد، خوزستان همچون همیشه در خط مقدم پایداری، صبر و وفاق ملی قرار گرفت گفت: ایستادگی کم‌نظیر شما مردم شریف در محکومیت جنایات دشمن و حمایت قاطع از فرزندان دلاور نیرو‌های مسلح، پیام روشنی به جهانیان مخابره کرد: ملت ایران، ملتی یکپارچه، مومن، مقاوم و تاریخ‌ساز است که تحت زعامت ولی‌فقیه زمان، هرگز در برابر تجاوز و باج‌خواهی سر خم نخواهد کرد.

موالی زاده با بیان اینکه دشمنی که با ادعای برتری نظامی، آغازگر تهاجم شد، امروز با تحمیل آتش‌بس و شکست سنگین، به خواری و ندامت پناه برده است ادامه داد: دشمن غدار که در خیال خام خود به دنبال تضعیف قدرت ملی ایران بود، با پاسخ کوبنده فرزندان رشید ایران، خاصه نیرو‌های مسلح در عملیات‌های دقیق و هدفمند ــ از جمله ضربات راهبردی مقاومت به پایگاه‌های دشمن در منطقه ــ به عمق ناتوانی و شکست راهبردی خود پی برده است.

استاندار خوزستان اضافه کرد: همان‌گونه که در سال‌های دفاع مقدس، خوزستان خاکریز اول مقاومت در برابر متجاوزان بود، امروز نیز در برابر موج جدید خصومت‌ها، سنگر عزت ملی را با استواری پاسداری کرد. این ایستادگی ستودنی، نه‌فقط میراثی از گذشته، بلکه سرمایه‌ای برای آینده ایران است.

در ادامه این بیانیه آمده است: اینجانب ضمن گرامی‌داشت یاد و خاطره شهیدان این سرزمین و ادای احترام به خانواده‌های معظم آنان، مراتب سپاس و قدردانی خود را از همه اقشار مردم خوزستان ابراز می‌دارم؛ از نخبگان، اصحاب رسانه، هنرمندان، کادر درمان، کارکنان خدوم خدمات عمومی، بسیجیان، روحانیون، جوانان و بانوان ایثارگر گرفته تا نیرو‌های پرتلاش امدادی، انتظامی و امنیتی که در این آزمون تاریخی نقش‌آفرین بودند.

وی خاطرنشان کرد: با پایان این تقابل نظامی، فصل جدیدی آغاز شده است؛ فصل بازسازی، ترمیم آسیب‌ها و تقویت آمادگی‌های همه‌جانبه. همه دستگاه‌های اجرایی و نهاد‌های خدماتی در استان موظفند در کنار مردم، با تلاش مضاعف، فرآیند بهبود خدمات، بازسازی احتمالی و حفظ انسجام اجتماعی را دنبال کنند.

در این بیانیه والی زاده تصریح کرد: به کشور‌های همسایه و ملت‌های منطقه اعلام می‌کنیم؛ ایران اسلامی هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده و نخواهد بود، اما در دفاع از عزت و امنیت خود، مصمم و بی‌تردید خواهد ایستاد. قدرت و توان بازدارنده ایران همواره در خدمت صلح، ثبات و همزیستی مسالمت‌آمیز میان ملت‌های مسلمان و همسایگان ما خواهد بود.

استاندار خوزستان بیان کرد: از این رو، باید از این سرمایه گران‌سنگ ــ یعنی وحدت و انسجام ملی ــ صیانت کرد و آن را در مسیر ساختن آینده‌ای روشن‌تر برای ایران عزیز به کار گرفت. آینده‌ای که با ایمان، تلاش و همدلی شما مردم فهیم، بی‌شک درخشان‌تر از گذشته خواهد بود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ملت امام حسین (ع) هرگز زیر بار ذلت و ظلم نمی‌رود
در مقابل یزید زمان تسلیم نخواهیم شد
دروازه‌بان افسانه‌ای نیجریه درگذشت
کربلا؛ تجلی مظلومیت و شجاعت حسینی
«از سرگذشت»، از شبکه نسیم
اقتدار ملت ایران دنیا را شگفت‌زده کرد
تمرین مشترک ایران و کوبا زیر نظر پیاتزا و دستیارانش
نماز جمعه شهرستان‌های هرمزگان ۱۳ تیر
توسعه تجارت با افزایش ظرفیت‌های بندری
۵ هزار خادم، خدمتگزار عزاداران حسینیه اعظم
برگزاری آیین علم شمشیری در قشم
طبخ حلیم نذری در هرمز
«دماوند»، نماد استقامت ملی و ابهت تاریخی
«هیهات من الذله» را از عاشورا درس گرفته‌ایم
خطبه‌های نماز جمعه خرمشهر
رفع مشکلات زمین چمن مصنوعی ایوانکی
حادثه تلخ در شاهین‌دژ؛ پایان جست‌وجو برای کودک ۶ ساله با کشف جسد
خواسته‌های بی‌پایان غرب و ایستادگی ملت ایران
مستند‌های «نگهبان آسمان» و «عاشورا در بم»، از قاب تلویزیون
تشییع پیکر شهید امیرحسین باقرلو در خوی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دمای ۳ شهر سیستان و بلوچستان به ۵۰ درجه رسید
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها
مقر محرمانه ارتش اسرائیل چگونه منهدم شد
انسجام ملت ایران؛ علت ناکامی طراحی دشمن
امیر حاتمی: با تمام توان از میهن اسلامی مان دفاع می‌کنیم
برگزاری اردوی انتخابی تیم ملی فوتسال بانوان ایران
اسامی بانوان ملی‌پوش اعزامی به بسکتبال جام آسیا
روسای گروه‌ APA جنایات رژیم صهیونی را محکوم کنند
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند
راهپیمایی جمعه‌های خشم و نصر این هفته هم برپا می‌شود
اتباع غیرمجاز باید با احترام به کشورشان برگردند
روایت‌هایی از سردار حاجی زاده در کتاب «مرد ابدی»
جذب ۶۹ نیرو در ۹ دستگاه اجرایی خراسان جنوبی
عزاداری شب هشتم محرم در حسینیه امام خمینی (ره)
نقش پیام رسان واتساپ در مکان‌یابی و ترور فرماندهان حماس
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۴ نظر)
تکثیر شجاعت با حرکت قهرمانانه مجری خبر  (۴ نظر)
ساخت نیروگاه‌های تولید پراکنده در بیش از ۱۰۰۰ نقطه کشور  (۲ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تنها راه نجات منطقه از بحران، توقف تجاوزات رژیم صهیونی  (۲ نظر)
شکست پروژه جنگ ۱۲ روزه علیه ایران  (۱ نظر)
تعلیق همکاری با آژانس، واکنشی طبیعی به رفتار گروسی است  (۱ نظر)
ایران برای پاسخ به هر تجاوز جدید آمادگی دارد  (۱ نظر)
تأکید مسکو و پاریس بر احترام به حقوق هسته‌ای ایران  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)
برگزاری آیین بزرگداشت شهدای جنگ تحمیلی دشمن صهیونی  (۱ نظر)