• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۴۵۱۳
تاریخ انتشار: ۰۴ تير ۱۴۰۴ - ۱۶:۱۶
سیاسی » دولت
سخنگوی دولت:

وضع پرواز‌ها از امروز به تدریج عادی می‌شود

سخنگوی دولت گفت: پرواز‌ها از امروز به تدریج از مرز‌ها و مناطقی که امنیت بیشتری دارند، آغاز می‌شود و دسترسی به اینترنت درخطوط ثابت به حال عادی بازگشته و در تلفن همراه نیز وضع خطوط تا آخر امروز عادی خواهد شد.

وضع پرواز‌ها از امروز به تدریج عادی می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، «فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت در گفت و گوی زنده تلویزیونی روزانه با مردم، با بیان اینکه مقطعی که در آن قرار داریم از نظر همدلی و انسجام ملی بی تردید از درخشان‌ترین مقاطع کشور است، گفت: این مقطع معنای همراهی ماندگار مردم و دولت را به منصه ظهور رساند و همراهی تاریخی و همدلی مردم سبب شد همه تحلیلگران که برای نقشه‌های شوم خود روی همراهی نکردن مردم برنامه ریزی کرده بودند، شگفت زده شوند و ما توانستیم با این همدلی و همراهی ملی در یک جنگ ترکیبی پیروز شویم.

سخنگوی دولت در ابتدای گزارش امروز از نیرو‌های نظامی و مسلح و پدافند که در طول این مدت بدون خستگی پای کار ایران ایستادند، هم‌چنین از جامعه دانشگاهی که برخی با وجود دور بودن از دانشگاه با مواضع خود کمک کردند تا صدای حقانیت ما به گوش دنیا برسد، تشکر کرد.

فاطمه مهاجرانی هم‌چنین از صدا و سیما که با دعوت از چهره‌های جدید صورت متفاوتی از همدلی را به دنیا نشان داد، و از مرزنشینان که در شرایط جنگ ترکیبی حافظ مرز‌های کشور بودند قدردانی کرد.

سخنگوی دولت در ادامه گزارشی از بازدید‌های میدانی رئیس‌جمهور در ۱۲ روز گذشته ارائه داد و افزود: رئیس‌جمهور در این مدت در وزارتخانه‌های نفت، صمت، جهاد کشاورزی، بهداشت، علوم، فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان امور اداری و استخدامی، برنامه و بودجه، صدا و سیما، کمیته امداد حضور یافت و جلسات تخصصی با وزرای اقتصاد، کشور، نیرو، خارجه، فرهنگ و ارشاد اسلامی تعاون، آموزش و پرورش داشت.

فاطمه مهاجرانی اظهار داشت: رئیس‌جمهور هم‌چنین علاوه بر حضور در هیئت دولت، در جلسات روسای قوا هم حضور داشت و با دبیر شورای عالی امنیت ملی دیدار کرد؛ و این غیر از ملاقات‌های ایشان از مجروحان جنگ و حضور در تجمعات مردمی بود.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: از آنجا که متولی بازسازی خانه‌های آسیب دیده بنیاد مسکن است، ستاد بازسازی برای مراکز عمومی آسیب دیده در کشور به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور و دبیری سازمان برنامه و بودجه و عضویت استان‌ها تشکیل خواهد شد.

فاطمه مهاجرانی اظهار داشت: در راستای تنظیم بازار پروتئین و گوشت قرمز کشور، واردات دام زنده سبک و سنگین و لاشه گرم گوسفندی و گوساله تا پایان سال ۱۴۰۵ تمدید شد.

سخنگوی دولت ادامه داد: در راستای موضوع بند ب ماده ۱۳ قانون برنامه هفتم، آیین‌نامه نظام یکپارچه و هوشمند مالی دولت به تصویب رسید که به افزایش عملکرد و چابکی و نظم مالی بیشتر در دولت کمک می‌کند.

فاطمه مهاجرانی همچنین از تمدید تمام مجوز‌های کسب و کار‌های فناوری‌های اطلاعات که اعتبار آنها تا پایان تیرماه بود، تا پایان تابستان خبرداد و افزود: تخصیص اعتبار برای سرمایه در گردش کسب و کار‌های دیجیتال هم مشخص شده که در شرایط بحران به ان‌ها تخصیص داده می‌شود.

سخنگوی دولت تصریح کرد مشکلات سامانه‌های مکان‌یابی و مسیریابی و سکو‌های اینترنتی هم در حال رفع است و فقط GPS با توجه به ملاحظات امنیتی همچنان با مشکل مواجه خواهد بود.

فاطمه مهاجرانی در خاتمه با اشاره به تجاوز رزیم صهیونیستی به حریم امن بیمارستان‌ها، خاطرنشان کرد: ۴ نفر از اعضاء نظام پزشکی، و چند نفر از هلال احمر و امدادگران در این حملات به شهادت رسیده‌اند و در میان شهدا، ۶۲ شهید زن و کودک بودند و ۲۵۰ مجروح زن و کودک نیز همچنان در بیمارستان‌ها بستری هستند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تکمیل صدور اسناد مالکیت شهرک‌ها و نواحی صنعتی قم
درخشش کشتی گیران پیشکسوت زنجانی در ایران
پویش گام‌های عاشقانه در زنجان
اجرای طرح غنی سازی اوقات فراغت در کلاته رودبار
دعوت از ۳ دختر یزدی به اردوی تیم ملی فوتبال
سامانه دریافت گزارشات مردمی درباره نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ فعال شد
اعزام ۲۳ موکب از همدان به خاک عراق
شاهد امنیت داخلی کشور در دوران دفاع مقدس ۱۲ روزه بودیم
پویش نذر پرچم ایران در گلستان شهدا
هماهنگی استان های مرکزی و ایلام برای ایام اربعین
آغاز ثبت نام زائران حسینی در چهارمحال و بختیاری
با پسماندسوزی عمدی برخورد قانونی خواهد شد
۹۰ هزار زنجانی زیر چتر حمایت بهزیستی
توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی آغاز شد
واقعا ستاره‌ها سرنوشت ما را می‌نویسند؟
وضعیت قابل قبول هوای اصفهان
خدمت بی منت پزشکان جهادگر آباده زیر آسمان مناطق محروم
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز دوم هفته سوم
ادامه بارندگی شدید در پاکستان؛ مرگ ده‌ها نفر در یک روز
اشتغال۵۳ نیروی جوان در دستگاه‌های اجرایی همدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
ورود موج بی‌سابقه گرمای شدید به کشور
جذب حدود ۱۰۰ هزار نیروی جدید در دستگاه‌های اجرایی کشور
شروع فرایند هدایت تحصیلی پایه نهم از فردا
مصاف ایران - ژاپن در نیمه‌نهایی
والیبال لیگ ملت‌ها ۲۰۲۵؛ نتایج روز نخست هفته سوم؛ برنامه دومین روز
افتتاح و بهره‌برداری از کارخانه کنسانتره تیتانیوم کهنوج
آغاز آزمون سراسری با رقابت حدود نیم‌ میلیون داوطلب
فرمانده کل ارتش: لحظه‌ای در دفاع از ایران درنگ نمی‌کنیم
پیاتزا: نمی‌توانم بگویم خوشحال هستم؛ روند خوب‌مان تداوم نداشت
یارانه دهک‌های اول تا سوم واریز شد
اسماعیل‌نژاد و سمنیوک امتیازآورترین بازیکنان دیدار ایران و لهستان
کریمی: خوب بودیم، اما نتیجه دلخواه‌مان حاصل نشد
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
راه اندازی سامانه جدید بانکی خدمات بانک سپه  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
آغاز رقابت داوطلبان گروه‌های آزمایشی هنر و زبان‌های خارجی  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)