• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۵۵۶۶
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۴۰۴ - ۱۴:۴۱
مازندران » سیاسی

شکست ابهت آمریکا و رژیم صهیونیستی با وحدت و بیداری ملت ایران

آیت الله محمدی لائینی: بیداری، وحدت، اتحاد و حمایت مردم را اصلی‌ترین سرمایه ایران در این جنگ تحمیلی از سوی اسرائیل دانست.




به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، ا یت الله محمدباقر محمدی لائینی در خطبه های نمازجمعه این هفته مصلی ساری گفت: در جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیست به خاک ایران به این نتیجه رسیدیم که زیر پا له کردن آمریکا شدنی است، اسطوره شکست‌ناپذیری رژیم صهیونیستی یک توهم بود و نابودی آن کاملا ممکن و نزدیک است.

نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به سالروز سوء قصد به مقام معظم رهبری در ششم تیرماه سال ۱۳۶۰ افزود : خداوند خواست تا این مرد بزرگ را برای آینده انقلاب حفظ کند و پرچم انقلاب را به دست ایشان بسپارد، ما به خاطر نعمت وجود رهبری، خدا را شاکریم.
خطیب جمعه ساری خاطر نشان کرد: فلسفه قیام امام حسین (ع) امر به معروف و نهی از منکر بود، اگر کسی امام حسین (ع) را دوست دارد و عزاداری می‌کند اما امر به معروف و نهی از منکر را قبول ندارد، به حقیقت مکتب امام حسین (ع) واقف نشده است.
آیت الله محمدی لائینی خواستار توجه ویژه به روضه‌های خانگی در کنار مجالس حسینیه‌ها و مساجد شد و گفت: ذکر فضائل و مصائب اباعبدالله الحسین (ع) در خانه‌ها ضرورت دارد.
نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: سخنرانان، مداحان و ذاکرین در مجالس امسال، علاوه بر مظالم یزیدیان آن روز، به جنایات رژیم صهیونیستی به عنوان یزیدیان امروز نیز بپردازند.
آیت الله محمدباقر محمدی لائینی به شکست رژیم صهیونیستی در دستیابی به اهداف شوم خود در جنگ اخیر اشاره کرد و گفت: دشمن نه به اهداف هسته‌ای ما رسید، نه پایگاه‌های موشکی ما را برچید و نه موفق به براندازی نظام شد، این جنگ یک نتیجه برای دشمن داشت و آن این بود که در دنیا مردان مقاومت، پوزه آن‌ها را به خاک مالیدند.
خطیب نماز جمعه ساری افزود: جهان نیز فهمید که اسرائیل جنایتکار بسیار نامرد است و نامردتر از او آمریکاست و نامردتر از همه آن‌ها انگلیس است.
نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به پیام‌ آخر مقام معظم رهبری گفت: ایشان در آن‌ پیام‌ سه تبریک گفتند، پیروزی بر رژیم صهیونیستی، پیروزی بر آمریکا و شکسته شدن ابهت آمریکا، و اتحاد ملت ایران. البته تبریک چهارم نیز لازم است و آن وجود رهبری با صلابت، درایت، هوشیاری و شجاعت برای ملت ایران است.

خطیب نماز جمعه ساری به اظهارات رئیس‌جمهور آمریکا مبنی بر لزوم تسلیم شدن ایران اشاره کرد و گفت: این حرف برای دهان رئیس‌جمهور آمریکا خیلی بزرگ است، ایران با عظمت، با این تاریخ، با این فرهنگ و با این عزم پولادین ملی، تسلیم نخواهد شد؛ ما با الهام از امام حسین (ع) که شهادت را سعادت می‌دانست، با صدای بلند می‌گوئیم، «هیهات من الذله»
نماینده ولی فقیه در مازندران با قدردانی از مجلس شورای اسلامی برای تصویب قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، آن را مظهر تسلیم‌ناپذیری ملت ایران دانست.
وی با اشاره به فرمایشات امام راحل (ره) مبنی بر محو اسرائیل از صفحه روزگار و له شدن آمریکا زیر پای ملت ایران، تاکید کرد و خواستار هوشیاری و بیداری مسئولین و رزمندگان در برابر دشمن شد و تصریح کرد: ما نباید فکر کنیم کار تمام شده است، دشمن ممکن است خود را برای حمله و تهاجم دیگری آماده کند.
آیت الله محمدی لائینی بیداری، وحدت، اتحاد و حمایت مردم را اصلی‌ترین سرمایه ایران در این جنگ تحمیلی از سوی اسرائیل دانست و تاکید کرد: مجالس و محافل حسینی در ماه محرم باید خروجی بزرگداشت و تقویت این سرمایه‌ها باشد؛ یعنی رشد آگاهی مردم، جهاد تبیین، حفظ وحدت و اتحاد مردم و حضور و حمایت مردم از رزمندگان، مقام ولایت و جبهه مقاومت.








بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
علمدارانی از نسل امروز؛ حضور پرشور عزاداران حسینی در روز عاشورا
نفس تازه جنگل ها و مراتع استان سمنان
پیکر مطهر شهید مدافع امنیت در باغملک تشییع و خاکسپاری می‌شود
رئیس سازمان انرژی اتمی: طنین «ای ایران» از جان دل‌ها نواخته شد
اقامه نماز ظهر عاشورا در زنجان
خاموش شدن آتش پشت بام‌های بهم چسبیده ترمینال خط کناره رشت
حضور رئیس جمهور در نماز ظهر عاشورا
تشکر ونزوئلا از ایران برای تبریک روز استقلال
تسلیم ناپذیری ملت ایران اسلامی به تاسی از مکتب امام حسین (ع)
اقامه نماز ظهر عاشورا در شهرکرد
سهم بیش از ۶۰۰ میلیارد ریالی مناطق عشایری لالی از اعتبارات حق آلایندگی
حضور رئیس جمهور در جمع عزاداران عاشورایی تبریز
عزاداری شیعیان ازبکستان در قاب مستند
۲ فیلم سینمایی در قاب شبکه نمایش
بازتاب حضور مقام معظم رهبری در رسانه‌های هند دهلی نو
واقعه عاشورا به ما آموخت سازش و تسلیم جایی در مکتب اهل‌بیت (ع) ندارد
اقامه نماز ظهر عاشورا با حضور عزاداران حسینی در مهاباد
اقامه نماز ظهر عاشورا با حضور گسترده عزاداران در آبادان و خرمشهر
اقامه نماز ظهر عاشورا در سراسر استان
اقامه نماز ظهر عاشورا به یاد آخرین نماز شهدای دشت کربلا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب
کسب دو نشان طلا و برنز نمایندگان ایران در روز نخست
گلایه پزشکیان از فضاسازی‌ها درباره سفر به جمهوری آذربایجان
تخت‌روانچی: آماده هر احتمالی هستیم
علت حمله به اماکن پلیس، همکاری شدید مردم در معرفی مظنونان جاسوسی بود
هر تجاوزی فروپاشی رژیم صهیونیستی را شتاب می‌دهد
ربایش دیپلمات‌های ایرانی در بیروت مصداق عمل تروریستی است
عزاداری شب تاسوعا در حسینیه امام خمینی (ره)
حضور قلعه‌نویی در اردوی تیم امید فوتبال ایران
برگزاری آخرین تمرین تیم ملی بانوان پیش از اعزام به مشهد
حضور قالیباف و مخبر در عزاداری روز تاسوعا
آمادگی سراسری صنعت برق برای روز‌های گرم پیش‌رو
طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت
عهد خون مردم تهران در روز تاسوعا با مقام معظم رهبری
کاهش مصرف برق با اجرای ۳۶ بسته مدیریت مصرف
اسرائیل بی‌اجازه از حریم ما برای حمله به ایران استفاده کرد  (۵ نظر)
مراسم عزاداری شب عاشورای حسینی با حضور رهبر انقلاب  (۴ نظر)
هشدار سپاه به اسرائیل: دیگر خط قرمزی نخواهیم داشت  (۳ نظر)
در صورت تکرار خطای صهیون‌ها، طرح بیچاره‌کننده اجرا می‌شود  (۳ نظر)
واکنش مردم به حضور رهبر انقلاب در مراسم شب عاشورا  (۳ نظر)
واکنش به انتشار تصویر موهن از پیامبر در نشریه لمان ترکیه  (۲ نظر)
دشمنان حماقت کنند، با پاسخی کوبنده تر روبرو می شوند  (۲ نظر)
شیخ نعیم قاسم: حزب‌الله سلاح خود را تحویل نمی‌دهد  (۲ نظر)
تیم بازرسان آژانس ایران را ترک کرد  (۲ نظر)
اتحادیه اروپا تحریم «اسرائیل» را بررسی می‌کند  (۲ نظر)
اردوغان: فشار غرب بر رژیم صهیونیستی افزایش یابد  (۲ نظر)
دیدارهای دوستانه و اردوی مشترک پیش از هفته سوم لیگ ملت ها  (۱ نظر)
نیرو‌های مسلح هیچگاه دچار از هم پاشیدگی نخواهند شد  (۱ نظر)
پاسخ ایران به تعرض دوباره، «سخت‌تر از دوره قبل» خواهد بود  (۱ نظر)
توهم‌های دشمن با مجاهدت‌های فرماندهان نقش برآب شد  (۱ نظر)