• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۰۷۲۵۱
تاریخ انتشار: ۰۸ تير ۱۴۰۴ - ۲۲:۲۳
سیاسی » عمومی

علی لاریجانی: تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم

مشاور مقام معظم رهبری گفت: در جریان جنگ اخیر با من تماس گرفتند که ۱۲ ساعت فرصت دارم از کشور خارج شوم و من هم می‌دانستم آنها از کجا تماس می‌گیرند و لذا جواب در خور نتانیاهو به آنها دادم.

علی لاریجانی: تهدید کردند در ۱۲ ساعت کشور را ترک کنم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، علی لاریجانی مشاور رهبر معظم انقلاب در برنامه تلویزیونی در خصوص جنگ ۱۲ روزه گفت: ترامپ از تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران باخبر بود و برای آن برنامه‌ریزی کرده بود، اما با گفته‌هایش مردم را فریب داد. او یک روز قبل از تهاجم رژیم صهیونیستی اعلام کرد که مذاکرات با ایران ادامه دارد، اما بعد از تهاجم رژیم صهیونیستی به ایران اعلام کرد که من ۶۰ روز به ایران فرصت داده بودم و امروز روز شصت و یکم است این نشان می‌دهد که او فریب کاری می‌کرده است.

مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به وقایع جنگ اخیر ایران با رژیم صهیونیستی و آمریکا گفت: ترامپ ابتدا اعلام کرد که دو هفته صبر می‌کند تا ایران به نتیجه برسد، اما این فقط یک فریب بود؛ دو روز بعد از این اظهارات، او دستور حمله به ایران را صادر کرد.

وی همچنین به دستور ترامپ در دهمین روز جنگ اشاره کرد که به حمله به تأسیسات فردو، اصفهان و نطنز انجامید، اظهار کرد: وزیر دفاع آمریکا بلافاصله پس از این حملات در مصاحبه‌ای گفت که کل صنایع هسته‌ای ایران را نابود کردیم و اکنون باید برای خاتمه جنگ تصمیم بگیریم.

مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی تأکید کرد که دشمنان ایران تلاش کردند با عملیات روانی نظم را برهم بزنند، اما نتوانستند.

وی افزود: مردم به صحنه آمدند و پشت نظام ایستادند، و اکنون آمریکا و اسرائیل به‌دنبال خاتمه جنگ هستند.

علی لاریجانی، اظهار داشت: وقتی ترامپ می‌گوید ۶۰ روز وقت می‌دهیم تا تسلیم شوید، این یعنی شورای امنیت و دیگر مجامع بین‌المللی هیچ ارزشی ندارند.

لاریجانی این سخنان را به عنوان اشاره‌ای به بی‌اعتباری تهدیدات و فشار‌های خارجی دانست که تنها برای فریب و اعمال فشار روانی صورت گرفته است.

وی همچنین از حمایت کشور‌های عربی از نظام جمهوری اسلامی ایران در برابر تهدیدات خارجی صحبت کرد و گفت: اسرائیل تلاش می‌کرد کشور‌های دیگر را از ایران دور کند، اما کشور‌های عربی پشت نظام ایران ایستادند.

لاریجانی در ادامه اظهار کرد: گفتند ما با فناوری وارد جنگ شدیم؛ و به ضعف واقعی دشمنان در مقابله با قدرت و اراده ملت ایران اشاره کرد.

وی همچنین به اقدام عناصر رژیم صهیونیستی به تماس با مسئولان کشور و تهدید آنها گفت: در جریان جنگ اخیر به من زنگ زده و گفته شد که ۱۲ ساعت فرصت داری تا از کشور خارج شوی و در غیر این صورت جانت در خطر است و تو را پیش دوستانت شهید باقری و شهید سلامی می‌فرستیم.

مشاور رهبر معظم انقلاب افزود: من می‌دانستم آنها از کجا تماس می‌گیرند و جواب در خور آقای نتانیاهو به آنها دادم.

لاریجانی همچنین به تصورات غلط اسرائیل و آمریکا از ایران و ایرانی اشاره کرد و گفت: این کشور‌ها تصور می‌کردند که در این جنگ مردم به سرعت از حکومت فاصله خواهند گرفت، اما مردم به آنها ثابت کردند که در اشتباه هستند.

وی در ادامه به برنامه‌های رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: اسرائیل قصد داشت پس از هدف قرار دادن سران قوا، به سراغ رهبری برود که در این برنامه نیز شکست خورد.

وی تأکید کرد: در ابتدای جنگ، توان نظامی ایران از اسرائیل پایین‌تر بود و روز دوشنبه هفته اول جنگ، روز بسیار مهمی بود. اما نیرو‌های مسلح ما معادلات را تغییر دادند.

لاریجانی همچنین خاطرنشان کرد که رژیم صهیونیستی و آمریکا محاسبات فرهنگی و تمدنی مردم ایران را نادیده گرفته بودند.

اتحاد ملت ایران توطئه‌های اسرائیل و آمریکا را ناکام گذاشت

مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی، در اظهاراتی با اشاره به توطئه‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران، تأکید کرد که اتحاد و همبستگی ملت ایران در برابر تهدیدات خارجی، محاسبات دشمنان را به شکست کشاند.

لاریجانی اظهار داشت: دشمنان تصور می‌کردند که در جریان جنگ، مردم ایران از نظام فاصله خواهند گرفت، اما برخلاف انتظار آنها، ملت ایران با اتحاد و همبستگی بیشتری در کنار نظام ایستادند.

وی همچنین به برنامه‌ریزی رژیم صهیونیستی برای هدف قرار دادن سران قوا در جلسه‌ای خاص اشاره کرد و افزود: اسرائیل قصد داشت پس از حمله به سران قوا، رهبر انقلاب را هدف قرار دهد، اما این توطئه با هوشیاری و مقاومت ناکام ماند.

مشاور عالی رهبر انقلاب با اشاره به ضعف اولیه توان نظامی ایران در مقایسه با اسرائیل در ابتدای جنگ، اظهار کرد: تصمیمات حیاتی اتخاذشده در روز دوشنبه هفته اول جنگ، نقش تعیین‌کننده‌ای در تغییر روند جنگ به نفع ایران داشت.

لاریجانی تأکید کرد: رژیم صهیونیستی و آمریکا به دلیل نادیده گرفتن فرهنگ، تمدن و هویت تاریخی مردم ایران، هرگز نتوانستند ایستادگی ملت ایران را به‌درستی محاسبه کنند و این عامل کلیدی در شکست طرح‌های آنها برای فروپاشی نظام بود.

توطئه‌های اسرائیل و آمریکا علیه ایران به دلیل مقاومت ملت ناکام ماند

مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی، با اشاره به تلاش‌های رژیم صهیونیستی و آمریکا برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی ایران، اظهار داشت که این توطئه‌ها به دلیل نادیده گرفتن فرهنگ و هویت تاریخی مردم ایران با شکست مواجه شده است.

لاریجانی تصریح کرد: اسرائیل یک رشته عملیات را برای فروپاشی نظام جمهوری اسلامی طراحی کرده بود، اما به دلیل عدم درک فرهنگ، ایستادگی و هویت تاریخی مردم ایران، این محاسبات ناکام ماند.

وی افزود: آمریکا و اسرائیل تصور می‌کردند که در عرض پنج یا شش روز می‌توانند نظام ایران را ساقط کنند، اما این محاسبه کاملاً اشتباه بود.

لاریجانی در ادامه به ورود واسطه‌ها به مذاکرات در روز شنبه ۳۱ خرداد اشاره کرد و گفت: واسطه‌ها وارد عمل شدند و دریافتند که رژیم صهیونیستی در موقعیت دشواری قرار گرفته است.

مشاور عالی رهبر انقلاب با اشاره به نقش کلیدی موشک‌های ایران در تغییر روند جنگ، اظهار داشت: با تقویت توان موشکی ایران، وضعیت جنگ به طور قابل‌توجهی به نفع ایران تغییر کرد.

وی همچنین به ناکامی‌های رژیم صهیونیستی اشاره کرد و گفت: قیافه نتانیاهو نشان می‌دهد که کم می‌فهمد. تمام تلاش او برای تسلیم کردن مردم ایران بود، اما این هدف محقق نشد.

لاریجانی همچنین از تغییر استراتژی اسرائیل به دلیل مقاومت اجتماعی مردم ایران خبر داد و افزود: شرایط اجتماعی مردم ایران باعث شد که اسرائیل هدف‌گذاری خود را تغییر دهد، اما در نهایت به نتیجه دلخواه نرسید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مراسم گرمیداشت شهیدان سرلشکر مهدی ربانی و سرلشکر غلامرضا محرابی
میزبانی نمایندگان استان یزد در هفته اول لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور
چرداول بر روی ریل توسعه قرار گرفته است
شهادت ۹۴ فلسطینی دیگر در ۲۴ ساعت گذشته
رویارویی ایران با مدافع عنوان قهرمانی در گام نخست
دستگیری ۲ شکارچی غیرمجاز در تنگ چنار
برگزاری یادواره شهدای جنگ تحمیلی ۱۲ روزه در قم
راه اندازی سامانه مشترک «سجاد»
اجرای طرح تابستانه نشاط معنوی ویژه دانش آموزان قمی
شریفی امتیازآورترین بازیکن دیدار ایران و چین
آغاز ثبت نام متقاضیان پیاده روی اربعین حسینی چهارمحال و بختیاری از فردا
خدمت رسانی چهار میز خدمت در نماز جمعه این هفته تهران
چین زانو زد، ایران دوباره برخاست
ژوزه موریرا، مربی پرتغالی به کادر فنی چادرملو اردکان پیوست
تحلیف کارآموزان کارشناسی رسمی ۱۴۰۰ گیلان
استاندارد سازی ورزشگاه خلیج فارس بندرعباس
زندگی دوباره با ایثار جوان یزدی
نخستین گردهمایی طلبه تراز قرآنی برگزار شد
تدوین طرح مدیریت تالاب هورالعظیم برای مقابله با بحران خشکی
درخواست حدود ۱۰ هزار استاد دانشگاه برای تقویت راهبرد مقاومت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
مرداد ماه با موج گرمای شدید آغاز می‌شود
اعلام مراسم تشییع پیکر سردار شهید غیب پرور در شیراز
عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی پس از پاسخ قاطع ایران
مدیر کل جدید آموزش و پرورش قم معرفی شد
بررسی برنامه‌ها و نقل‌وانتقالات استقلال در نشست مجازی ساپینتو و سیدورف
ملت با جهت‌گیری‌های گوناگون سیاسی پای ایران عزیز ایستاد
وزیر جهاد کشاورزی: توازن در واردات نهاده باید رعایت شود
مارکو باکیچ به پرسپولیس پیوست
پرداخت کالابرگ دهک‌های ۴ تا ۷ از هفته آینده
سردار غیب پرور بر اثر عوارض شیمیایی آسمانی شد
واکنش شرکت گاز درباره انفجارهای چند روز اخیر
هاشمیان: فلسفه فوتبال من هجومی و هدفم قهرمانی است
فیلم سینمایی «شبح کوهنورد» از قاب نمایش
فرمانده کل سپاه درگذشت سردار غیب پرور را تسلیت گفت
منابع آب، در انتظار تغییر رفتار مصرف
طرح مشترک جریان فتنه با منافقین و رضا پهلوی  (۳ نظر)
چرا بانک‌ها برای وام ازدواج «شعبه» را تایید نمی‌کنند  (۳ نظر)
دستور رئیس قوه قضائیه برای مقابله با گرانفروشی و احتکار  (۲ نظر)
پزشکیان: همچنان معتقدیم که پنجره دیپلماسی باز است  (۲ نظر)
رژیم صهیونیستی بمباران سوریه را از سرگرفت  (۲ نظر)
مدنی‌زاده: به‌دنبال خصوصی‌سازی واقعی هستیم  (۱ نظر)
اسقاط ۲۰هزار دستگاه موتورسیکلت فرسوده  (۱ نظر)
سود سهام عدالت متوفیان برای وراث کی واریز می شود؟  (۱ نظر)
انعقاد قرار داد سازندگی ۵۸ هزار واحد مسکن ملی در استان  (۱ نظر)
تشدید تحریم‌های اروپا علیه ایران به بهانه حقوق بشر  (۱ نظر)
کلافگی صاحبان مشاغل از اختلال دستگاه‌های کارت خوان  (۱ نظر)
عفو بین‌الملل: اتحادیه اروپا با اسرائیل به حقوق بشر خیانت کرد  (۱ نظر)
نرخ جدید نان در استان گلستان اعلام شد  (۱ نظر)
نقش آموزش و پرورش، مساجد و حوزه های علمیه در بالندگی کشور  (۱ نظر)
استخر‌هایی که همچنان قربانی می‌گیرد  (۱ نظر)