• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • وبگردی
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۱۰۳۱۴
تاریخ انتشار: ۱۳ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۰
کرمانشاه » اقتصادی

نظارت بر اصناف باید دقیق‌ و منسجم‌تر شود

استاندار کرمانشاه با تأکید بر ضرورت برگزاری مستمر و منظم جلسات ستاد تنظیم بازار گفت : ستاد تنظیم بازار باید فرمانده آرامش اقتصادی باشد

نظارت بر اصناف باید دقیق‌ و منسجم‌تر شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه استاندار کرمانشاه گفت: این ستاد نقش فرماندهی در مدیریت آرامش، ثبات و شفافیت بازار را ایفا می‌کند و باید با سرعت، دقت و پاسخ‌گویی کامل عمل کند.

 حبیبی درستاد تنظیم بازار استان با بیان اینکه بازار به آرامش، اعتماد عمومی و شفافیت نیاز دارد، اظهار داشت: «در این شرایط، نقش ستاد تنظیم بازار بسیار کلیدی است. این ستاد باید با ترکیب هماهنگ دستگاه‌های اجرایی، نظارتی و تأمین‌کنندگان، نبض بازار را در اختیار داشته باشد.»

وی افزود: «با وجود تعطیلی رسمی، برای ما مهم بود که این جلسه برگزار شود تا هماهنگی‌های لازم برای مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی در ایام پیش رو، به‌ویژه محرم و اربعین، صورت گیرد.» دکتر حبیبی با تأکید بر لزوم حمایت از موکب‌های خدمت‌رسان به زائران اربعین حسینی ادامه داد: «در استان کرمانشاه حدود ۲۹۰ موکب فعال داریم که برخی از آن‌ها روزانه تا ۱۰ هزار پرس غذا تهیه و توزیع می‌کنند.

 تأمین کالا برای این مراکز باید به صورت ویژه دیده شود تا در خدمت‌رسانی به زائران دچار مشکل نشوند.»

 استاندار کرمانشاه در ادامه با اشاره به مطالبه عمومی درباره نظارت بر بازار تصریح کرد: «مردم انتظار دارند قیمت‌ها، کیفیت و سلامت کالاها مورد نظارت دقیق قرار گیرد. این وظیفه بر عهده بازرسان صنعت، معدن و تجارت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف است.»

 وی با بیان اینکه شخصاً بازدیدهایی از بازار داشته است، گفت: «بازار ما بازاری مردم‌نهاد و برخاسته از متن جامعه است. اصناف ما همیشه در کنار مردم و انقلاب بوده‌اند.

هیچ فرد منصفی از نظارت گریزان نیست.

 ما باید انسجام بین تیم‌های بازرسی را حفظ و تقویت کنیم.» دکتر حبیبی بر لزوم مدیریت توزیع برنج در بازار تأکید کرد و گفت: «برنج یک کالای استراتژیک و حساس است که کمبود آن در بازار می‌تواند احساس ناامنی در مردم ایجاد کند.

 فروشگاه‌ها باید بر اساس نیاز واقعی مردم، کالا توزیع کنند و از فروش غیرمنطقی مقادیر زیاد خودداری کنند.»

 وی با اشاره به وضعیت فعلی بازار برنج افزود: «در حال حاضر برنج هندی به میزان کافی در بازار وجود دارد، اما تقاضا برای برنج پاکستانی افزایش یافته است. در این زمینه، بررسی دقیق قیمت‌ها و مقایسه با استان‌های همجوار ضروری است.» به گفته وی، قرار است گروهی متشکل از نمایندگان دستگاه‌های ذی‌ربط قیمت برنج پاکستانی در چند استان همجوار را بررسی کرده و نتیجه را برای تصمیم‌گیری در جلسه بعدی ستاد تنظیم بازار ارائه کنند استاندار کرمانشاه در بخش دیگری از سخنان خود، بر اهمیت تأمین و ذخیره‌سازی نهاده‌های دامی تأکید کرد و گفت: «باید از ظرفیت انبارهای دولتی و خصوصی برای ذخیره‌سازی مضاعف نهاده‌های دامی استفاده شود. در صورت نیاز، استانداری برای تأمین انبار نیز ورود خواهد کرد.»

 وی همچنین درخصوص توزیع گوشت منجمد اظهار داشت: «پیشنهاد می‌کنم ۵۰ درصد از گوشت منجمد به مراکز پرمصرف اختصاص یابد و مابقی در بازار توزیع شود تا به متعادل‌سازی قیمت‌ها کمک کند.» حبیبی با اشاره به نقش مهم فروشگاه‌های زنجیره‌ای در مدیریت بازار، تصریح کرد: «فروشگاه‌هایی نظیر اتکا، افق کوروش و امینی باید در قالب یک شبکه منسجم در جلسات ستاد تنظیم بازار حضور داشته باشند.

این مشارکت موجب افزایش مسئولیت‌پذیری آنها و ارتقاء سطح خدمات به مردم خواهد شد.» وی افزود: «فروشگاه اتکا تنها در سطح استان بیش از ۵۰ شعبه دارد و می‌تواند کمک بزرگی در عرضه منظم کالا باشد. حضور این فروشگاه‌ها در تصمیم‌گیری‌های ستاد ضروری است.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دو غافلگیری بزرگ ایران، آمریکا را در نبرد اخیر شکست داد
پیگیری حقوقی جنایت دشمن صهیونی
بررسی پرونده جاسوسان و عناصر خودفروخته
جنایت جنگی از جرایم دشمن صهیونی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه
اجتماع باشکوه هیئات مذهبی شهر کوهسار
تقویم روز اوقات شرعی گیلان ، ۲۲ تیر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۴ به افق قم
روز عفاف و حجاب، پاسداشت ارزش‌های والای انسان
فرو ریختن هیمنه پوشالی شیطان بزرگ در جنگ دوازده روزه
پیکر مطهر شهید مدافع وطن در سیستان تشییع می‌شود
آغاز جشنواره تابستانی کیش از اول مرداد ۱۴۰۴
ادامه بارندگی و وزش باد شدید در سمنان
فیروزآباد میزبان دوره منطقه‌ای آموزش اسکان اضطراری خواهران نجاتگر
پیش بینی برداشت بیش از یکهزار تن زردآلو از باغهای مهاباد
افتتاح مرکز نگهداری و درمان معتادان متجاهر در خرم آباد
خبر‌های کوتاه از نقاط مختلف چهارمحال و بختیاری
درخشش تیم کان خمر آذربایجان شرقی در مسابقات انتخابی تیم ملی
تصویب دو طرح کلیدی وزارت راه و شهرسازی در قانون برنامه هفتم توسعه
تجهیز و نوسازی ناوگان راهداری کلیبر
میزان بارش‌های اخیر استان تا ساعت ۲۱
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
شرایط پیش‌فروش خودرو‌های کوئیک و ساینا S اعلام شد
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان
توانمندی نظامی ایران، اینترنشنال هم لب به اعتراف گشود؟!
قرعه کشی محصولات ایران خودرو انجام شد
هشدار مقام قطری درباره طرح تجزیه برخی کشور‌ها
جنگ ۱۲ روزه موجب انسجام ملی شد
حکم اعدام قاتل دختر بچه بوکانی اجرا شد
فغانی داور بازی پایانی جام جهانی باشگاه‌ها
حتی سالن مسابقات را هم ندیدیم؛ ایرانیان مرد روز‌های سخت هستند
عضویت سه ایرانی در کمیسیون‌های تخصصی فدراسیون جهانی صعود‌های ورزشی
دور برگشت لیگ یک کشتی آزاد؛ نتایج گروه‌های A و C
اسفندیار راهی پلاس لیگا شد
برگه‌های سرشماری اتباع خارجی از درجه اعتبار ساقط است
سخنگوی قوه قضائیه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند
برنابئو، میزبان دیدار پایانی جام جهانی ۲۰۳۰
سفر جولانی به جمهوری آذربایجان  (۵ نظر)
سفیر کره شمالی: در صورت نقض آتش‌بس، در کنار ایران هستیم  (۴ نظر)
فعالیت پدافند هوایی تبریز برای انهدام ریزپرنده ها  (۴ نظر)
اغلب جاسوسان رژیم صهیونیستی با کمک مردم شناسایی شدند  (۳ نظر)
امکان نصب پنل‌های خورشیدی ۵ کیلوواتی برای مجتمع‌های مسکونی  (۲ نظر)
کاهش بیش از ۵۱ هزار واحدی شاخص بورس  (۲ نظر)
سرلشکر موسوی: روحیه نیرو‌های مسلح عالی است  (۲ نظر)
آمریکا بداند تنها راه صلح پایدار گفت‌وگوی محترمانه است  (۲ نظر)
غبار کارخانه نسوز در گلوی مردم دهاقان  (۲ نظر)
اختلال در سامانه فرابانک مانعی برای دریافت وام ازدواج  (۲ نظر)
خروج اتباع افغانستانی غیرمجاز از مرز دوغارون  (۱ نظر)
ساماندهی خوبی برای خروج اتباع انجام شده است  (۱ نظر)
ضربه کاری نیرو‌های مسلح منجر به درخواست آتش بس شد  (۱ نظر)
انفجار گاز در برج پامچال چیتگر با هفت مصدوم  (۱ نظر)
تولید ۲۹۵ فراورده حیاتی با کمک بافت پیوندی  (۱ نظر)