• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۶۲۲۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷
علمی و فرهنگی » آموزش عالی، دانشگاه
سازمان بسیج اساتید کشور:

تنها راه نجات بشر، بازگشت به حقوق بشر اسلامی است

سازمان بسیج اساتید کشور با صدور بیانیه‌ای به مناسبت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی، ضمن محکومیت جنایات صهیونیست‌ها در غزه و سکوت نهاد‌های بین‌المللی، حقوق بشر غربی را نمایشی خونین خواند و خواستار بازتعریف نظام حقوق بشری بر اساس کرامت ذاتی انسان در پرتو تعالیم اسلامی شد.

تنها راه نجات بشر، بازگشت به حقوق بشر اسلامی است
به گزارش خبرگزارى صداو سیما؛ متن بیانیه این سازمان به مناسبت روز حقوق بشر اسلامی و کرامت انسانی به شرح زیر است:
 
بسم الله الرحمن الرحیم
 
لَقَد کَرَّمَنَا بَنِی آدَمَ وَ حَمَلنَاهُم فِی البَرِّ وَ البَحرِ وَ رَزَقنَاهُم مِنَ الطَیَّباتِ وَ فَضَلَّنَاهُم عَلَی کَثِیرٍ مِمَّن خَلَقنَا تَفضِیلا
 
به یقین فرزندان آدم را کرامت دادیم و آنان را در خشکی و دریا بر مرکب‌هایی سوار کردیم و به آنان نعمت‌های پاکیزه روزی بخشیدیم و آنان را بر بسیاری از آفریده‌های خود برتری کامل دادیم. (اسراء/۷۰)
 
قریب دو سال است که حقوق بشر نظام لیبرال دمکراسی غرب در نمایشگاهی به وسعت غزه در معرض دید ابناء بشر قرار گرفته و نشان داده که از حقوق انسان‌ها چیزی جز یک نام باقی نمانده است. واقعیت تلخی که مورد اذعان عالیترین مقامات نهاد‌های قانونی قرار گرفته و اعتراف نموده‌اند که کاری از آنها ساخته نیست.
 
واقعیات دیگر مانند حملات وحشیانه رژیم صهیونی به تمامیت ارضی ایران، لبنان، یمن و سوریه، رفتار‌های خشونت آمیز دولت آمریکا در نقض قوانین بین المللی، کمک‌ها و حمایت‌های تسلیحاتی، مالی و تبلیغاتی دولت‌های غربی از اشغالگران و جنایتکاران جنگی، ناتوانی نهاد‌های قانونی در جلوگیری از ادامه اشغال، جنایت و کودک کشی و... بیانگر ضرورت تغییر پارادایم‌های حقوق بشر دست ساخته انسانی و جایگزین ساختن حقوق بشری اسلامی است تا کرامت ذاتی انسان‌ها را بدون توجه به رنگ و نژاد، قومیت و سرزمین، مسلک و آیین تامین نموده و به وضعیت بغرنج بشریت در دوره جاهلیت مدرن خاتمه بخشد. 
 
اکنون که صلح و امنیت جهانی ابزار سیاسی قماربازان و دولت‌های متوهم و کودک کش قرار گرفته، توحش و ددمنشی بی حد و مرز وجدان‌های بشریت امروز را به چالش طلبیده، تروریسم دولتی مورد حمایت بی شرمانه مدعیان حقوق بشر واقع شده، گروهک‌های تروریستی در دامان سرویس‌های اطلاعاتی غربی رشد می‌کنند، آمران جنگ و ترور از سوی جانیان حرفه‌ای برای جایزه صلح معرفی می‌شوند، دفاع از حقوق و استقلال مذوم و جنگ طلبی وانمود می‌شود و فرماندهان مقاومت ناجوانمردانه ترور می‌شوند، لازم و ضروری است تا از نهاد‌های متولی حقوق بشر جعلی حاکم بر نظام جهانی سلب صلاحیت شده و سازو کار قانونی برای پایان ظلم و اشغال و آغاز صلح و امنیت پایدار فراهم گردد.
 
بدون تردید با حاکمیت حقوق بشر اسلامی، کشتار‌های دسته جمعی و حمله به کشور‌ها به بهانه دروغ‌های بزرگ قابل توجیه نیست. از قتل عام کودکان و زنان بیگناه خبری نیست. سکوت در برابر عاملان شهادت ۶۵ هزار نفر و مجروحیت بیش از ۱۵۰ هزار نفر معنا و مفهومی ندارد. کودک کشی و نسل کشی برای یک ارتش عادت محسوب نمی‌شود. از آب و غذا به عنوان سلاح جنگی استفاده نمی‌شود. کودکان در صف یک لقمه نان هدف گلوله قرار نمی‌گیرند. بیمارستان‌ها و درمانگاه ها، آمبولانس‌ها و اطباء مورد اهداف نظامی نمی‌گیرند. مساجد و کلیسا، معابد و دانشگاه ها، کلاس و مدرسه موشک باران و بمباران نمی‌شوند. خیریه ها، صلیب سرخ، موسسه‌های جهانی، متولیان غذا و دارو حرمت دارند. خبرنگاران به جرم واگویه حقیقت در آتش نمی‌سوزند. آزادی بیان بازیچه رسانه‌های مستکبران واقع نمی‌شود، کسی به جرم حمایت از فلسطین و غزه بازداشت نمی‌شود، مردان و زنان حامی مظلومان زیر چکمه‌های پلیس قرار نمی‌گیرند.
 
از همین رو، سازمان بسیج اساتید کشور ضمن تبریک و پاسداشت روز ۱۴ مرداد به عنوان روز حقوق بشر اسلامی از کلیه دانشگاهیان، حقوق دانان، فعالان حقوق بشری، مجامع و نهاد‌های مرتبط، فرهیختگان و صاحبان تریبون‌های مکتوب و شفاهی درخواست می‌نماید در معرفی حقوق بشر اسلامی به افکار عمومی و زمینه سازی برای حاکمیت آن نقش آفرینی نمایند.
 
از دولتمردان، ستاد حقوق بشر اسلامی و سایر متولیان این مهم نیز انتظار می‌رود تمهیدات لازم در راستای اجرای قوانین والای حقوق بشر اسلامی در سراسر جهان را فراهم سازند بدیهی‌ترین قوانین بین المللی زیر پا گذاشته نشود. به تمامیت ارضی کشور‌ها با بهانه‌های واهی تعرض نشده، به دیپلماسی و میز مذاکره هجمه نظامی نشود. مراکز هسته‌ای کشور‌های عضو ان پی تی و متعهد به قوانین آژانس انرژی اتمی بمباران نگردد. دانشمندان هسته‌ای بدست تروریست‌های دولتی شهید نشوند. کودکان و زنان استادان متخصص قربانی نقشه‌های ترور جانیان حرفه‌ای واقع نشوند. اشغال و ظلم، کودک کشی و نسل کشی، بمباران و موشکباران، تعرض و ترور، قحطی و تحریم، رژیم منحوس و غده سرطانی، صهیونیزم و استکبار اثری نمانده و صلح و امنیت پایدار بر جهان حاکم گردد.
ان شاء الله
سازمان بسیج اساتید کشور
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطلاعیه افت فشار یا قطعی آب در برخی مناطق تبریز
تلف شدن ببر در الیمالات
درخواست پارلمان روسیه برای محکومیت حضور نظامی آمریکا در کارائیب
اجرای هزار و ۹۸۰ اردوی جهادی از ابتدای سال تاکنون در خراسان جنوبی
مهلت معرفی نامزد‌های جایزه مصطفی (ص) تا اول اسفند۱۴۰۴
اجرای پویش مردمی مهرگردون و تأمین اقلام توان‌بخشی ویژه افراد توان‌خواه در خراسان شمالی 
تصویب ۳۳ میلیارد تومان اعتبار برای حفظ میراث آبی کهن خراسان شمالی
ضرورت بازنگری در رشته‌های دانشگاهی و نیاز بازار کار
معدوم‌سازی بیش از سه‌هزار لیتر آبلیموی فاقد مشخصات بهداشتی در مهریز
بحران پنهان شمار فزاینده افراد گم شده در انگلیس
استمرار آلودگی هوا در جنوب غرب خوزستان
حماس: سلاح مقاومت پیش از تشکیل کشور فلسطین قابل مذاکره نیست
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
هشدار آلودگی سطح زرد در استان یزد
اوقات شرعی سه شنبه ۲۰ آبان ۱۴۰۴ به افق یزد
مردی که جانش را فدای استقلال ایران کرد
فهرست پرواز‌های فرودگاه اصفهان ( بیستم آبان ۱۴۰۴)
تقویم روز و اوقات شرعی بیستم آبان به افق آبادان و خرمشهر
الحاق ایران به موافقتنامه‌های وین و استراسبورگ در حوزه مالکیت معنوی
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر
بازدید سرلشگر موسوی از ساختمان شیشه‌ای صدا و سیما
خبر‌های خوش از پرداخت مطالبات دارو
استقلال ملی، مسیر رسیدن به پیروزی و اقتدار
قدردانی مردم انگلیس از مرد مسلمانی که جان چندین نفر را نجات داد
کلاهبرداری به بهانه حمل بار و اثاثیه
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۰ آبان ۱۴۰۴
اخبار کوتاه از مناطق مختلف کهگیلویه و بویراحمد
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران اعلام شد
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
واکنش رئیس سازمان حفاظت محیط زیست به ماجرای سفر ۵۰ میلیاردی برزیل
توسعه گام‌های صنعتی با تولید شمش فولاد در خراسان جنوبی
استخدام در سازمان صداوسیما  (۱ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)