• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۳۷۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۷
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
کاظمی:

تبدیل وضعیت نیروها در دستور کار دولت و مجلس است

وزیر آموزش‌وپرورش گفت: درباره تغییر وضعیت نیرو‌ها به قرارداد کار معین، اقدامات لازم انجام شده، البته این موضوع نیازمند موافقت سازمان برنامه و بودجه است که در اختیار مستقیم وزارتخانه نیست، اما در پی حل آن هستیم.

دولت و مجلس در کنار آموزش و پرورش هستند
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا کاظمی در نشست فراکسیون فرهنگیان، آموزش پایه و عمومی مجلس شورای اسلامی از اعضای کمیسیون آموزش و تحقیقات و فراکسیون فرهنگیان به‌طور ویژه تشکر می‌کنم. به‌حق در این دوره، چند فرصت استثنایی در اختیار نظام تعلیم و تربیت کشور وجود دارد که این وزارتخانه آموزش و پرورش با همراهی مجلس و دولت این فرصت ها را در صدر اولویت‌های ملی قرار داده است.

وی با بیان اینکه تمام موضوعات مطرح‌شده مدنظر قرار می‌گیرد، افزود: چالش‌های مطرح‌شده در حوزه آموزش از بُعد استانی و ملی مطرح شد؛ قطعاً همگی را تا حصول نتیجه پیگیری خواهم کرد.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به موضوع گزینش، یادآور شد: در مورد گزینش، تأکید من همیشه حفظ حریم معلمان بوده است و تأکید داشته‌ام شأن معلمی باید رعایت شود. اگر موردی باشد، قطعاً پیگیری می‌کنیم. این مرحله، پایان کار نیست و دغدغه‌های ملی که دوستان مطرح کرده‌اند، حتماً در دستور کار قرار می‌گیرد.

۸۵ هزار مجوز استخدام معلم ؛ امسال 

کاظمی با اشاره به دغدغه برخی از نمایندگان در خصوص جبران کمبود معلم و استخدام معلمان، ادامه داد: همان‌طور که موضوع استخدام یکی از مسائل مهم وزارتخانه است، برخلاف برخی تصورات، هرگز چنین سیاستی نداشتیم که نیاز به نیرو وجود ندارد. امسال ۸۵ هزار مجوز استخدام دریافت کرده‌ایم که ۳۰ هزار نفر آنها از طریق دانشگاه فرهنگیان جذب می‌شوند. بنده شش ماه برای این مجوز‌ها در سازمان امور اداری و استخدامی پیگیری کرده‌ام. چطور ممکن است بگویم نیرو نمی‌خواهیم، در حالی که بیشترین ردیف استخدامی کشور را گرفته‌ایم؟ سیاست ما استفاده از نیرو‌های جوان، لایق، مؤمن و متدین است.

تغییر وضعیت نیرو‌ها در انتظار موافقت سازمان برنامه و بودجه

وی با تاکید بر اینکه امضای تغییر وضعیت نیرو‌ها به قرارداد کار معین به رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور رسیده است، ادامه داد: در موضوع تغییر وضعیت نیرو‌ها به قرارداد کار معین، با امضای رفیع‌زاده و پیگیری کمیسیون آموزش و تحقیقات، اقدامات لازم انجام شده است. البته این موضوع نیازمند موافقت سازمان برنامه و بودجه است که در اختیار مستقیم وزارتخانه نیست، اما قطعاً به دنبال حل آن هستیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اقدامات انجام‌شده برای معلمان، افزود: سه گام اساسی برای معلمان برداشته‌ایم؛ نخست، تبدیل وضعیت نیرو‌های بلاتکلیف به حق‌التدریس؛ دوم، افزایش حقوق این نیرو‌ها از پنج میلیون تومان به حدود سیزده میلیون تومان با بیمه کامل و سوم، برقراری بیمه خدمات درمانی در تابستان. تمام این اقدامات مهم بوده که برای بهبود وضعیت معلمان انجام پذیرفته است. به اعتقاد بنده، معلم باید با انگیزه کار کند.

جذب نیرو‌های پیش‌دبستانی منوط به مجوز قانونی

کاظمی با اشاره به وضعیت نیرو‌های پیش‌دبستانی و نهضتی، یادآور شد: بر اساس قانون بودجه، آموزش و پرورش مجاز است در صورت نیاز، از نیرو‌های بازنشسته و پیش‌دبستانی استفاده کند، اما واقعیت این است که ما تقریباً نیروی پیش‌دبستانی ضمیمه دولتی نداریم و بیشتر این نیرو‌ها در بخش غیردولتی فعالیت می‌کنند. بخشنامه مربوط به نهضتی‌ها و پیش‌دبستانی‌ها آماده شده، ولی طبق بند (الف) ماده ۱۰۶ قانون برنامه هفتم، برای به‌کارگیری نیرو، باید مجوز سازمان امور اداری و استخدامی و سازمان برنامه و بودجه صادر شود. ما از اردیبهشت‌ماه مدارک را ارسال کرده و منتظر پاسخ هستیم؛ بنابراین نمی‌توانیم بدون مجوز، این نیرو‌ها را به کار بگیریم، چراکه تأمین اعتبار آن نیز ضروری است. سیاست وزارتخانه، جذب این نیرو‌ها بر اساس قانون است.

ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکن فرهنگیان

عضو کابینه دولت چهاردهم در خصوص مسکن فرهنگیان، اظهار داشت: در حوزه مسکن، اولین تفاهم‌نامه با وزیر راه و شهرسازی برای ساخت ۲۰۰ هزار واحد مسکونی فرهنگیان امضا شده است. کمیته ویژه تشکیل داده‌ایم، تفاهم‌نامه به استانداران ابلاغ شده و پیگیری‌ها در حال انجام است. البته ساخت مسکن کار دشوار و زمان‌بری است، اما این برنامه را با جدیت دنبال می‌کنیم.

وزیر آموزش و پرورش در پایان افزود: تذکرات نمایندگان درباره ثبت‌نام و سایر مسائل آموزشی را می‌پذیرم. نابسامانی‌هایی در آموزش و پرورش وجود دارد که ناشی از گستردگی این مجموعه و کمبود نقدینگی است. با این حال، قول می‌دهم که با جدیت بیشتری پیگیری شود تا مشکلات به حداقل برسد.

یادآور می شود؛ در این نشست، نمایندگان چالش‌ها و دغدغه‌های ملی و استانی در حوزه آموزش را مطرح کردند و هر کدام خواستار رسیدگی به آنها از وزارتخانه آموزش و پرورش و وزیر مربوطه شدند.
مقرر شد با پیگیری‌های صورت‌گرفته ، تمام مباحث در مسیر حل قرار بگیرند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اجرای طرح دورت بگردم یزد من با محوریت علمی آموزشی
پایان هفته دوم لیگ برتر تفنگ و تپانچه بانوان
بومی سازی داروی سرکوب‌کننده سیستم ایمنی
پخش زنده بسکتبال یورو لیگ و سریال «بازرس مورس» از قاب سیما
تأمین نهاده‌ها و تلاش برای حل کمبود سوخت کشاورزی
پیاده‌سازی ۳۵۰ ساعت صوتی از خاطرات شهدا در بردسکن
تاریخ جنگ تحمیلی؛ کتاب عزت و افتخار
عضویت ایران در هیئت مدیره کنوانسیون میناماتا در مورد جیوه
استقامت و وحدت کلمه، رمز پیروزی ملت ایران
امام جمعه شیراز: تنها راه پیشرفت، قدرتمند شدن کشور است
بسیج نیرو‌های کارگری و ده‌ها دستگاه ماشین آلات تخصصی خدمات شهری
عنوان سومی کشور از آن اسکیت بازان قمی
تصادف مرگبار خودرو با پل عابر در محور شاندیز-مشهد
ذات آمریکا و رژیم صهیونیستی قابل تغییر نیست
تولید باکیفیت و دانش همراه با تعهد، مسیر اقتدار ایران برابر دشمنان
اتحاد، انسجام و همبستگی رمز موفقیت امروز کشور
جهش علمی ایران حاصل امید و تلاش جوانان ایرانی
صرفه‌جویی و تغییر الگوی مصرف ، یکی از مصادیق حیاتی امر به معروف قلمداد می‌شود.
اجرای طرح نظارت ویژه بر کالا‌های سلامت‌محور در استان بوشهر 
تغییر از درون خود؛ منجر به آغاز تحول جامعه خواهد شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)