• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۵۱۰۸۴
تاریخ انتشار: ۰۴ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۷
علمی و فرهنگی » علم و فناوری
معاون علمی اعلام کرد:

آمادگی حمایت ۵ همتی از ایجاد مزرعه پردازش گرافیکی در مازندران

معاون علمی رئیس جمهور، در سفر به استان مازندران گفت: در صورت تامین زیرساخت‌های لازم از سوی استان، مازندران یکی از اولویت‌های اصلی برای راه‌اندازی یک مزرعه پردازنده گرافیکی با سرمایه‌گذاری حداقل ۵ هزار میلیارد تومانی است.

آمادگی حمایت ۵ هزار میلیارد تومانی از ایجاد مزرعه پردازش گرافیکی در مازندران

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، حسین افشین معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رییس‌جمهور، در سفر خود به استان مازندران که همزمان با هفته دولت انجام شد، رسالت معاونت علمی را حمایت و تسهیل مسیری دانست که دانش را به فناوری، سپس نوآوری و پس از آن به خلق ارزش افزوده و کسب و کار تبدیل کند.

ضرورت پویایی هرچه بیش‌تر زیست‌بوم نوآوری مازندران

معاون علمی رییس‌جمهور با بیان آماری در خصوص وضعیت شرکت‌های دانش‌بنیان، اعلام کرد: حدود ۱۴۱ شرکت دانش‌بنیان در استان مازندران فعال هستند و سهم ۱.۴ درصدی از کل شرکت‌های دانش‌بنیان را به خود اختصاص می‌دهند که این عدد برای استانی با جمعیت ۳.۵ میلیون نفر، کافی نیست و حداقل باید این تعداد به ۴۰۰ شرکت برسد.

افشین همچنین اظهار داشت: درخواستی از صندوق پژوهش و فناوری استان مازندران، برای حمایت از طرح‌ها صورت نگرفته‌است که این مهم باید علت‌یابی و ریشه‌یابی شود.

حل مشکلات و پشتیبانی از طرح‌های نوآورانه

معاون علمی رییس‌جمهور، یکی از مشکلات اساسی را فرسودگی تجهیزات آزمایشگاهی دانشگاه‌ها در سراسر کشور دانست و تاکید کرد: تعامل و ارتباط بهتر صنعت و دانشگاه، امری است که می‌تواند پویایی توامان صنعت و دانشگاه‌ها را به دنبال داشته باشد.

افشین با اشاره به تفاهم‌نامه‌های سه‌جانبه بین معاونت علمی، صنایع بزرگ و دانشگاه‌ها با هدف بهسازی مراکز علمی از جمله دانشگاه‌ها و تولید علم، افزود: ارزش این تفاهم‌نامه‌ها، حدود ۶ همت است و برای بهسازی زیرساخت‌های دانشگاه‌ها از محل اعتبار مالیاتی صورت می‌گیرد.

وی ادامه داد: معاونت علمی و وزارت اقتصاد، همکاری‌هایی که برای توسعه علوم نو باشد را مشمول حمایت‌های مواد ۱۱ و ۱۳ قانون جهش تولید دانش‌بنیان قرار می‌دهند.

معاون علمی رییس‌ جمهور با اشاره به محدودیت فضای فیزیکی در استان، حرکت به سمت هوش مصنوعی، اتوماسیون و فناوری‌های دیجیتال را یک ضرورت دانست و خواستار فعالیت بیشتر شرکت‌های دانش‌بنیان استان شد.

افشین، با اشاره به آمادگی معاونت علمی برای حمایت از مرکز نوآوری سلامت و سلامت دیجیتال، مشروط به وجود زیرساخت متمرکز در استان، افزود: این آمادگی وجود دارد که در صورت تأمین زیرساخت‌های لازم از سوی استان، با اختصاص پنج همت یک مزرعه پردازنده گرافیکی در مازندران ایجاد شود. این موضوع در مرحله اخذ موافقت‌ها است اما استان مازندران جزو یکی از اولویت‌های اصلی برای راه‌اندازی مزرعه پردازش گرافیکی(GPU Farm) خواهد بود.

حمایت از نخبگان و دانشگاه‌ها

افشین از همکاری مسئولان استان مازندران با بنیاد ملی نخبگان قدردانی و بر لزوم ارتباط موثر نخبگان و بنیاد استان با صنعت و پیگیری طرح «همیار صنعت» برای استفاده از دیدگاه‌های نخبگان در عرصه تصمیم‌گیری و حکمرانی تأکید کرد.

وی همچنین با اشاره به صدور کد استخدامی برای ۱۷۰ نفر از اعضای هیئت علمی اعلام کرد: معاونت علمی و بنیاد در تلاش هستند تا مسیر حفظ و حمایت از نخبگان در کشور را با طرح‌های حمایتی از یک سو و ایجاد فرصت شکوفایی ظرفیت‌های آنان، هموار کنند.

این مقام مسئول در ادامه از دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل به عنوان یکی از دانشگاه‌های اثرگذار کشور که مقالات اصیل و پراستناد ارائه داده است، نام برد و ابراز امیدواری کرد: این دانشگاه با مقالات باکیفیت و ارجاع بالا می‌تواند به یک قطب جدید دانشگاهی تبدیل شود.

افشین، با بیان اینکه بودجه بنیاد ملی علم از ۱۰۰ میلیارد تومان در سال گذشته به بیش از یک همت افزایش یافته است، خاطرنشان کرد: روسای دانشگاه‌ها همکاران خود را به ارائه طرح‌ها به بنیاد ملی علم ایران ترغیب کنند، چراکه بودجه کافی برای حمایت از طرح‌های پژوهشی نوآورانه، به ویژه در حوزه‌های اولویت‌دار مانند انرژی‌های نو وجود دارد.

 

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست هیئت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا چهارمحال و بختیاری
قطع ارتباط ۳ راه روستایی در نرماشیر
افزایش بستری افراد مبتلا به آنفولانزا در گلستان؛ لزوم رعایت نکات بهداشتی
افزایش ۴۰ درصدی اعتبارات پژوهشی استان همدان
بسته شدن مسیر فاریاب به کهنوج از جاده کَل کَسورَک
افزایش تعداد کشور‌های دارای محدودیت ورود به آمریکا به بیش از ۳۵ کشور
اجرای عملیات راهداری زمستانی در محور‌های شهرستان جعفرآباد استان قم
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج از زبان فرمانده انتظامی استان کرمان
افتتاح اولین کافه بازی درون مدرسه‌ای در یزد
خوش غیرت ها، پای کار میهن
گلایه شهروندان از تاخیر در اجرای پروژه آسفالت جاده جوارم
ثبت نام سایپا ویژه یلدا
اشتباهات بی‌سابقه وزارت دادگستری آمریکا
گلایه از وضعیت نامناسب آسفالت
تشریح جزئیات حادثه تروریستی ایست بازرسی فهرج
کشف ۲۵ تُن برنج قاچاق از یک کامیون در نائین
برگزاری یادواره ۴۵۰ شهید تدارکات و پشتیبانی سپاه حضرت محمد (ص)
جدیدترین آمار از ثبت‌نام کنندگان در طرح فروش ایران خودرو
ارائه عملکرد مجازی پیش شرط سفر به آمریکا
بررسی نشست اخیر منطقه‌ای تهران درباره افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
لامردی ها ، بیشترین سهامداران بارش های فارس
پیکر بی جان بانوی کوهنورد گیلانی در دماوند پیدا شد
اعلام میزان بارش باران در فارس
خداداد عزیزی و رفیعی جریمه شدند
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس
فعالیت سامانه بارشی از امشب در همدان
حجم مبنا در بورس حذف شد
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد
شهادت سه تن از عوامل انتظامی و یک شهروند بامداد امروز
گزارش بارندگی ۲۴ ساعت گذشته در استان کرمان
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان
مدارس مشهد فردا چهارشنبه ۲۶ آذر حضوری است
فیروزآباد با ۱۳۳ میلیمتر باران رکورد دار بارش ها در فارس
آبگرفتگی در جنوب کشور؛ پارسیان هرمزگان، لامرد فارس و فیروزآباد کرمان پر بارش‌ترین شهر‌ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۴۱ نظر)
فیروزآباد رکوددار بارش های فارس  (۴ نظر)
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس  (۱ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
برف و باران به فارس رسید  (۱ نظر)
اقدامات بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز ادامه دارد  (۱ نظر)
مصوبه افزایش سن ورود به دانشگاه فرهنگیان ابلاغ شد  (۱ نظر)
مزایده بیش از ۴۰۰ دستگاه خودرو و موتورسیکلت توقیفی در استان اصفهان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
همایش بزرگ «شکوه ایثار» در گچساران  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
همکاری ایران و چین یک ضرورت ژئوپلیتیکی است  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)