• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۵۶۴۲۸۵
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۲۰ شهريور ۱۴۰۴ - ۰۹:۲۳
بین الملل » سیاسی
ادعای نماینده آمریکا در شورای حکام:

آماده‌ایم با حسن‌نیت با ایران مذاکره کنیم

نماینده ایالات متحده در نشست فصلی شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بدون اشاره به اینکه اقدام غیرقانونی کدام طرف روند مذاکرات هسته‌ای را مختل کرد، مدعی شد که واشنگتن همچنان به دیپلماسی با ایران علاقه‌مند و آماده است با حسن نیت مذاکره کند.

آماده‌ایم با حسن‌نیت با ایران مذاکره کنیم

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، هاوارد سالومون کاردار موقت نمایندگی آمریکا نزد سازمان‌های بین‌المللی مستقر در وین، طی سخنانی که نسخه‌ای از آن در تارنمای رسمی این نمایندگی منتشر شده، ادعا‌های سیاسی درباره برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان را تکرار کرد و گفت: «گزارش مدیرکل آژانس به‌طور روشن و بدون ابهام نشان می‌دهد که ایران تعهدات هسته‌ای خود در چارچوب برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) را اجرا نمی‌کند و اجازه انجام فعالیت‌های راستی‌آزمایی و نظارتی به آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نمی‌دهد.»

وی با اشاره به اقدامات ایران در چارچوب قانون راهبردی مجلس (قانون اقدام راهبردی برای لغو تحریم‌ها و صیانت از منافع ملت ایران) گفت: «ایران از سال ۲۰۲۱ اجرای تمامی تعهدات هسته‌ای خود، از جمله اجرای موقت پروتکل الحاقی را متوقف کرده است. به همین ترتیب، ایران دیگر به آژانس اجازه اجرای هیچ‌گونه فعالیت راستی‌آزمایی و نظارت مرتبط با برجام را نمی‌دهد و آژانس تداوم اطلاع از وضعیت ذخایر اورانیوم با غنای بالا در ایران را از دست داده است.»

وی در ادامه فضاسازی‌های سیاسی علیه برنامه هسته‌ای کشورمان مدعی شد: «این وضعیت غیرقابل قبول و بسیار نگران‌کننده است. ایران باید همکاری کامل با آژانس داشته باشد تا از سرگیری کامل بازرسی‌های این نهاد امکان‌پذیر شود.»

دیپلمات آمریکایی سپس به توافق اخیر ایران و آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اشاره و ادعا کرد که «اقدام فوری و ملموس از سوی ایران، هم ضروری و هم فوری است.»

وی مدعی شد: «ایالات متحده آماده است با حسن نیت مذاکره کند تا به توافقی برسیم که بر اساس آن با اطمینان بتوان گفت، آنچه رئیس‌جمهور دونالد ترامپ بار‌ها اعلام کرده، تحقق یابد: ایران هرگز به سلاح هسته‌ای دست نخواهد یافت. در این راستا، ایران می‌تواند با ایجاد اعتماد نسبت به نیت‌های اعلامی خود و نشان دادن آمادگی برای دیپلماسی واقعی، از جمله با همکاری کامل و فوری با آژانس، گام بردارد.»

سالومون در بخش دیگری از سخنان خود، از قطعنامه پیشنهادی روسیه در شورای امنیت انتقاد و ادعا کرد: «پیشنهاد روسیه جدی نیست و صرفاً برای منحرف کردن توجه شورای حکام از موضوع اصلی یعنی لزوم همکاری کامل ایران با آژانس و اجرای کامل توافق پادمان است.»

وی ادامه داد: «بحث‌ها درباره مکانیسم ماشه و سایر موضوعات مرتبط با برنامه هسته‌ای ایران در سطوح بالاتر دولت‌های ما، از جمله در سطح وزیران خارجه و در شورای امنیت سازمان ملل در نیویورک در جریان است. باز کردن یک کانال موازی در این مقطع فقط موجب سردرگمی خواهد شد.»

دیپلمات آمریکایی در پایان ادعا کرد: «ایالات متحده بار‌ها علاقه خود را برای پیگیری دیپلماسی با ایران در خصوص برنامه هسته‌ای اعلام کرده است. این ایران است که از تعامل با ما خودداری می‌کند. اگر روسیه واقعاً می‌خواهد مفید باشد، باید تهران را تشویق کند که مستقیماً با ما وارد تعامل شود، نه اینکه تلاش کند نقش میانجی غیرضروری ایفا کند.»

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
2صد گفته چون نیم کردار نیست.
نظر شما
آخرین اخبار
برداشت چغندر قند در بن
قدردانی از همیاران گاز در گیلان
فردا چه پیامی روی گوشی‌های تلفن همراه شامل مناطق رزمایش پدافند غیرعامل ظاهر می‌شود؟
برگزاری یادواره شهدای روستای جنت‌آباد بخش مرکزی قم
پیگیری درخواست‌ها و مشکلات مردم شهر‌ها و بخش‌های استان قم
ورود سامانه بارشی به کردستان
سومین نشان شهسواری و دومین طلای کاپیتان در بازی‌های همبستگی اسلامی
اقتدار پهپاد ایرانی
ارسالی‌ های شما به با مخاطبان در بیست و دوم آبان ماه
کشاورزی باید از تولید معیشتی به تولید اقتصادی تغییر مسیر دهد
تساوی نماینده فوتبال استان در لیگ دسته ۳ کشور
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۲۲
ناوگان حمل نقل عمومی شهر زنجان زیر ذره بین خبر
پنجمین قهرمانی متوالی مردان ایران در والیبال بازی‌های همبستگی اسلامی
برگزاری شورای توسعه و برنامه‌ریزی استان کردستان
مقصودلو از جام جهانی شطرنج حذف شد
با نخبگان، از زنجان به خراسان جنوبی
جمع‌آوری تله‌های زنده‌گیری پرندگان شکاری در پارک ملی بوجاق
ارائه خدمات بهداشتی و درمانی رایگان در روستای یوسفکند مهاباد
آلودگی‌های ناشی از جنگ تهدیدی جدی برای مردم افغانستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اجرای رزمایش اعلام وضعیت هشدار عمومی از طریق تلفن همراه
والیبال بازی های همبستگی اسلامی؛ امشب، ایران - عربستان
صعود ایران به رده پنجم جدول مدالی بازی‌های همبستگی اسلامی
استادی که هم درس اخلاق می‌دهد، هم هنر خوشنویسی
استعفای شهردار اهواز و برکناری چند مقام شهری در پی حادثه خودسوزی جوان اهوازی
روزی که نیرو‌های مسلح از دستور رهبری «شوکه شدند»
جشنواره انار شیراز در تقویم گردشگری ثبت می‌شود
لایحه حذف معافیت‌های مالیاتی تقدیم مجلس می‌شود
اگر در کشور‌های همسایه ناامنی شود منطقه متضرر می‌شود
چالش‌های قدرتمندتری برای رژیم صهیونی به وجود خواهد آمد
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد
کرونای «تیغی» و ایجاد درد سوزنده و شدید در گلو
آماده سازی زیرساخت‌های نرم‌افزاری و فنی انتخابات شوراها
هشدار هواشناسی کشاورزی در زنجان از شنبه ۲۴ آبان
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است
تیزپروازان نیروی هوایی با همه وجود به میدان آمدند  (۵ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
جشنواره ملی برنج در آمل  (۲ نظر)
مادورو به آمریکا اولتیماتوم داد  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
حدود ۴۰ درصد جمعیت کشور در معرض دیابت قرار دارند  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)