• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۰۵۳۵۸
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۸
آذربایجان غربی » سیاسی
رئیس جمهور در جمع نخبگان قومی، دینی و مذهبی آذربایجان غربی:

تلاش کنیم مشکلات با محوریت مساجد حل شود

رئیس جمهور گفت: مسجد نقشی اساسی در برطرف کردن معضلات و مشکلات مردم دارد باید تلاش کنیم مشکلات محلات و مردم با هر سلیقه و طرز تفکری با محوریت مسجد و کمک روحانیون و ائمه جماعت رفع شود؛ در این صورت است که آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی‌توانند علیه کشورمان بکنند.

تلاش کنیم مشکلات با محوریت مساجد حل شود

به گزارش  خبرگزاری صدا و سیما آذربایجان غربی؛ مسعود پزشکیان در ادامه برنامه‌های سفر به آذربایجان غربی، در نشست با جمعی از نخبگان قومی، دینی و مذهبی استان، با اشاره به اینکه دین برای خدمت و وسیله‌ای برای رحمت، مغفرت و بخشش مردم است، اظهار داشت: نمی‌توان در جامعه به آحاد مختلف مردم بی‌تفاوت باشیم و رفتار صادقانه‌ای با آنها نداشته باشیم. اگر در جامعه مشکلی وجود دارد، ما مقصر هستیم که نتوانستیم به وعده‌هایمان صادقانه عمل کنیم.

رئیس جمهور، مسجد را محور اصلی خدمت به مردم در محلات معرفی کرد و گفت: مسجد نقشی اساسی و مهم در برطرف کردن معضلات و مشکلات مردم دارد. باید تلاش کنیم مشکلات محلات و مردم با هر سلیقه و طرز تفکری با محوریت مسجد و کمک روحانیون و ائمه جماعت رفع شود؛ در این صورت است که آمریکا و اسرائیل هیچ غلطی نمی‌توانند علیه کشورمان بکنند.

پزشکیان با یادآوری آیاتی از قرآن افزود: خدمت به مردم بدون در نظر گرفتن قومیت یا سلیقه آنها از آموزه‌های الهی و فرهنگی ما مسلمانان است. چنانچه در جامعه صادقانه خدمت کنیم مشکلی وجود نخواهد داشت. مسئولین باید خادم مردم باشند و در زمینه برطرف کردن معضلات و شکوفایی سطح زندگی آنها تلاش کنند.

رئیس جمهور، جنگ ۱۲ روزه را نمادی از اتحاد و انسجام ملت ایران نامید و خاطرنشان کرد: ما شاهد بودیم هنگامی که دشمنان به ما حمله کردند، حتی آن قشری که به برخی مسائل معترض بود، وارد میدان شد و از آرمان‌های امام و رهبری حمایت کردند. من از دشمن نمی‌ترسم، اما از اختلاف داخلی هراس دارم. نباید ظلم و ستمی به ملت بشود که آنها به ما پشت کنند. ما باید تلاش کنیم با دلسوزی و خدمت صادقانه کشورمان را به جایگاهی که لیاقتش را دارد برسانیم.

پزشکیان با اشاره به تلاش‌های استاندار آذربایجان غربی برای رسیدگی به مسائل استان تصریح کرد: با توجه به اینکه این استان از لحاظ قومیتی، نژادی و مذهبی از جمعیت متنوعی برخوردار است، خوشبختانه استاندار توانسته، اتحاد و انسجام را در جامعه ایجاد کند. براساس فرمایش رسول خدا (ص) و قرآن تفاوتی میان پیامبران نیست. همه ما در برابر آنان که انسانیت و گذشت را در جامعه نهادینه کرده‌اند، یکسان هستیم. علیرغم تمام تحریم‌ها و فشار‌های دشمنان ما راه خود را برای بهتر زندگی کردن خواهیم یافت، حتی اگر دشمنان تمام راه‌ها را به روی ما ببندند، قطعاً یک راه برون‌رفت خواهیم یافت.

در بخشی از این ضیافت تعدادی از روحانیون و ائمه جمعه شهرستان‌های استان آذربایجان غربی مطالبات و معضلات را با رئیس جمهور در میان گذاشتند و خواستار رسیدگی به مشکلات معیشتی، فرهنگی و اقتصادی استان شدند.

همچنین یکی از نمایندگان خلیفه‌گری ارامنه کل آذربایجان نیز در این جلسه گفت: ما هر یکشنبه برای سلامتی رهبر انقلاب و رئیس جمهور دعا می‌کنیم و امیدواریم پرتوان باشید تا بتوانید کشتی کشور را به ساحل سلامت برسانید.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتتاح چهار طرح در مبارکه
ضعف آنتن تلفن همراه و اینترنت درشهرک فرزان شهرستان قدس
پس گرفتن بیش از ۱۵ هزار مترمربع زمین ملی در خوزستان از متصرفان
بهره‌برداری ازطرح بزرگ آبرسانی به ۸۱ روستای میاندوآب
نقش ممتاز ابوالعباس اسفراینی در حفظ زبان فارسی 
همایش اقتدار بسیجیان در بوکان
رونمایی از تجهیز موزه‌های آذربایجان‌شرقی به کیوآرکد‌های دو‌زبانه
با دستور ترامپ مهاجرت از افغانستان به آمریکا متوقف شد
پلمپ هشت واحد آلاینده ی هوا در شهرستان ورامین
نایب قهرمانی جوادی در دسته ۷۹ کیلوگرم
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
تفکر بسیجی اثربخش‌ترین رویکرد برای حل مسائل کشوراست
خبر‌های خوش سیستان و بلوچستان از پیشرفت و آبادانی
سردار نقدی: بسیج نسخه اعجازآمیز سپاه در برابر همه توطئه‌هاست
اختتامیه مسابقات قرآنی در میامی
واردات گوشت از افغانستان انجام خواهد شد
برگزاری کارزار خدمت در رباط کریم و نمایشگاه‌های بسیج در بهارستان
خراسان شمالی ظرفیت ویژه در بخش مفاخر دارد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت‌شده گدار
مذاکرات متوازن و منصفانه را مد نظر قرار خواهیم داد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)