• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۲۰۰۴۲
تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۴۰۴ - ۱۳:۵۹
بین الملل » غرب آسیا

کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده

مدیرکل وزارت بهداشت غزه با اشاره به اینکه کمک‌های پزشکی واردشده به این باریکه کمتر از ۱۰ درصد نیاز‌ها را برآورده می‌کند، اعلام کرد: صهیونیست‌ها بمب‌هایی را در اسباب‌بازی کودکان جاسازی کرده‌اند که منجر به مجروحیت شدید و قطع عضو آنها می‌شود.

کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در حالی که بحران انسانی در نوار غزه بعد از آتش‌بس هم همچنان ادامه دارد و رژیم اشغالگر اجازه ورود کمک‌های کافی به این باریکه را نمی‌دهد، دکتر منیر البرش، مدیرکل وزارت بهداشت غزه طی سخنانی درباره فاجعه بهداشتی این باریکه گفت که تقریباً ۲۰ هزار بیمار نیاز دارند که برای درمان به خارج از غزه منتقل شوند؛ زیرا امکانات درمانی در بیمارستان‌های اینجا که کاملاً ویران شده‌اند و از کمبود شدید دارو و تجهیزات رنج می‌برند وجود ندارد.

وضعیت غم‌انگیز بیماران و پزشکان در غزه

دکتر مدیر البرش در گفت‌و‌گو با القدس العربی اظهار داشت: با وجود اینکه تعداد زیادی از مجروحان و بیماران در نوار غزه باید به خارج منتقل شوند، مقامات صهیونیست که غزه را محاصره کرده‌اند تنها به تعداد کمی از این افراد مجوز خروج می‌دهند این کار هم به‌شکل نامنظم انجام می‌شود. رنج مجروحان و بیماران در غزه با ادامه بسته ماندن گذرگاه رفح که نقض آشکار توافق آتش‌بس است شدید می‌شود.

وی افزود: اشغالگران همچنان گذرگاه‌های غزه را بسته‌اند و علاوه بر ممانعت از خروج بیماران و مجروحان، اجازه ورود بسیاری از دارو‌ها و لوازم پزشکی ضروری را هم نمی‌دهند. دارو‌ها و تجهیزات پزشکی که از زمان توافق آتش‌بس به وزارت بهداشت رسیده‌اند، تنها ۱۰ درصد از نیاز‌های شدید ما را تأمین می‌کند و از زمان شروع آتش‌بس تنها ۶۰ کامیون حامل امکانات پزشکی به غزه رسیده که بسیار کم است.

این مقام بهداشتی غزه تصریح کرد: در این میان پرسنل پزشکی با فشار شدیدی مواجهند؛ زیرا تعداد بیماران و مجروحان بسیار فراتر از ظرفیت بیمارستان‌هاست و علاوه بر آن، اشغالگران از زمان آغاز جنگ ده‌ها نفر از پرسنل پزشکی را به شهادت رسانده‌اند.

دکتر البرش گفت: حجم کار سنگین تحمیل‌شده بر کادر پزشکی باقی‌مانده، آنها را به‌شدت خسته کرده است و آنها دو سال است که بدون استراحت و بی‌وقفه مجبورند کار کنند. ما همچنین با کمبود شدید تجهیزات جراحی مواجهیم و سیستم مراقبت‌های بهداشتی به دارو‌ها و لوازم متعددی برای اتاق‌های عمل و اتاق‌های بیهوشی و همچنین دارو‌های بیهوشی نیاز دارد.

وی تصریح کرد: در طول جنگ، تیم‌های پزشکی مجبور بودند جراحی‌ها را در راهرو‌های بیمارستان انجام دهند؛ زیرا اتاق‌های عمل برای پذیرش تعداد زیادی از مجروحانی که همزمان به بیمارستان‌ها می‌رسیدند، کافی نبودند، علاوه بر آن بسیاری از جراحی‌ها بدون بیهوشی انجام می‌شد.

مدیرکل وزارت بهداشت غزه گفت: پیامد‌های ناشی از جنگ آثار بلندمدتی بر غزه و ساکنان آن دارد که تهدیدی جدی برای مردم به‌ویژه کودکان محسوب می‌شود. هنوز مقادیر زیادی مهمات و بمب‌های منفجرنشده میان آوار خانه‌های ویران‌شده وجود دارد و تعداد زیادی راکت عمل‌نکرده نیز زیر آوارهاست.

کودک‌کُشی اسرائیل با عروسک‌های بمب‌گذاری‌شده

دکتر البرش گفت: همچنین اشغالگران در ادامه اقدامات جنایتکارانه خود، بمب‌های کوچکی را داخل اسباب‌بازی کودکان جاسازی کرده‌اند، در همین راستا تعداد زیادی کودک مجروح به بیمارستان‌ها منتقل شده‌اند که هنگام بازی با عروسک‌هایشان، در نتیجه انفجار بمب کارگذاشته‌شده داخل این عروسک‌ها زخمی شده بودند.

مقام بهداشتی مذکور غزه اظهار داشت: بسیاری از این کودکان در نتیجه این انفجار‌ها قطع عضو شده‌اند. نیرو‌های اشغالگر عامدانه بمب‌هایی را داخل عروسک‌ها و خرس‌های عروسکی جاسازی کرده‌اند که وقتی کودکان آنها را به‌دست می‌گیرند به‌سرعت منفجر می‌شوند.

از سوی دیگر، محمود بصل، سخنگوی اداره دفاع مدنی غزه در گفت‌و‌گو با این مرکز حقوق‌بشری اعلام کرد: ارزیابی‌ها حاکی از وجود ۷۱ هزار تن مواد منفجره و مهمات منفجرنشده در نوار غزه است که تهدیدی قابل توجه برای جان غیرنظامیان به‌شمار می‌روند.

وی اضافه کرد: در طول عملیات پاک‌سازی، ما با خطرات زیادی مواجهیم؛ زیرا هر حرکت اشتباهی می‌تواند منجر به انفجار بزرگی شود که جان اعضای تیم‌های دفاع مدنی و غیرنظامیان را به‌شدت تهدید می‌کند. موارد زیادی از بقایای مهمات منفجرنشده داخل ساختمان‌های مسکونی، جاده‌ها و مناطق کشاورزی یافت شده‌اند و هر عملیات نجات یا پاک‌سازی را به تلاشی مرگبار تبدیل می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تحقق زیرساخت برق‌رسانی به ۹۱۳۰ واحد از نهضت ملی مسکن
پایان مسابقات دستجات آزاد اسکیت اینلاین هاکی با معرفی تیم‌های برتر
بازآفرینی فضای خانه اندیشمندان با حضور بزرگان علوم انسانی
پدر شهید فتح‌الله بهاری آسمانی شد
توقیف دستگاه حفاری غیرمجاز در شهرستان میاندوآب 
سرعت گرفتن طرح‌های راهداری در استان بوشهر
برگزاری دوره تربیت ممتحن حفظ عمومی قرآن در استان تهران
امضا تفاهم‌نامه کشت فراسرزمینی میان فارس و ازبکستان
آفتاب مطبوع پاییزی گرما بخش هوای گیلان
کشف بیش از یک تن آرد قاچاق و خارج از شبکه توزیع در اسدآباد
تولید بیش از ۴۲ هزار تن کنسانتره دامی در آذربایجان‌غربی
بومی‌سازی کامل تعمیرات کارخانه شمش آلومینیوم جاجرم تا پایان آذر
برپایی نمایشگاه فاطمی در گرمسار
استخدام در سازمان صداوسیما
وضعیت بازار برنج خارجی
افتخارآفرینی ورزشکاران ایلامی در مسابقات قهرمانی کشور پارا‌سنگ‌نوردی
برنامه های «پرسشگر»، «انارستان» و «مثبت آموزش»، از قاب تلویزیون
تیم فوتسال بانوان بهنمیر در جمع ۴ تیم برتر کشور
کشف ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در عملیات مشترک سه استان
تأمین انسولین بیماران یزدی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد
مربی ایتالیایی جدید تیم ملی فوتبال رونمایی شد
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است
آغاز گازسوز کردن رایگان خودرو‌های شخصی
مهارت‌افزایی نیروی کار، مؤثر در رشد اقتصادی و عدالت آموزشی
رد قاطع مذاکرات مستقیم با رژیم صهیونیستی
رونمایی از مجسمه زانوزنندگان برابر ایران
ساکنان و گردشگران کیش مهمان ویژه برنامه محفل
تیم ایران به مصاف میزبان می‌رود
ایران اعتراف ترامپ را در مجامع بین المللی پیگیری می‌کند
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۱۶ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
درخشش آذربایجان‌شرقی در پدافند غیرعامل
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است
دست‌اندازی بانک‌های‌ناتراز به‌منابع بانک‌مرکزی باید متوقف شود
ایرانِ ضعیف مطلوب انگلیسی‌هاست
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
تسهیلات وام ازدواج  (۱ نظر)
همکاری‌ سازنده ایران، چین و روسیه در مقابله با یک‌جانبه‌گرایی آمریکا  (۱ نظر)
تشییع و خاکسپاری مادر شهید محمد سلیمانی در شهر ورزنه  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)