• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۶۹۵۹
تاریخ انتشار: ۰۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۲
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
علویان مهر:

نمایه سازی نشریات وزارت علوم تا پایان سال تکمیل می‌شود

رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام گفت: از مجموع ۲ هزار و ۸۰۰ مجله وزارت علوم، یکهزار و ۹۰۰ عنوان نشریه در ISC نمایه می‌شود و دیگر مجلات واجد شرایط نیز تا پایان سال در مرکز داده‌های موسسه قرار خواهند گرفت.

نمایه سازی نشریات وزارت علوم تا پایان سال تکمیل می‌شود
به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از روابط‌عمومی موسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام (ISC)، محمدمهدی علویان‌مهر در نشست مشترکی با سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با اشاره به اهمیت هم‌افزایی مراکز آموزش عالی در پیشرفت علمی کشور، تمرکز موسسه بر دیپلماسی علمی، اجرای طرح‌های تحولی و توسعه فعالیت‌ها در چارچوب برنامه هفتم توسعه را مورد تأکید قرار داد.

رئیس موسسه ISC، با بیان اینکه فرمایشات رهبر معظم انقلاب چراغ راه فعالیت است، گفت: یکی از اهداف تأسیس ISC، ایستادگی علمی جهان اسلام در برابر نظام سلطه است.
وی افزود: با اجرای طرح‌های تحولی، شاهد ارتقای کمی و کیفی نمایه‌سازی مجلات داخلی و بین‌المللی هستیم.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام با اشاره به همکاری نزدیک ISC با وزارت علوم اظهار کرد: از مجموع ۲۸۰۰ مجله وزارت علوم، ۱۹۰۰ عنوان توسط ISC نمایه می‌شود و مابقی مجلات واجد شرایط نیز تا پایان سال در مرکز داده‌های موسسه قرار خواهند گرفت. به گفته او، تمامی مجلات وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی نیز در ISC نمایه شده‌اند.
علویان‌مهر از برگزاری کارگاه آموزشی برای سردبیران نشریات کشور در دی‌ امسال در دانشگاه شهید بهشتی خبر داد و افزود: درج مقالات در ISC، اسکوپوس و سایر مراجع معتبر، نقش مهمی در ارتقای جایگاه علمی دانشگاه‌ها و بازنشر مطلوب یافته‌های علمی دارد.
وی همچنین تأکید کرد ، نمایه‌سازی مجلات، یکی از محور‌های اصلی برنامه هفتم توسعه است.
رئیس موسسه ISC با اشاره به طرح‌های تحولی اخیر گفت: تعداد مجلات خارجی نمایه‌شده در ISC از ۷۰ عنوان به ۴۰۰ مجله رسیده و طبق برنامه‌ریزی‌ها این عدد تا پایان سال به ۲۰۰۰ مجله افزایش خواهد یافت.
وی همچنین هدف‌گذاری نمایه‌سازی ۱۵ هزار مجله خارجی را از اهداف کلیدی برنامه هفتم توسعه اعلام کرد.
رئیس مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام تعداد مجلات دانشگاه آزاد اسلامی را در جایگاه سوم کشور اعلام کرد و بیان داشت: رتبه‌های اول و دوم به ترتیب متعلق به وزارت علوم و وزارت بهداشت است.
به گفته علویان‌مهر، فعالیت‌های ISC تنها به جهان اسلام محدود نیست و این موسسه در عرصه بین‌الملل نیز حضور فعال دارد.
وی از عقد قرارداد همکاری با دانشگاه عراق خبر داد و با اشاره به وجود ۵۷ کشور اسلامی، کشور‌هایی همچون ایران، عربستان، پاکستان، مراکش، مصر، مالزی، اندونزی و عراق را از مهم‌ترین اعضای حوزه فعالیت‌های ISC برشمرد.
علوبان‌مهر افزود: علاوه بر نمایه‌سازی مجلات، نمایه‌سازی استنادی کتاب‌ها و پایان‌نامه‌ها و همچنین همکاری با شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علوم انسانی دیجیتال نیز در دستور کار موسسه قرار دارد.
در ادامه نشست، دکتر محمدرضا قائدی، سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و واحد شیراز، با تأکید بر نقش ISC در ارتقای علمی کشور گفت: همکاری دانشگاه آزاد اسلامی با ISC در سطح ملی و استانی زمینه‌ساز پیشرفت علمی کشور است.
وی با اشاره به اجرای طرح «پژوهش اثربخش یکپارچه شبکه‌ای» با عنوان «پایش علمی» از سال ۱۳۹۸ در دانشگاه آزاد اسلامی، افزود: هدف این طرح شناسایی چالش‌ها و ارائه راه‌حل‌های علمی است و ایده‌ها و مقالات اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس می‌تواند به صورت طبقه‌بندی‌شده در اختیار متقاضیان و علاقه‌مندان از طریق ISC قرار گیرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
مرگ راننده نیسان در زنجان به‌ علت نبود مثلث خطر
مردم و مجلس ۷ آذر ۱۴۰۴
رهاسازی یک بهله بالابان در ارتفاعات البرز
کرگلین؛ روستایی که کشاورزی و دامداری را دوباره جان بخشید
ایریکو؛ پیشتاز بازسازی و نوسازی ناوگان ریلی کشور در زنجان
اجتماع باشکوه رزمندگان اسلام در ساوجبلاغ
سهمیه‌بندی جدید بنزین از نیمه دوم آذر اجرایی می‌شود
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۷ آذر ۱۴۰۴
تمدید مهلت ثبت نام جشنواره دانشجوی نمونه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی جمعه ۷ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
ملت ایران، سر استقلال ایران و هویت خود با کسی تعارف ندارند
رونمایی از سامانه "راه نیکان" در آذربایجان‌غربی
برگزاری اجلاسیه شهدای نهبندان
وزش باد شدید در سمنان
نظارت بر بازار متولی ندارد
برگزاری مراسم گرامیداشت شهدای منطقه خلیل آباد و داداش آباد تبریز
خون شهدا پشتوانه اقتدار جمهوری اسلامی ایران
پاکسازی ساحل غربی کیش با حضور دوستداران طبیعت
رزمایش اقتدار گشت‌های رضویون بسیج در شهرستان چوار
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سهمیه سوخت به خودرو تعلق می‌گیرد، نه مالک
رهبر انقلاب امشب با مردم سخن می گویند
رهبر انقلاب: پیغام با واسطه ایران به آمریکا دروغ محض است
دیدار حساس بانک شهر و استقلال جویبار
اعمال قانون خودرو‌های آلاینده نیازمند سامانه‌های هوشمند است
۴۸ ساعت طلایی درمان آنفلوآنزا، کلید بهبودی سریع
معرفی مسئول جدید نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه پیام نور لرستان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۶ آذر ۱۴۰۴
گفتگوی زنده استاندار همدان با مردم
تقویم و اوقات شرعی پنجشنبه ۶ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
زنجان؛ وقتی بیمه، مرهم درد کشاورز نمی‌شود
عادی سازی مواد مخدر با چاشنی طنز
معوقات سایپا همچنان ادامه دارد
گسترش ویروس آنفلوانزا
پاییز در مازندران؛ از جاده‌های رنگی تا هوای دل‌پذیر
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)
اقدام گسترده پلیس برای مقابله قاطع با مجرمین در محلات لرستان  (۱ نظر)
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید  (۱ نظر)