• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۵۶۹۱۵
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۷:۰۷
سیاسی » دولت
عارف در هشتمین جلسه شورای اقتصاد:

توجه به اقشار آسیب‌پذیر و معیشت مردم در تدوین بودجه ۱۴۰۵

معاون اول رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه راهبرد اصلی دولت چهاردهم در تدوین بودجه سال هدف‌گذاری افزایش ۲ درصدی با وجود مسائل و مشکلات کشور است، گفت: در تدوین بودجه سال آینده تحدید تشکیلات و کاهش هزینه‌های اداری و توجه به اقشار آسیب‌پذیر و معیشت مردم هدف‌گذاری شده است.

توجه به اقشار آسیب‌پذیر و معیشت مردم در تدوین بودجه ۱۴۰۵

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دولت معاون اول رئیس جمهور در هشتمین جلسه شورای اقتصاد در سال ۱۴۰۴ ضمن قدردانی از زحمات و تلاش‌های سازمان برنامه و بودجه و همکاری همه دستگاه‌های اجرایی و وزارتخانه‌ها در تهیه و تدوین لایحه بودجه سال آینده و با اشاره به اینکه بودجه سال جدید با توجه به شرایط و راهبرد‌های خاص در دولت چهاردهم با هدف تحدید تشکیلات و کاهش هزینه‌های اداری و توجه به اقشار آسیب‌پذیر و معیشت مردم تنظیم شده است، گفت: جلسات کارشناسی تدوین بودجه در یک فضای صمیمی و کاملا هماهنگ با توجه به مسئولیت مشترک اعضای دولت و حل مسائل و واقعیت‌های کشور برگزار شد.

 عارف با اشاره به اقدامات دولت در ساماندهی وضعیت و هدف‌گذاری افزایش ۲۰ درصدی حقوق و دستمزد در لایه بودجه سال ۱۴۰۵ افزود: امیدواریم طی سال آینده و با اتخاذ راهکار‌ها و شرایط کشور افزایش میزان حقوق و دستمزد بیش از نرخ پیش‌بینی شده حاصل شود.

معاون اول رئیس‌جمهور خاطرنشان کرد: افزایش بودجه عمرانی در کنار کاهش هزینه‌های زائد در بودجه سال بعد پیام صرفه‌جویی و افزایش بهره‌وری دارد.

 عارف با بیان اینکه از تمامی وزارتخانه‌ها، دستگاه‌های دولتی و اجرایی انتظار داریم که اگر ردیفی از لایحه بودجه سال آینده برای دستگاه متبوعشان قابل قبول نبود ولی پس از تصویب لایحه بودجه در هیئت دولت باید از آن دفاع کنند، ادامه داد: معاونان پارلمانی و همچنین مدیران دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها باید در زمان حضور و بررسی لایحه بودجه در مجلس شورای اسلامی راهبرد حمایت و دفاع از این لایحه را دنبال کنند.

معاون اول رئیس جمهور ابراز امیدواری کرد: با انسجام، وحدت و همدلی بین دستگاه‌ها و همچنین همکاری نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه تقدیمی بودجه در مجلس در سال جاری تصویب و ابلاغ شود تا قبل از شروع سال آتی اقدامات و برنامه‌های دولت با بودجه و فضای جدید دنبال شود.

 عارف با بیان اینکه اقتصاد و معیشت مردم دغدغه فراتر از قانون بودجه برای دولت چهاردهم است، تصریح کرد: مدیران و وزرای اقتصادی دولت شبانه‌روز و در ایام تعطیل برای حل مسائل ارز، کاهش تورم و معیشت جلسات متعددی برگزار می‌کنند تا به مردم این اطمینان را دهیم که خدمتگزاران شما برای حل مسائل و مشکلات تعطیلی نمی‌شناسند و در حد توان تلاش می‌کنیم با شرایطی که امسال به کشور تحمیل شد آمادگی خود را در برابر دشمنان حفظ کنیم و در صورت شیطنت پاسخ محکم‌تری به دشمنان بزنیم.

معاون اول رئیس‌جمهور همچنین به تهیه برنامه اقتصادی شرایط خاص در کنار تدوین بودجه سال آینده اشاره و تاکید کرد: برنامه اقتصادی شرایط خاص کشور به زودی در دولت تصویب می‌شود. البته برنامه اقدامات این دولت مبتنی بر لایحه بودجه است که در صورت نیاز از برنامه‌های اقتصادی دیگر استفاده می‌کنیم.

 عارف با اشاره به حق قانونی مجلس شورای اسلامی در تغییر و نظارت بر لایحه بودجه سال آینده افزود: امیدواریم لایحه بودجه سال ۱۴۰۵ با سازوکار‌ها و هماهنگی مجلس شورای اسلامی در راستای پیشرفت و توسعه و حل مسائل کشور و همچنین توجه به معیشت مردم تصویب و ابلاغ شود.

همچنین در این جلسه که به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور برگزار شد، درخواست وزارت امور اقتصادی و دارایی در خصوص «تعیین تعرفه شرکت‌های معتمد ارائه کننده خدمات مالیاتی (صورتحساب الکترونیک برای سال ۱۴۰۴)» و مجوز سرمایه‌گذاری وزارت نیرو از محل منابع داخلی شرکت توسعه منابع آب و نیروی ایران و شرکت سهامی سازمان آب و برق خوزستان برای آبرسانی به دزفول موافقت و تصویب شد.

در ادامه این جلسه که وزرای نفت، جهاد کشاورزی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی، دبیر هیئت دولت، رئیس سازمان برنامه و بودجه، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت و مسئولان دستگاه‌های مرتبط حضور داشتند، وزارت نفت گزارشی از وضعیت اجرای طرح‌های نیمه تمام توسعه و حفاری میادین نفتی خلیج فارس ارائه و آخرین وضعیت پروژه‌های طرح نگهداشت و افزایش تولید نفت شرکت نفت فلات قاره ایران بررسی شد، همچنین کلیات طرح جایگزینی سوخت مازوت نیروگاه‌ها با گاز مایع LPG مصوب شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه محفل طنز ادبی در دانشگاه قم برگزار می‌شود
آلودگی هوا در برخی شهر‌های خوزستان
دستگیری سارق حرفه‌ای موتور سیکلت در بوکان
صیادان متخلف در منطقه حفاظت‌شده تالاب نوروزلو دستگیر شدند
تشدید بارشها در خراسان جنوبی
همه راه‌های فارس باز است
کسب مقام دوم عکاس ایرانی در مسابقه جهانی عکاسی فیبا ۲۰۲۵
ضبط هزار لیتر سوخت قاچاق در خوی
امدادرسانی نیرو‌های هلال احمر به در راه ماندگان برف و کولاک محور چلگرد – فارسان
مسدود شدن راه‌های دسترسی ۶ روستا در شهرستان لامرد
طغیان رودخانه فصلی در شهرستان جازموریان
ایران، میزبان رقابت‌های جهانی پدل شد
کشف ۲۵۰ کیلوگرم فرآورده خام دامی غیربهداشتی در نهاوند
فردا مدارس و دانشگاه‌ها غیر حضوری است
رونق تولید و اشتغال با مجوزهای جدید در دامغان
پیش بینی وضعیت هوای استان مرکزی/ جمعه ۲۸ آذر
قهرمانان ایران
دستگیری صیاد متخلف در سد کانی‌سیب پیرانشهر
­بازدید دنیامالی از فرایند انتخابات کمیسیون ورزشکاران کمیته ملی المپیک
نگاهی به جدول پخش تلویزیون در پایان هفته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ورود سامانه بارشی قوی از جنوب و جنوب غرب کشور
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
اوج فعالیت سامانه سردبارشی از امشب در سراسر استان
آغاز فرآیند انتخابات شورای اسلامی شهر‌ها با دستور وزیر کشور
کشف صدها تن برنج احتکار شده در آبادان
هشدار بارندگی برای نیمی از کشور در روز پنج شنبه ۲۷ آذر
هوای سرد در تهران ماندگار است
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان
جدیدترین گزارش پزشکی وضعیت رضا امیرخانی
جوانان جهان، امروزه بیش از هر زمان دیگری نیازمند بهره‌مندی از آموزه‌های امام خمینی (ره) هستند
کشتی فرنگی قهرمانی کشور؛ نفرات برتر ۵ وزن نخست مشخص شدند
حضور هواداران ایران و ۳ کشور در جام جهانی ممنوع شد
اعطای درجه سپهبدی شهید باقری به خانواده ایشان
کارت‌سوخت با انتقال سهمیه بنزین به کارت‌بانکی حذف نمی‌شود
ادامه عملیات بارورسازی ابر‌ها تا پایان بهار
فرماندهان جدید نیروی هوایی و پدافند هوایی منصوب شدند  (۶ نظر)
پیاده روی بزرگ خانوادگی فردا در گرگان  (۴ نظر)
میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری  (۲ نظر)
اجرای ۴۲ طرح عمرانی در کمالشهر  (۲ نظر)
حجم مبنا در بورس حذف شد  (۱ نظر)
وزیر دادگستری: قرار نیست مهریه ۱۴ سکه باشد  (۱ نظر)
یک هزار میلیارد تومان از مطالبات بیمه درمان بازنشستگان تسویه شد  (۱ نظر)
آغاز طرح ترافیکی زمستانی پلیس با مشارکت ۹۱ هزار نیروی امدادی در جاده‌ها  (۱ نظر)
رئیس قوه قضائیه مهمان مردم استان مرکزی  (۱ نظر)
نصب تندیس والرین در ورودی فرودگاه مهرآباد  (۱ نظر)
مشترکان پرمصرف گاز هزینه‌های بالاتری پرداخت می‌کنند  (۱ نظر)
برخورد دو خودرو در جاده بابل به بهنمیر؛ ۳ کشته و ۵ مصدوم  (۱ نظر)
تجاوز جدید ترامپ؛ محاصره کامل نفت‌کش‌های ونزوئلا  (۱ نظر)
سامانه بارشی جدید در راه تهران  (۱ نظر)
برف پاییزی، چهره زمستانی به زنجان بخشید  (۱ نظر)