• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۳۸۸۱
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۳۰ آذر ۱۴۰۴ - ۲۰:۱۹
سیاسی » دولت

کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین

رئیس جمهور در یکصد و سی‌وهشتمین جلسه هیئت دولت عصر امروز از کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین و کاهش استفاده از کارت های جایگاه داران خبر داد.

کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، جلسه هیئت دولت بعدازظهر امروز یکشنبه به ریاست مسعود پزشکیان و با حضور اعضای هیئت دولت در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد.

در آغاز این جلسه، رئیس‌جمهور با قدردانی از زحمات و تلاش‌های آقای اوحدی، برای ایشان آرزوی توفیق روزافزون کرد. همچنین با خیرمقدم به آقای میراحمد موسوی رئیس جدید بنیاد شهید، برای وی آرزوی موفقیت در انجام مسئولیت‌های محوله داشت.

 همچنین در جلسه امروز هیئت دولت گزارش وزیر نفت از کاهش مصرف روزانه بنزین پس از اجرای طرح ساماندهی کار‌های سوخت مطرح شد.

وزیر نفت در جلسه هیئت دولت اعلام کرد که با اجرای طرح ساماندهی کارت‌های جایگاه‌ها، مصرف روزانه بنزین حدود ۹ میلیون لیتر کاهش یافته است.

همچنین آقای عارف معاون اول رئیس‌جمهور نیز ضمن تشکر از تلاش‌ها و خدمات آقای اوحدی، حضور آقای موسوی را در بنیاد شهید خیرمقدم گفت.

در ادامه جلسه علاوه بر طرح مسائل و موضوعات اجرایی دستگاه‌های مختلف توسط وزرا، گزارش‌هایی از اقدامات دولت در حوزه‌های مختلف مطرح شد.

در ادامه، وزیر کشور گزارشی از وضعیت و فعالیت‌های ستاد بحران کشور در روز‌های اخیر ارائه داد. وی با اشاره به بارندگی‌های اخیر و بروز مشکلات ناشی از سیلاب در برخی استان‌ها، از مدیریت هماهنگ، همدلی و انسجام موجود در میان دستگاه‌های مسئول سخن گفت که موجب کنترل و مدیریت مناسب این حوادث شده است.

وزیر نیرو نیز گزارشی از آخرین وضعیت سد‌های کشور پس از بارندگی‌های اخیر ارائه کرد و اعلام داشت که بیشترین میزان بارش مربوط به استان هرمزگان بوده  و استان‌های تهران با ۹۰ درصد، قزوین با ۸۷ درصد و البرز با ۷۹ درصد کاهش بارش، در صدر استان‌های کم‌بارش کشور قرار دارند.

در ادامه جلسه رئیس سازمان هواشناسی کشور، گزارشی از وضعیت بارندگی‌های اخیر و پیش‌بینی شرایط جوی در هفته‌های آینده ارائه داد.

وزیر نفت نیز گزارشی از آخرین وضعیت اجرایی طرح «ساماندهی کارت‌های جایگاه‌ها» ارائه کرد و گفت که در آذرماه، مصرف روزانه سوخت حدود ۱۲۹ میلیون لیتر بوده که ۴۳ درصد آن از طریق کارت جایگاه‌داران و ۵۷ درصد از طریق کارت‌های شخصی انجام می‌شد. با اجرای این طرح، استفاده از کارت‌های جایگاه‌داران ۱۷ درصد کاهش یافته و مصرف کارت‌های شخصی افزایش پیدا کرده است. همچنین روزانه حدود ۹ میلیون لیتر کاهش مصرف ثبت شده و میزان مصرف از ۱۲۹ میلیون لیتر به ۱۲۰ میلیون لیتر کاهش یافته است.

وی افزود: روزانه حدود یک‌هزار نفر نیز برای دوگانه‌سوز کردن خودرو‌های خود ثبت‌نام می‌کنند و ۳۳ هزار نفر در صف انتظار قرار دارند.

در ادامه وزیر جهاد کشاورزی  گزارشی از سفر خود به قم و دیدار با علما و مراجع تقلید ارائه کرد و به تشریح آخرین وضعیت معیشت مردم، عملکرد نهاد‌ها و قیمت کالا‌ها به‌ویژه مواد غذایی پرداخت و نگرانی‌های مطرح‌شده از سوی مراجع تقلید را بازگو کرد.

همچنین وزیر امور خارجه گزارشی از سفر خود به بلاروس و روسیه ارائه داد و از شکل‌گیری همکاری‌های مطلوب و مؤثر میان جمهوری اسلامی ایران و این کشور‌ها خبر داد.

در ادامه استاندار تهران گزارشی از وضعیت استان تهران ارائه کرد و گفت که در سال ۱۴۰۳، ۲۰ درصد از کل پروانه‌های ساختمانی صادرشده در کشور مربوط به استان تهران بوده که از این میزان، ۱۱ درصد به شهر تهران اختصاص دارد. در تهران ۱۰۳ هزار پروانه ساختمانی صادر شده که به معنای تأمین ظرفیت مسکن برای نزدیک به ۵۰۰ هزار نفر است. همچنین ۶۸ درصد از بلندمرتبه‌سازی‌ها (بیش از پنج طبقه) مربوط به استان تهران است که بخش قابل‌توجهی از آن در شهر تهران انجام شده است.

وزیر ورزش و جوانان نیز گزارشی از موفقیت‌های اخیر ورزشی ارائه کرد و از کسب مقام نخست توسط تیم ملی والیبال و همچنین موفقیت تیم دختران با کسب مقام ششم قدردانی کرد. وی با اشاره به اینکه این نخستین حضور دختران کشور در این سطح از مسابقات بوده است، این نتیجه را دستاوردی قابل توجه ارزیابی کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
این صرفه جویی نبود بعلت بارندگی های اخیر سفرهای بین شهری و حمل بار مخصوص بین شهری وانت بارهای سبک بسیار کم شده
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش سطح زیر کشت گیاه روغنی کاملینا در جهرم
رها سازی پرنده خروس کولی شمالی در تالاب گندمان
جلوگیری از اضافه برداشت بیش از یک میلیون متر مکعب آب در ملایر
کشف ۹۰ هزار نخ سیگار فاقد مجوز در رستم
درختکاری به نام پدر
کشف ۹۹ راس گوسفند بدون مجوز
کشف بیش از ۳۸ کیلوگرم موادمخدر در بهارستان؛ دستگیری دو قاچاقچی
مسیر گردشگری فرهنگی میان ایران و ترکیه برقرار می‌شود
تنش آبی از مرز هشدار عبور کرده است
از زیبایی‌های بارش برف تا همدلی مردم در جریان زندگی روزمره
یخ زدگی تالاب‌ها و آغاز مهاجرت پرندگان به مناطق گرمسیری
تقابل پالایش نفت بندرعباس با سن ایچ ساوه
توافق طرف‌های یمنی برای تبادل هزاران اسیر
دورهمی خانوادگی با مادر بزرگ ۱۰۵ ساله
معرفی ترکیب هیئت اجرایی انتخابات شورا‌های اسلامی خواف
روند کند اجرای قانون هوای پاک
افزایش شمار مبتلایان به تب دنگی به ۲۵۶ تَن در هرمزگان
همایش شورای برنامه‌ریزی منابع طبیعی استان در زرند
مهلت دادستان تهران به شهرداری برای اعلام مشخصات ساختمان‌های نیمه کاره در تهران
توجه به تربیت در تمامی دوره‌های تحصیلی پایه‌گذار آموزش اثربخش است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بازگشت حدود ۷ میلیون افغان به کشورشان
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری
داور تاجیکی بازی استقلال- المحرق را سوت می‌زند
آغاز بارش پراکنده برف از امشب در همدان
رشد نقدینگی به ۴۱ درصد رسیده است
نداجا در فاصله ۳ هزار کیلومتری از منافع ایران دفاع می‌کند
جبران کسری حقوق کارکنان با کالابرگ
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱ دی
امروز؛ پایان مهلت نام نویسی آزمون پذیرش دانشجو معلم
لیگ نخبگان آسیا؛ صعود قطعی تراکتور با برتری مقابل الدحیل
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس
فوتبال باشگاهی اروپا؛ برتری بارسا و بایرن در شب شکست یونایتد
افزایش غلظت آلاینده ها در شهرهای صنعتی
معلم کهگیلویه و بویراحمدی حائز رتبه دوم کشوری  (۵ نظر)
دبیر: اجازه رفتن امیر رضا به جمهوری آذربایجان را نخواهم داد  (۱ نظر)
دوران دیپلماسی ناوچه‌های توپدار تمام شده است  (۱ نظر)
کاهش ۹ میلیون لیتری مصرف روزانه بنزین  (۱ نظر)
تعیین نحوه تعدیل اقساط مهریه مطابق با نوسانات نرخ طلا و سکه  (۱ نظر)
۳۱ هزار دستگاه خودرو برای ۱۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
حمایت از تولید داخل، محور توسعه نساجی کشور  (۱ نظر)
تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون دانشجومعلمان تا ۵ دی  (۱ نظر)
هوای تبریز، ناسالم برای گروههای حساس  (۱ نظر)
واریز یارانه حمایتی «یسنا» برای مادران   (۱ نظر)
اعلام سامانه ثبت اطلاعات منازل خسارت دیده از سیل در روستا‌های هرمزگان  (۱ نظر)
آمریکا ۱۰۴ غیرنظامی را کشت  (۱ نظر)
دستبند پلیس بر دستان عامل تیراندازی در خمام  (۱ نظر)
توقیف سومین نفتکش عازم ونزوئلا از سوی آمریکا  (۱ نظر)
برگزاری یادواره شهدای کارگر بسیجی در مشهد  (۱ نظر)