• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۶۵۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۰۰:۵۷
آذربایجان شرقی » ورزشی
سرمربی تراکتور مطرح کرد؛

بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم

سرمربی تراکتور از عملکرد تیمش مقابل الدحیل تمجید کرد و گفت: از بازی امروز خیلی راضی هستم و بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم.

بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم
 
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز آذربایجان شرقی، دراگان اسکوچیچ در نشست خبری تراکتور ایران و الدحیل قطر اظهار کرد:از بازی امروز خیلی راضی هستم. بازی فوق‌العاده‌ای انجام دادیم. پنالتی حریف به سادگی به آنها هدیه داده شد. ما موقعیت‌های گلزنی بیشتری داشتیم. توانستیم حریف را خوب پرس کنیم و با انضباط تیم حریف را بستیم. از این برد خوشحالم. این نحوه بازی را دوست دارم و امروز کمی بیشتر با فکر و ذهن بازی کردیم. همیشه با قلب و احساس بازی می‌کنیم، اما امروز این طور نبود. تیم حریف سر و شکل دار بود، اما ما آنالیز خوبی انجام داده بودیم. هرچه حریف قوی‌تر می‌شود بهتر بازی می‌کنیم.
 
او ادامه داد: ریکاوری فوق‌العاده‌ای در این هفته انجام شد. بعد از آن دیدار سخت و طولانی مقابل پرسپولیس که به وقت اضافه رفت، انجام این بازی پرفشار اصلا راحت نبود. همه بچه‌ها فوق‌العاده بودند و نمی‌خواهم از یک نفر اسم ببرم. آنها وظیفه خود را به نحو احسن انجام دادند.
 
او اضافه کرد: هواداران کمک کردند که فضا را برای الدحیل سخت کنیم. ناراحت هستم که چرا در این چند ماه نتوانستیم در ورزشگاه یادگار امام (ره) بازی کنیم و از این تعداد هوادار محروم بودیم.
 
سرمربی تراکتور در واکنش به خبرنگاری که از هدر رفتن موقعیت‌های گلزنی تراکتور گلایه کرد اظهار کرد: فرض کنید با این همه فرصتی که از دست دادیم صعود کردیم. البته من سوالی از سوی شما متوجه نشدم که پاسخ بدهم. مواقعی پیش می‌آید که بازیکنان گل نزنند. فوتبال همین است؛ گاهی موقعیت‌ها تبدیل به گل می‌شود و گاهی نمی‌شود.
 
اسکوچیچ درباره اینکه تیم‌های ایرانی سابقه قهرمانی در مسابقات آسیایی را در کارنامه دارند گفت: شیوه برگزاری بازی‌ها تغییر کرده و سختی آن بیشتر شده است. تیم‌ها بیشتر از گذشته از بازیکنان خارجی استفاده می‌کنند و شرایط با گذشته قابل مقایسه نیست. من در ایران کار کرده‌ام و این صعود سخت‌تر بود. باید شیوه برگزاری بازی‌ها را هم در نظر بگیریم.
 
وی درباره شخصیتی که به تیم تراکتور تزریق کرده تصریح کرد: من همیشه خودم بوده‌ام و چیزی به تراکتور اضافه نکرده‌ام. همان چیزی که بوده‌ام، در اینجا و تیم‌های دیگر انجام داده‌ام. بچه‌ها به تیم کاریزما و شخصیت داده‌اند و من فقط به آنها کمک کردم. این نتایج حاصل تلاش بچه‌هاست.
 
سرمربی تراکتور در پاسخ به این پرسش که آیا قول قهرمانی در لیگ نخبگان آسیا را می‌دهد یا نه؟ بیان کرد: از روز اول قول دادم که قوی کار کنیم.امروز نشان دادیم چه تیم جنگنده‌ای هستیم و برای بردن جنگیدیم. فصلی طولانی پیش رو داریم. دستاوردمان راضی‌کننده بوده اما چشم‌مان به آینده است.
 
اسکوچیچ با دفاع از عملکرد تراکتور تا اینجای فصل بیان کرد: در رختکن هیچ‌کسی نیست که به صعود از مرحله اول راضی باشد، اما همین کاری که انجام شده، به اندازه کافی قابل احترام است.
 
او با بیان اینکه اعضای تیم تراکتور در آینده تمام تلاش خود را برای کسب بهترین نتیجه خواهند کرد اظهار کرد: همیشه رویاپردازی می‌کنیم و باید ببینیم شرایط چگونه پیش می‌رود. به این مسئله هم باید اشاره کنم که به برخی از بازیکنان به دلیل ریسک مصدومیت بازی ندادم و میدان دادن به آنها زود بود.
 
سرمربی تراکتور با خطاب قرار دادن مسئولان ورزش آذربایجان شرقی و باشگاه تراکتور اضافه کرد: از مسئولان درخواست می‌کنم هر کاری از دست‌شان برمی‌آید، برای برگزاری ادامه بازی‌های خانگی تراکتور در ورزشگاه یادگار امام (ره) انجام بدهند. زمین خوبی تحویل دادند و تیم در این زمین بهتر بازی می‌کند؛ آنها حالا دلیل کافی برای انجام تمام تلاش خودشان را دارند.
 
اسکوچیچ خاطرنشان کرد: همچنین پنجره بازی‌های ملی فیفا را پیش رو داریم و مسئولان چند روز وقت دارند. دوست دارم در استادیوم یادگار امام (ره) با ملوان بازی کنیم و با هر تصمیمی جز بازی در اینجا کاملاً مخالف هستم. منافع باشگاه تراکتور، شهر تبریز و استان آذربایجان شرقی در این است که بازی‌های تراکتور در همین ورزشگاه برگزار شود.
 
وی در این باره که می‌توان حرکت شجاع خلیل‌زاده در برداشتن توپ از دروازه الدحیل پس از گل اول و درخواست از سایر بازیکنان برای تلاش در راستای زدن گل دوم را نقطه عطف بازی دانست یا نه؟ گفت: نمی‌توانم بگویم که آن اتفاق نقطه عطف مسابقه بود. در طول ۹۰ دقیقه بر بازی مسلط بودیم و پنالتی الدحیل باعث نمی‌شود بگوییم قبل از گل خوب نبودیم.
 
گفتنی است تراکتور ایران در هفته ششم لیگ نخبگان آسیا با نتیجه دو بر یک الدحیل قطر را در تبریز شکست داد و صعودش به مرحله حذفی لیگ نخبگان آسیا را قطعی کرد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)