• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۹۹۸۹۱
تاریخ انتشار: ۰۹ بهمن ۱۴۰۴ - ۰۸:۱۸
زنجان » اجتماعی

هشدار درباره خرید فیش زمین‌های خارج از محدوده در زنجان

شهروندان زنجانی از خرید هیجانی فیش‌های اراضی خارج از محدوده اجتناب کنند.

هشدار درباره خرید فیش زمین‌های خارج از محدوده در زنجان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان زنجان؛ مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان زنجان گفت: شهروندان از خرید هیجانی فیش‌های زمین‌های خارج از محدوده اجتناب کنند تا گرفتار مشکلات احتمالی آن در آینده نشوند.

اکبر نظری با اشاره به مصوبه شورای تامین استان مبنی بر رفع مشکلات ۳۵ ساله تعاونی‌های مسکن استان، افزود: این تعداد تعاونی‌ها بیش از ۱۰ هزار سهم را در بر می‌گیرد که مالکان آنها پیش از این در بلاتکلیفی به سر می‌بردند که ناشی از برخی مشکلات شهری از قبیل خطی بودن بدنه شهر زنجان به صورت شرق به غرب بود و برای رفع معضل ترافیک شرق به غرب، اجرای کمربندی شمالی احساس می‌شد.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های زنجان ادامه داد: با توجه به دستور‌های لازم و برای حل مشکلات خدمات شهری، سهامداران تعاونی‌ها و کمک به نیاز‌های شهری، سازمان همیاری شهرداری‌ها به عنوان کارگزار اقدام کرد و مراحل تجمیع اراضی مذکور را انجام داد و مراحل الحاق به محدوده اعم از نقشه برداری و طراحی مرحله اول و دوم توسط مشاوره ذی صلاح انجام شد.

وی اظهار داشت:این طرح پس از تایید و اخذ مصوبه‌های کارگروه‌های زیربنایی و شورای برنامه ریزی استان به شورای معماری و شهرسازی ارسال شد.

نظری به لزوم هوشیاری مردم در جلوگیری از سوء استفاده سودجویان و فرصت طلبان به جهت قیمتگذاری کذایی و نامتعارف این اراضی، افزود: این موضوع در سایت‌ها و فضای مجازی مشاهده می‌شود.

این مسوول افزود: سهم تعاونی‌ها از این اراضی، سهم خام از زمین زراعی است و خریدار و فروشنده باید توجه کنند در صورت الحاق این زمین‌ها به محدوده پس از کسر شوارع، ۱۱۵ متر برای آنها متصور است.

وی خاطر نشان کرد: توصیه بر این است متقاضی در زمان خرید و فروش با افراد آگاه مشورت کنند تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های زنجان در ادامه با بیان اینکه از اردیبهشت امسال مدیریت سازمان همیاری شهرداری‌ها را برعهده گرفته است، گفت: این سازمان در گذشته به دلیل اجرای برنامه‌های هیجانی وضعیت نامساعدی داشت که پس از تصدی این پست اقداماتی را در دستور کار قرار داده است.

نظری با بیان اینکه این سازمان با مشکلاتی از قبیل پرداخت نشدن مطالبات کارکنان مواجه بود، افزود: بدهی کارکنان از سال ۱۴۰۱ پرداخت نشده بود و به نوعی رها شدگی وجود داشت که با کار‌های صورت گرفته ۵۰ درصد بدهی‌های آنها تسویه شد.

وی با بیان اینکه سیستم اداری و مالی سازمان راه اندازی شد، گفت: سهامداران این سازمان شهرداران استان هستند که به نوعی نمایندگان مردم محسوب می‌شوند.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های زنجان با تاکید بر اینکه تلاش می‌کنیم امانتدار بسیار خوبی برای سرمایه‌های مردم باشیم، گفت: این سازمان فعالیت‌های خود را بر اساس قانونمندی آغاز کرده است تا در برابر سازمان و نهاد‌های نظارتی سربلند باشد.

وی دیگر برنامه این سازمان را تقویت همدلی و هم افزایی شهرداران استان عنوان کرد و گفت: هم افزایی و بهره گیری از ظرفیت‌های بالقوه و بالفعل شهرداران استان می‌تواند اثر بخشی بسیار خوبی را به دنبال داشته باشد.

نظری به مشکل منطقه گردشگری گاوازنگ شهر زنجان نیز اشاره کرد و افزود: این سازمان از انجام اقدامات لازم در این مجموعه از سوی شهرداری یا دستگاه‌های دیگر استقبال می‌کند.

وی با یادآوری اینکه اراضی واقع در حدفاصل شهر و کمربندی شمالی نیز در صورت طی کامل مراحل قانونی، امکان الحاق به محدوده شهری را خواهند داشت، گفت: این موضوع مستلزم تهیه نقشه، تصویب در کارگروه‌های استانی و تأیید شورای عالی معماری و شهرسازی کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
زمین لرزه دقایقی قبل بندرعباس را لرزاند
برگزاری همایش ملی حکمرانی جمعیت در تمدن نوین اسلامی در گرگان
آغاز بهره برداری و ساخت ۴۶ طرح افتصادی و عمرانی در شهرستان لنده
دعوت سپاه امام رضا (ع) خراسان رضوی از مردم برای حضور در راهپیمایی یوم الله ۲۲بهمن
برگزاری رویداد کارسوق فیزیک در یزد
عمیات والفجر ۸ یک شاهکار اطلاعاتی و عملیاتی
بهره برداری ۴۲۵ طرح در هرمزگان بمناسبت دهه فجر
برپایی جشن بزرگ انقلاب در حسینیه سنندج
گلبانگ صدای تکبیر و فریاد الله‌اکبر مردم در استان مرکزی
رئیس مرکز تحقیقات گیاهان دارویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در ردیف دانشمندان پراستناد جهان
۲۲ بهمن ۱۳۵۷؛ بزرگترین انقلاب قرن به پیروزی رسید
بمباران رسانه ای شیطان برنسل جوان برای عوض کردن جای جلاد و مظلوم
رد پای قاچاق در بارلوازم آشپزخانه در بندرانزلی
مهاباد، دیار استواری؛ فرزندان شهر در آستانه جشن بزرگ ۲۲ بهمن
افتتاح ۹ طرح با ۸۰۰ میلیاردتومان هزینه در فریمان
لزوم تعیین تکلیف پرونده‌های مسن در دادسراهای اهواز تا پایان امسال
گزارش پیشرفت کشاورزی در مهاباد در چهار دهه، از وابستگی تا خودکفایی مقطعی
مرحله اول طرح آبرسانی به شهر های دهدشت، چرام، سوق و لنده با ۸۰ درصد پیشرفت کاری
پایان مسابقات کیوکوشین کاراته در شاهرود
تودیع و معارفه فرماندهی انتظامی هرمزگان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید
تاریخ جدید ارائه گواهی صادرات کاتد مس اعلام شد
هشدار نارنجی بارندگی در برخی مناطق کشور، برای امروز
بارش برف و باران در ۲۶ استان کشور و انسداد ۷ محور مواصلاتی
آغاز ساخت ۲۱ هزار مسکن ملی در زنجان
محیط زیست اصفهان زیر بار سنگین توسعه
جمعیت هلال احمر و کمیته امداد تفاهم نامه امضا کردند
برگزاری تحلیف قضات دستگاه قضائی در حرم امام خمینی
رئیس قوه قضائیه وارد اراک شد
چمران: استقبال از ثبت نام در انتخابات شورا مطلوب بوده است
عزم دستگاه قضا برای مقابله با فساد قاطع است
بهره برداری از سامانه هوشمند ثبت سرعت متوسط
تعطیلی پایانه مسافربری غرب تهران به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن
رونمایی از ۱۹ دارو و مواد اولیه دارویی برای اولین بار کشور
تصادف مرگبار خودروی پراید با کامیون
بلوغ راهبردی ملت و نظام، در شناخت میدان نبرد جدید  (۱ نظر)
۱۰۴ مرکز آماده خرید و دریافت گندم از کشاورزان خوزستان  (۱ نظر)
بازداشت ۱۱ عضو گروهک تروریستی پژاک در استان کرمانشاه  (۱ نظر)
ارز ترجیحی حذف نشده و به سبد کالای خانوار رفته است  (۱ نظر)
قیمت‌گذاری خودرو‌های داخلی در دست بررسی است  (۱ نظر)
لاوروف: پرونده اپستین چهره شیطانی غرب را برملا کرد  (۱ نظر)
افتتاح طرحهای دهه فجر در استان کرمان  (۱ نظر)
فناوری و حذف ارز ترجیحی؛ کلید تحول در کشاورزی و رقابت‌پذیری است  (۱ نظر)
وزیر نفت: شبکه گاز خانگی پایدار است  (۱ نظر)
ادامه دستگیری تخریب گران مسلح  (۱ نظر)
رئیس کمیسیون انرژی مجلس: امنیت انرژی و معیشت مردم، محور راهبردی تصمیم‌های مجلس است  (۱ نظر)
اسلامی: خروج اورانیوم ۶۰ درصد از کشور در دستور کار نیست  (۱ نظر)