• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۳۲۱۲۲
تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۷:۲۶
خراسان رضوی » اجتماعی
نماینده مردم مشهد:

آمریکا با هویت مستقل ایران مشکل دارد

نماینده مردم مشهد و کلات گفت: باید با تدبیر و مدیریت صحیح، اجازه ندهیم اجماع جهانی علیه ایران شکل بگیرد و رفتار داخلی ما در این زمینه، نقشی تعیین‌ کننده دارد.

آمریکا با هویت مستقل ایران مشکل دارد

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، احسان عظیمی راد اظهار داشت: ترامپ از همان ابتدا در پی ایجاد اجماع جهانی علیه ایران بود اما تاکنون موفق نشده است و ما باید با تدبیر و مدیریت صحیح، اجازه ندهیم این اجماع شکل گیرد و رفتار داخلی ما در این زمینه نقشی تعیین‌ کننده دارد.

عظیمی‌ راد امروز در همایش گرامیداشت روز بسیج اساتید در دانشگاه فردوسی مشهد افزود: دشمنی چون ترامپ نابکار، با تهدید به بمباران و قحطی ۹۰ میلیون ایرانی، اگر قاطعیت و حضور مردم را نبیند، گستاخ‌ تر خواهد شد و اساتید و نخبگان باید با حضور در جمع‌ ها، به شبهات پاسخ دهند و مردم را به آینده روشن انقلاب امیدوار سازند.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: استقلال کشور، خشم نظام سلطه را برانگیخته و آنان را مصمم به نابودی موجودیت جمهوری اسلامی ایران ساخته است. آمریکا با هویت مستقل ما مشکل دارد و اظهارات ترامپ در دیدار با رئیس‌ جمهور چین که با شوقی وصف‌ ناپذیر از آرزوی بازگشت به ایران به اصطلاح خود زیبا سخن گفت، گواهی روشن بر این مدعاست که آمریکا در پی احیای روزگار پیش از پیروزی انقلاب اسلامی است.

او اضافه کرد: به برکت حضور آگاهانه مردم و پشتوانه نیروهای مسلح مقتدر، قطره‌ ای از نفت ایران به چنگ آمریکایی ها نیفتاد و نخواهد افتاد. با این همه، نباید از هدف نهایی آنان غافل شد که همانا سلب روحیه استقلال و هویت ملی از این کشور است.

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: نباید فراموش کرد که در نظام بین‌ الملل کنونی، قانون جنگل حاکم است و دشمنانی با خوی حیوانی و درندگی، عرصه را مدیریت می‌ کنند. با امثال ترامپ و شورای امنیت و سازمان مللی که تحت نفوذ چنین جریان‌ هایی است نمی‌ توان با لباس و منطق سخن گفت بلکه باید در برابر زور، با زور ایستاد و موشک را در مقابل موشک نشاند.

وی افزود: ترامپ از همان ابتدا در پی ایجاد اجماع جهانی علیه ایران بود، اما تاکنون موفق نشده است. ما باید با تدبیر و مدیریت صحیح، اجازه ندهیم این اجماع شکل گیرد و رفتار داخلی ما در این زمینه، نقشی تعیین‌ کننده دارد.

مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه خراسان رضوی نیز گفت: امروز، جمهوری اسلامی ایران در جنگی نامتقارن با دنیای استکبار رو به روست جنگی که به اعتراف تمام تحلیلگران سیاسی و امنیتی جهان، دشمن در آن شکست خورده است و همگان به یک زبان و با عباراتی گوناگون اذعان دارند که میدان پیروزی از آنِ جمهوری اسلامی ایران است.

حجت‌ الاسلام عبدالرضا رستگار افزود: دشمن با طراحی اهداف چندگانه شکست جمهوری اسلامی ایران، تجزیه کشور، نابودی توان موشکی، برچیدن صنعت هسته‌ ای و منهدم‌ سازی انسجام ملی پا به میدان نهاد اما به فضل الهی، هیچ‌ یک از این اهداف محقق نشد.

وی با بیان این که انقلاب اسلامی ایران پیش از این جنگ، به‌ عنوان قدرتی نوظهور در منطقه شناخته می‌شد افزود: پس از جنگ تحمیلی سوم، به ابرقدرتی در جهان بدل گشتیم. ابرقدرتی که تمام قدرت‌ های جهانی ناگزیر به تعظیم در برابر آن هستند. دلیل این عظمت، در اختیار داشتن کلید راهبردی تنگه هرمز نهفته است.

مسوئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در سپاه خراسان رضوی اظهارکرد: موشک‌ های ما با صلابت و غرشی بیشتر، استکبار را مستاصل کردند. دانش هسته‌ای در اختیار ما باقی ماند تنگه هرمز که سال‌ ها صرفاً به‌ عنوان یک موقعیت جغرافیایی در دسترس بود، اکنون به ابزاری کارآمد برای تنبیه دشمن تبدیل شده است اما فراتر از همه این دستاوردها، انسجام ملی شگفت‌ آوری شکل گرفت و بعثتی عظیم در ملت پدید آمد که استکبار جهانی را به ستوه آورد.

رستگار افزود: بیانیه اخیر رهبر عزیزمان، نقطه پایان اختلافات داخلی است و هرگز نباید آن را دستمایه دامن‌ زدن به دودستگی‌ها قرار داد. دشمن اگرچه در جنگ سخت و نرم شکست خورده، اما نباید در جنگ شناختی، فضای مجازی و رسانه‌ای مغلوب او شویم. تخریب، توهین و جسارت، همگی بازی در زمین دشمن است.

۳۱ خرداد سالروز شهادت شهید دکتر مصطفی چمران به نام روز بسیج استادان نام‌ گذاری شده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
گفت‌وگوهای سازنده ایران و عمان درباره تنگه هرمز
کاهش ساعت کاری ادارات زنجان در یوم العباس
توضیحات غریب آبادی درباره تفاهمات مذاکرات فنی سوئیس
گفت وگوهای خاورمیانه‌ای ایران و روسیه در مسکو
ضرورت پیش‌بینی سازوکار اجرایی برای مدیریت تردد ناوگان سنگین در اهواز
مذاکره یک روش مبارزه و ادامه مبارزه در میدان است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ تیر ۱۴۰۵
حمله موشکی اوکراین به منطقه ورونژ روسیه
محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید
بسیج مردمی یمن آماده‌باش عمومی اعلام کرد
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۲ تیرماه ۱۴۰۵
با راه اندازی واحد فراوری بافت، کل نیاز کشور تأمین می شود
هیئتی به وسعت دنیای کوچک بچه‌ها در شهرستان بدره
جمع استان‌های کولبر، جمع شد/ ایلام هم آمد
سقوط بالگرد آمریکایی در آلاسکا
رایزنی هیئت عالی رتبه ایرانی با مقامات عمان در مسقط
تأکید معاون امور استان‌های رسانه ملی بر بازتاب فرهنگ عاشورایی زنجان در کشور
دوم تیرماه ۱۴۰۵؛ قطع جریان گاز در کوی مهدیس اهواز
بررسی موانع پیش روی ثبت جهانی دره شیرز کوهدشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
عراقچی: برخی دارایی‌های مسدودشده ایران آزاد شدند
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد
نشست قرارگاه امنیتی و دفاعی استان مرکزی به ریاست فرمانده سپاه حضرت روح‌الله
بیانیه مشترک قطر و پاکستان درباره مذاکرات سوئیس
مورینیو: بیرانوند باید در تیم‌های بزرگ اروپایی باشد
جام جهانی ۲۰۲۶، تمجید بوفون از عملکرد بیرانوند
به نقض تفاهم‌نامه واکنش سنگین خواهیم داشت
تمجید کورتوا از بیرانوند
رده بندی فیفا، بازگشت ایران به رده ۲۲
بازتاب درخشش بیرانوند مقابل بلژیک در رسانه‌های خارجی
۳ کشته و یک زخمی بر اثر تصادف ۲ سواری پژو پارس در محور طبس _ یزد
سرلشکر رضایی: آمریکا را پاسخگو می‌کنیم
توضیح وزیر کشور درباره زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها
هشدار ترکیه درباره خرابکاری رژیم صهیونی در مذاکرات ایران وآمریکا
بدبینی به مذاکرات به علت بدعهدی آمریکاهمچنان وجود دارد
قطعی سامانه اینترنتی برخی بانک‌ها و بلوکه شدن پول مردم  (۲۸ نظر)
فرمانده قرارگاه خاتم‌: شهید پاکپور معمار تحولات عملیاتی بود  (۱۸ نظر)
یارانه خرداد ماه دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد  (۷ نظر)
قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء: تنگه هرمز بسته خواهد شد  (۳ نظر)
نتایج وام ۷۵ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری اعلام شد  (۲ نظر)
اختلال در ۲ بانک تجارت و ملی ادامه دارد  (۱ نظر)
واکنش بقایی به نفاق و ریاکاری وزیر خارجه فرانسه  (۱ نظر)
ترخیص مواد اولیه تولید داروی دیابتی با ورود دادستانی تهران  (۱ نظر)
ورود هیئت مذاکره کننده ایران به سوئیس  (۱ نظر)
نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب  (۱ نظر)
جام جهانی ۲۰۲۶، اینفانتینو: نمایشی الهام‌بخش از مقاومت و اشتیاق را دیدیم  (۱ نظر)
عارف: مردم بیش از خود گرانی، تحت فشار روانی آن هستند  (۱ نظر)
آسمانی شدن مادر شهید والامقام اشتیاقی در مِشکان شهرستان نی ریز  (۱ نظر)
آغاز عملیات عمرانی شهر گوزلدره با اعتبار ۱۰ میلیارد تومانی  (۱ نظر)