• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۴۶۷۳۲
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۳
بین الملل » اروپا

بازتاب وداع تاریخی با رهبر شهید در رسانه‌های انگلیس

آیین وداع تاریخی ملت بزرگ ایران با رهبر شهیدشان با بر افراشتن بیرق سرخ انتقام، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان از جمله در انگلیس داشته است.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ آیین وداع تاریخی ملت بزرگ ایران با رهبر شهیدشان با بر افراشتن بیرق سرخ انتقام، بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های جهان از جمله در انگلیس داشته است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

خبرنگاران شبکه‌های مختلف تلویزیونی انگلیس، حاضر در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب گزارش‌های توصیفی از این مراسم تهیه کردند.

اِما مورفی خبرنگار شبکه آی. تی. وی (ITV) انگلیس، جمعیت انبوه با همراهی شماری از مقامات سیاسی و شخصیت‌های داخلی و خارجی را، مراسمی برای ادای احترام به رهبر فقید ایران با غم و خشم و با درخواست مردمی خونخواهی و انتقام توصیف می‌کند و از حضور میلیونی مردم می‌گوید: برآورد می‌شود حدود سی‌وپنج میلیون نفر به نحوی در این مراسم شرکت کنند. مردم ایران می‌خواهند نشان دهند که قدرتمندند.

خبرنگار شبکه اسکای نیوز انگلیس نیز ضمن پوشش زنده بخش‌هایی از آیین وداع ملت ایران با رهبر شهیدشان و بیان انتظار حضور بیست میلیون نفری از قشر‌های مختلف مردم در این مراسم. گزارش دومنیک دیوید واگهورن خبرنگار شبکه تلویزیونی اسکای نیوز از ایران را منتشر می‌کند.

وی که در تهران حضور یافته می‌گوید: این یکی از بزرگترین مراسم سوگواری است که برای یک رهبر ممکن است برگزار شود. مدت هاست که چنین مراسمی با چنین جمعیتی در جهان دیده نشده است.

دومنیک خبرنگار اسکای نیوز که پیش‌تر برای تهیه گزارش فاجعه حمله موشکی به مدرسه شجره طیبه مدرسه میناب به این شهر سفر و گزارش تهیه کرد، به حضور والدین شهدای میناب در آیین وداع رهبر شهید انقلاب اسلامی پرداخت، کودکانی که به گفته وی در یکی از مرگبارترین حملات نظامی آمریکا علیه غیرنظامیان به قتل رسیدند.

دومنیک می‌گوید: روح حاکم بر غم میناب با حضور والدین کودکان قربانی به تهران منتقل شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

مادر یک کودک شهید مدرسه میناب که در مراسم وداع با رهبر شهید به تهران آمده می‌گوید: آمدم برای دخترم، برای شرکت در مراسم وداع با رهبرم.

وی می‌گوید: قلبم به تپش افتاده‌، ای کاش دخترم هم در این مراسم همراه ما بود، دلم خیلی برایش تنگ شده است خیلی.

خبرنگار اسکای نیوز می‌گوید: کشتن کودکان موجب اتحاد مردم شده است و اکنون آنان در پی خونخواهی و انتقامند.

این خبرنگار به سانسور گزارش آمریکا درباره جنایات میناب نیز گریزی هم می‌زند و می‌گوید: چهار ماه پس از فاجعه مدرسه میناب گفته شد گزارش وزارت جنگ امریکا در این باره آماده شده، اما دولت آمریکا هنوز اجازه نمی‌دهد یافته‌هایش منتشر شود.

لیزدوست خبرنگار سرویس جهانی بی بی سی هم از تهران به توصیف آیین وداع با رهبر شهبد انقلاب اسلامی پرداخت و رگه‌هایی از تحلیل از نوع انگلیسی را نیز چاشنی آن کرد و گفت: طراحی‌های این مراسم به گونه‌ای است که آن را به نمایش وحدت مبدل کنند. وی می‌افزاید: شعار‌ها همان شعار‌های قدیمی مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل است، اما شعار‌های جدید هم سر داده می‌شود مثل این شعار که خونخواهی رهبر شهید نباید فراموش شود.

هری فورتر گزارشگر شبکه چهار تلویزیون انگلیس هم از حضور متراکم مردم در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید و با شعار انتقام و از منظر خود به اهداف برگزاری این مراسم می‌پردازد و می‌گوید: این مراسم خوب طراحی شده تا به دنیا بگوید حکومت از این جنگ رهایی یافته و تسلط بر تنگه هرمز را حفظ خواهد کرد.

شبکه چهار تلویزیون انگلیس همچنین در گفت‌و‌گو با یک کارشناس ایرانی – انگلیسی از پیامد‌های جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران و ترور رهبر شهید انقلاب اسلامی پرسید. صنم نراقی می‌گوید: این جنگ مردم را متحدتر کرد به خاطر اینکه به جنگ علیه ملت مبدل شد و زیر ساخت‌ها، دانشگاه‌ها، بیمارستان‌ها و ساختمان‌های مسکونی هدف قرار گرفت و دو سوم اهدافی که در تهران بمباران شدند مسکونی بودند.

وی می‌افزاید: ترور آیت‌الله خامنه‌ای هم جایگاه ایشان را چه در داخل و چه در خارج ارتقا داد، از طرفی ایران نیز هم‌اکنون نسبت به پیش از جنگ آمریکا و اسرائیل به ایران، قوی‌تر و متحد‌تر به نطر می‌رسد.

رسانه‌های انگلیس اعم از چپ یا راست‌گرا که از هر بهانه‌ای برای ایران ستیزی استفاده می‌کنند با حضور میلیونی امت اسلامی در ماندگارترین وداع با رهبر شهیدشان نتوانستند بزرگترین تشییع یک قرن اخیر پیکر یک رهبر و نیز عهدو پیمان مردم را با جانشین ایشان نادیده بگیرند.

 

 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افتخار ترامپ به کشته‌شدن نیرو‌های آمریکایی نهایت بی‌شرمی است
موافقت کمیته دفاع مجلس بلغارستان با استقرار هواپیما‌های آمریکا
هگست: بدون شک ایران هنوز هم توانمند است
۹ هزار واحد مسکن ملی در استان زنجان به صورت گروهی واگذار شده است
واکنش قاطع قرارگاه خاتم به ادعای حمله آمریکا به مراکز هسته‌ای
ابراز نگرانی سازمان ملل از حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران
پیشرفت ۶۰ درصدی پست برق ۴۰۰ کیلوولت دزفول
اجرای عدالت آموزشی در خوزستان با تمرکز بر زبان‌آموزی و رایگان شدن پیش دبستانی
هشدار سازمان ملل درباره جنایت جنگی در نوار غزه
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۳۱ تیر ۱۴۰۵
افزایش ۸ درصدی تصادفات منجر به فوت در خوزستان
گیلان یک دل و یک صدا برای اقتدار وطن
بهره برداری از ۴۰۰ کلاس درس در قالب ۱۰۵ مدرسه در خوزستان تا مهرماه امسال
زلنسکی، سیرسکی را برکنار کرد
نوحه خوانی ساکنان و گردشگران کیش در غم شهادت دانش آموزان مدرسه شجره طیبه میناب
اوقات شرعی ۳۱ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
موافقت برنهام با استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران
پیش بینی هوای ۳۱ تیر در سمنان؛ ادامه بارش های رگباری و وزش باد
راه‌اندازی اتاق عملیات مشترک ایران و عراق در مرز شلمچه
برگزاری امتحانات نهایی پایه یازدهم چهارشنبه ۳۱ تیر ماه طبق برنامه از پیش تعیین شده
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آدرس و نوع خدمات مواکب اربعین حسینی استان مرکزی مستقر در ایران و عراق در سال ۱۴۰۵
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش
تشکیل پرونده قضایی برای حادثه حمله سگ‌های ولگرد به کودک سنندجی
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد
واکنش عربستان سعودی به محاصره دریایی یمن
حملات ایران آسیب‌پذیری پدافند هوایی آمریکا را آشکار کرد
درخواست محکومیت فوری حمله آمریکا به نیروگاه دارخوین
گزارش رویترز از کاهش عرضه جهانی نفت در پی محاصره عربستان
آمار پنتاگون از تلفات نظامیان آمریکایی در حملات ایران
هشدار به بلغارستان درباره میزبانی از هواپیماهای نظامی آمریکا
هلاکت شماری از نیرو‌های ارتش تروریست آمریکا در اردن
احتمال برکناری فرمانده ارتش اوکراین
رفتار دو دیپلمات فرانسه در تهران غیرقابل قبول است
امیر سرتیپ طالب‌زاده: نهاجا ضربه سختی به ترامپ در کویت زد
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
  جدول برنامه مدیریت مصرف برق ۳۰ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
تنگه هرمز عامل تعیین سرنوشت مردم ایران است  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
هشدار یمن به عربستان: به محاصره پایان دهید  (۱ نظر)
سامانه‌های موشکی هیمارس در کویت هدف موشک‌های ارتش  (۱ نظر)
حملات بامدادی آمریکا به شیراز ؛ پرتابه دشمن به ارتفاعات اصابت کرد  (۱ نظر)