• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۸۵۷۰۵۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۰
گلستان » سیاسی
آیت‌الله محسن طاهری:

مقاومت، تنها راه حفظ عزت اسلامی است/ دانشگاهیان در تقویت تاب‌آوری جامعه نقش‌آفرین باشند

نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری، با تأکید بر اینکه دشمنی‌های جبهه استکبار زمینه‌ای برای آزمایش ایمان و استقامت ملت‌هاست، گفت: مقاومت در برابر دشمن، راهبردی قرآنی و ضامن حفظ عزت اسلامی و انسانی است و ملت ایران هرگز زیر بار تسلیم نخواهد رفت.

مقاومت، تنها راه حفظ عزت اسلامی است/ دانشگاهیان در تقویت تاب‌آوری جامعه نقش‌آفرین باشند

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای گلستان؛ حجت‌الاسلام والمسلمین محسن طاهری در آیین گرامیداشت قائد امت اسلامی و در جمع دانشگاهیان و نخبگان استان گلستان اظهار کرد: خداوند قادر است مانع هرگونه آسیب دشمن شود، اما سنت الهی بر آزمایش انسان‌هاست تا ایمان‌های حقیقی از نفاق و ایمان‌های ضعیف شناخته شود. امروز نیز جامعه اسلامی در چنین آزمون بزرگی قرار دارد و شرایط کنونی، میدان تشخیص ایمان و استقامت واقعی است.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اهداف دشمنان انقلاب اسلامی افزود: هدف دشمن آن است که ملت ایران از آرمان‌های خود دست بردارد، بر کشور مسلط شود و جمهوری اسلامی را به کشوری وابسته و مطیع تبدیل کند، اما عزت اسلامی و عزت انسانی هرگز اجازه عقب‌نشینی در برابر چنین دشمنی را نمی‌دهد.

وی با استناد به فرمایشات امام خمینی (ره) تأکید کرد: خسارت تسلیم به مراتب بیشتر از خسارت مقاومت است. جمهوری اسلامی جنگ‌طلب نیست، اما اهل تسلیم نیز نخواهد بود و نباید مقاومت را به جنگ‌طلبی یا تسلیم را به صلح‌طلبی تعبیر کرد.

طاهری درباره موضوع مذاکره نیز گفت: همان‌گونه که امام راحل تأکید کردند، مذاکره زمانی معنا دارد که در جهت دفع شر دشمن باشد، نه برای عقب‌نشینی یا تسلیم. مذاکره تنها یکی از ابزارهاست و اگر نتواند امنیت و منافع ملت را تأمین کند، جمهوری اسلامی از دیگر ابزار‌های مشروع برای دفاع از خود استفاده خواهد کرد.

وی با اشاره به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: دشمن امروز بر دو محور «تاب‌آوری مردم» و «ایجاد خطای محاسباتی در مسئولان» تمرکز کرده است. از این‌رو، نخبگان دانشگاهی، حوزوی، اصحاب رسانه و همه افراد اثرگذار در جامعه وظیفه دارند مردم را به صبر، استقامت و افزایش تاب‌آوری دعوت کنند.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین بر ضرورت مدیریت کشور متناسب با شرایط حساس تأکید کرد و گفت: مسئولان باید با هوشیاری کامل، مسائل اقتصادی، امنیتی و فضای مجازی را متناسب با شرایط مدیریت کنند تا دشمن نتواند از کوچک‌ترین غفلت برای اجرای توطئه‌های خود بهره‌برداری کند.

طاهری در ادامه با اشاره به نقش برخی کشور‌های منطقه در تحولات اخیر اظهار کرد: در صورت هرگونه مشارکت مستقیم یا غیرمستقیم برخی دولت‌های منطقه در اقدامات نظامی علیه جمهوری اسلامی ایران، این کشور‌ها نیز در معرض تبعات اقدامات خود قرار خواهند گرفت.

نماینده مردم گلستان در مجلس خبرگان رهبری افزود: اگر کشور‌های عربی میزبان پایگاه‌های نظامی آمریکا در هر سطحی در این درگیری‌ها نقش‌آفرینی کنند، جمهوری اسلامی ایران متناسب با شرایط و در چارچوب دفاع از امنیت و منافع ملی، پاسخ لازم را خواهد داد و مسئولیت پیامد‌های آن بر عهده طرف‌هایی خواهد بود که در این اقدامات مشارکت داشته باشند.

طاهری ادامه داد: این بار اگر جان رهبران و سران کشور ایران به خطر بیفتد جان سران کشور‌های عربی به خطر خواهد افتاد.

وی با قدردانی از تلاش نیرو‌های مسلح و مسئولان کشور افزود: نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با هوشیاری کامل از امنیت کشور صیانت می‌کنند، اما انتظار می‌رود همه دستگاه‌ها نیز با پرهیز از هرگونه خطای محاسباتی، زمینه سوءاستفاده دشمن را از بین ببرند.

طاهری حضور گسترده مردم در صحنه‌های مختلف را نشانه وفاداری آنان به انقلاب و ولایت دانست و اظهار کرد: ملت ایران با حضور پرشور خود در مراسم‌های مختلف نشان داده‌اند که پای آرمان‌های انقلاب، نظام و رهبری ایستاده‌اند و این حضور مردمی، بخشی از توطئه‌های دشمن را خنثی خواهد کرد.

وی در پایان با قدردانی از حضور دانشگاهیان، استادان و مسئولان دانشگاه‌های استان گلستان در این مراسم، برای تعجیل در فرج حضرت ولی‌عصر (عج)، سلامتی و توفیق رهبر معظم انقلاب اسلامی، عزت ملت ایران و پیروزی جبهه مقاومت دعا کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
توسعه برنامه ایمنی آب در یزد با الحاق مجتمع ولایت ۴ به طرح پایش
آغاز اردوی تیم ملی هندبال بزرگسالان در سبزوار
فعال‌شدن کانون‌های داخلی گردوخاک در استان اصفهان
پیام تبریک و قدردانی مردم همدان از دولت و مردم اسپانیا
پیش بینی برداشت ۴۰ هزار تن گندم از مزارع نمین در اردبیل
مهاباد میزبان همایش سیدا شباب اهل الجنه
بهرام گودرزی به استقلال پیوست
درخشش دانشجویان دانشگاه رازی کرمانشاه در رقابت‌های ورزشی دانشگاههای منطقه ۵ کشور
سنددار کردن رایگان زمین‌های کشاورزی
همایش بزرگ سه‌ساله‌های حسینی در بوانات به روایت تصویر
مدنی زاده: اختلالات بانکی در اعتبارسنجی فعالان اقتصادی اثر ندارد
حفظ بوته‌های توت‌فرنگی هیدروپونیک در فصل تابستان، ابتکار گلخانه‌داران ایذه‌ای
رتبه بندی باشگاه‌ها و مربیان ورزشی در خراسان شمالی
مشارکت بیش از دو هزار بنگاه اقتصادی در انتخاب برترین‌های روز ملی صنعت و معدن
آغاز پیش‌فروش بلیت‌های بازگشت زائران اربعین در استان‌های پرتقاضا؛ آمادگی کامل ناوگان و پایانه‌ها
نذر ۲۰ میلیارد ریالی یک خیر تبریزی برای خون‌خواهی امام شهید
طنین فریاد جانم فدای وطن در سمنان
رسیدگی به مشکلات قضایی ۸۳ نفر از مراجعه کنندگان دستگاه قضا در خراسان جنوبی
بررسی اجرای طرح حکمرانی محله‌محور و مسجدمحور در بخش چهاردانگه شهرستان اسلامشهر
اعزام هوایی و زمینی ۳۵۰ نفر از ساکنان کیش برای مراسم اربعین حسینی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
فراخوان نام نویسی آزمون استخدامی سازمان منطقه آزاد کیش
فقط ۲ روز تا پایان مهلت استفاده از اعتبار کالابرگ باقی مانده است
انفجارهای شدید در بحرین، کویت، امارات و شمال عراق
برگزاری امتحانات نهایی پایه دوازدهم در روز سه‌شنبه ۳۰ تیرماه
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران
بازدید معاون اجرایی رئیس‌جمهور از مجتمع گاز پارس جنوبی
ایران با استفاده از موشک‌های جدید، اوضاع را تغییر خواهد داد
زلزله کرمانشاه آسیبی به تاسیسات آب و برق وارد نکرده است
علی آبادی: اولویت تامین برق با مردم جنوب کشور است
یمن محاصره دریایی عربستان سعودی را آغاز کرد
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی
امتحانات نهایی دانش آموزان، سه‌شنبه ۳۰ تیر برگزار می شود
بیش از ۸۰۰ مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی تا نیمه مرداد وارد مدار می‌شود
حادثه دریایی نزدیک سواحل عمان
تعویض رایگان موتور‌های قدیمی کولر با موتور‌های کم مصرف جدید در خراسان جنوبی  (۴ نظر)
اعدام دو تن از عوامل جنایات میدان شهید علیخانی اصفهان  (۲ نظر)
حمله کوبنده سپاه به پایگاه آمریکا در الازرق اردن  (۱ نظر)
هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند  (۱ نظر)
سرلشکر عبداللهی: به‌هرگونه وحشی‌گری دشمن پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ادامه حملات تجاوزکاران آمریکایی به خاک ایران  (۱ نظر)
با شکست طرح کریدور جنوبی، نقشه آمریکا در نطفه خفه شد  (۱ نظر)
اعتراض و واکنش منفی هواداران به حضور ترامپ در فینال جام جهانی  (۱ نظر)
مالزی گسترش شهرک‌سازی در اراضی اشغالی را به شدت محکوم کرد  (۱ نظر)
عملیات گستره بازداشت عوامل داعش در ترکیه  (۱ نظر)
پرداخت مطالبات گندم‌کاران از ۹۳ همت گذشت  (۱ نظر)
اعتراض به میزبانی از نماینده اماراتِی حامی رژیم صهیونیستی در مالزی  (۱ نظر)
۶۳ ملک قاچاقچیان مواد مخدر به ارزش ۳ همت مصادره شد  (۱ نظر)
قطع تلفن و اینترنت همراه در شمال هرمزگان  (۱ نظر)
تحویل سه محصول معوق سایپا به مشتریان تا پایان شهریور  (۱ نظر)