هشدار نارنجی:
کارشناسان هواشناسی با صدور هشدار نارنجی، از عصر پنجشنبه بارش باران و باد شدید لحظهای برای خراسان شمالی پیشبینی کردند.
۱۲ کیلومتر روکش حفاظتی میکروسرفیسینگ در محور شیروان-فاروج از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون اجرا شده است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر خراسان شمالی از سقوط یک شهروند از ارتفاعات کفترخانه مانه و سملقان خبر داد و گفت: فرد مصدوم به مراکز درمانی منتقل شد.
مراکز خرید تضمینی دانههای روغنی در پنج شهرستان استان بازگشایی شد.
رئیس مجلس به دیدار خانواده شهید مرزبان محمدمهدی احمدی در بجنورد رفت و ضمن ابراز همدردی از خانواده این شهید والامفام دلجویی کرد.
وزش باد لحظه ای شدید همراه با رگبار و رعد و برق از بعداز ظهر فردا تا شنبه شب، به ویژه در نیمه شمالی و شرق استان پیش بینی شد.
مدیر کل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان شمالی از آغاز عملیات گمانهزنی و کاوش باستانشناسی با روش مغناطیسسنجی در تپه کلاته یاور بجنورد خبر داد.
امروز یازده ذیقعده روز میلاد امام رضا (ع) شمس الشموس، سلطان خراسان است، روزی که دل هر عاشقی به سوی گنبد طلا پر میکشد.
رئیس اداره حفاظت محیط زیست گرمه گفت: یک بزمجه در طبیعت شهرستان گرمه زندهگیری و رهاسازی شد.
مدیرکل آموزش و پرورش خراسان شمالی گفت: با اعلام معاونت برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش، امکان جذب سرباز معلم در سال تحصیلی جدید فراهم شده است