• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۱۱۱۴۹۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۹
بین الملل » اروپا
در چهارمین روز جنگ شهری در فرانسه

فرانسه در آتش؛ 24 پلیس زخمی،124 نفر بازداشت

برگزار کنندگان تجمعات شمار شرکت کنندگان را در شهرهای مختلف فرانسه حدود 500 هزار نفر اعلام کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما شبکه فرانس بیست و چهار اعلام کرد روز بسیج علیه قانون کار در بسیاری از شهرهای فرانسه از جمله مارسی به درگیری میان پلیس و تظاهرکنندگان منجر شد به طوری که 24 پلیس زخمی شدند که جراحت سه نفر از آنها شدید بود و 124 نفر از تظاهر کنندگان نیز بازداشت شدند. برنار کازنوو، وزیر کشور فرانسه این خشونت ها را محکوم کرد.
سدریک فررا و اولیویه بولانک، گزارشگران فرانس بیست و چهار در گزارشی از این رویدادها اعلام کردند صحنه ها از جنگ شهری حکایت دارد و تظاهر کنندگان با پرتاب سنگ و کوکتل مولوتوف به پرتاب نارنجک های نیروهای امنیتی پاسخ می دهند. 
اینجا در پاریس تجمع علیه قانون کار به درگیری با پلیس تبدیل شده است و دو مامور پلیس به شدت زخمی شده و پنج تظاهر کننده نیز بازداشت شده اند. در رن همین صحنه خشونت آمیز به چشم می خورد. اینجا دو خودرو به آتش کشیده شده است که در حال سوختن مشاهده می شوند. در لیون درگیری ها مستقیم و تن به تن است و ژندارم ها تظاهر کننده ای را محاصره کرده و بر زمین زده اند. برنار کازنوو که در لیون به سر می برد این خشونت ها را محکوم کرد. 
کازنوو گفت من این خشونت ها را به شدت محکوم می کنم. من خشونت هایی را که امروز قانون شکنان در شهرهای فرانسه مرتکب شدند، محکوم می کنم. در این شهرها ماموران پلیس و ژاندارم با عشق به آزادی، آزادی تجمع را تضمین می کنند.
124 نفر از تظاهر کنندگان بازداشت و 24 پلیس و ژاندارم زخمی شده اند. تجمع بعدی برای روز یکشنبه یکم ماه مه، روز جهانی کارگر و سپس برای روز سه شنبه، روز برگزاری نشست مجمع ملی پیش بینی شده است. 
به گفته مقامات، در این تظاهرات در سراسر فرانسه نزدیک به 170 هزار نفر شرکت کردند اما برگزار کنندگان تجمعات شمار شرکت کنندگان در تظاهرات را حدود 500 هزار نفر اعلام کردند. این تظاهرات بعد از دو ماه اعتراض از عزم مخالفان قانون کار حکایت می کند و حضور کارگران، دانشجویان و اتحادیه های صنفی در تظاهرات در مقایسه با تجمع نهم ماه آوریل معترضان به قانون کار، به طور گسترده ای چشمگیر تر بود. 
در مونپلیه، گرونوبل، تولوز، رن، مارسی و پاریس همه جا تجمعات اعتراضی به قانون کار مشاهده می شود. این چهارمین روز تظاهرات اعتراضی در طول دو ماه است و تظاهر کنندگان معتقدند متن قانون کار باید تغییر یابد.  
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
یکی از تظاهر کنندگان گفت در آستانه بررسی قانون کار در پارلمان قرار داریم. بنابراین آنچه ما می خواهیم امروز بگوییم اعتراض پایدار ما به این قانون کار است. شاید بسیج امروز ما اندکی کم تر از تظاهرات سی ام مارس باشد، زیرا با تعطیلات تحصیلی همزمان شده است. اما در صورتی که به این قانون رای داده شود، بسیج ما گسترده تر خواهد شد. بنابراین حرف ما به دولت و پارلمان این است که ما همچنان مصمم هستیم تا پیش نویس قانون به طور معناداری اصلاح شود و تغییر یابد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
تظاهر کننده دیگری گفت هر بار اتحادیه ها متحد باشند، بخت برنده شدن بسیار بالا خواهد بود. بنابراین بسیج معترضان امکانی فراهم کرده است تا کارفرمایان قانونی قابل قبول برای اتحادیه ها ارائه کنند که شب گذشته تایید شده است. 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

 در ادامه چندین تصاویر از این درگیریها پخش می شود..   

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اطعام فاطمی بیش از ۷ هزار نفر در روستا‌های محروم نیشابور
زهرا کریمی طلایی پوش شد
تمرکز بر هم‌افزایی علمی در حل مسائل زنان استان قم
هشدار زرد آلودگی هوا در سمنان تا پایان هفته
عزاداران خوزستانی‌ در مشایه فاطمی کوت‌عبدالله
جاری شدن سیره حضرت زهرا (س) در جامعه امروز
دستگاه ها مهارتهای لازم برای پیشگیری از غافلگیری هنگام وقوع بحران را کسب کنند
مهار آتش سوزی جنگلهای دیزمار آذربایجان شرقی
برگزاری نخستین تمرین تیم ملی فوتبال بانوان ایران
بهره برداری مرحله نخست آزادراه شهید سلیمانی تا پایان سال
کرمان شهری که حاج قاسم مکتب انقلاب اسلامی را به دنیا صادر کرد
طنين نوای فاطمی بانوان در سراسر گلستان
مهار و اطفاء چندآتش سوزی نقطه ای عرصه های منابع طبیعی گلستان
تجلیل از حماسه سازان بسیجی در بوانات
درخشش دختر پینگ پنگ باز ایرانی در بوندسلیگا دو آلمان
پایان لیگ ووشوی خلیج فارس کیش با معرفی قهرمانان
برپایی خیمه مادری در بیت الزهرای کرمان
اشراف ضربتی پلیس خرم‌آباد اوباش تحت تعقیب را به دام انداخت
طرح اصلاح نژاد دام‌های سبک کبودراهنگ
استقبال باشکوه ارمو از دو شهید گمنام دفاع مقدس
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند
فرار رئال از شکست
وزیر ورزش و جوانان به عیادت دختر موتور سوار رفت
خط و نشان رئیس کل بانک مرکزی برای ملاکی بانک‌ها
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
ایست به اتلاف انرژی
سنگ اندازی مقابل اجرای طرح حمایت از رانندگان اینترنتی
آلودگی شدید هوا در تهران
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)