• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۵۶۳۴۴۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: ۰۲ آذر ۱۴۰۴ - ۰۸:۲۶
بوشهر » اجتماعی
وزیر آموزش و پرورش:

تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است

علیرضا کاظمی گفت: مسیر حرکت وزارت آموزش و پرورش بر دو محور کلیدی تقویت هویت ملی و دینی برای مقابله با جنگ شناختی و توسعه نهضت عدالت آموزشی برای ایجاد زیرساخت‌های جهش علمی کشور استوار است.

تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ وزیر آموزش‌وپرورش در جلسه شورای اداری استان بوشهر گفت: دشمن با تمام توان در حال تزریق یأس و ناامیدی در میان نسل جوان است.
علیرضا کاظمی ضمن تشریح دستاورد‌های علمی دانش‌آموزان در عرصه‌های جهانی به عنوان پاسخی محکم به تلاش‌های دشمن، از تخصیص اعتبارات کلان و اجرای صد‌ها طرح عمرانی و تجهیزاتی در استان بوشهر خبر داد و سرمایه‌گذاری در آموزش و پرورش را یک امر ملی و زیربنای توسعه پایدار کشور دانست.
وی اقتدار جمهوری اسلامی ایران را نشات‌گرفته از دو ضلع قدرت علمی و اقتدار فرهنگی دانست و افزود: دشمن تلاش می‌کند دستاورد‌های ما را کم‌اهمیت جلوه دهد و روحیه یأس را بپاشد، اما کسب ده‌ها نشان رنگارنگ در المپیاد‌های جهانی توسط دانش‌آموزان ما در رشته‌های مختلف از هوش مصنوعی تا اقتصاد، بهترین و محکم‌ترین پاسخ به این فضاسازی‌هاست. این اقتدار علمی، مدیون استعداد‌های نخبه‌ای است که خروجی نظام تعلیم و تربیت هستند.
کاظمی با اشاره به اینکه اقتدار فرهنگی برخاسته از ایمان، ولایتمداری و فرهنگ ایثار و شهادت، بزرگترین مزیت رقابتی ایران در برابر استکبار جهانی است، گفت: ما در آموزش و پرورش، مسیر خود را بر اساس تقویت همین هویت ملی و دینی با محوریت نماز، قرآن و فرهنگ ایثار طراحی کرده‌ایم و هرگز از پای نخواهیم نشست. وی به عنوان نمونه به تولید محتوای فرهنگی در قالب کتاب‌های روایت جنگ برای دانش‌آموزان اشاره کرد و تأکید کرد که از تمام فرصت‌های تربیتی مانند اعتکاف، اردو‌های راهیان نور و یادواره‌های شهدا برای تربیت نسلی تراز انقلاب استفاده خواهد شد.
وزیر آموزش و پرورش دو اولویت اصلی وزارتخانه در دولت فعلی را توسعه نهضت عدالت آموزشی و ارتقای کیفیت آموزشی برشمرد. 
کاظمی گفت: در سطح کشور ۷۷۰۰ طرح برای حل مسائل مدارس کانکسی، سنگی، طرح‌های نیمه‌تمام و کمبود سرانه فضای آموزشی در دستور کار قرار دارد. 
وی افزود: در این استان، هدف‌گذاری برای ساخت ۸۱۶ کلاس درس انجام شده که ۲۲۶ کلاس در اول مهر تحویل داده شد، حدود ۳۰۰ کلاس تا ایام فجر به بهره‌برداری می‌رسد و ۲۹۰ کلاس نیز برای سال آینده تکمیل خواهد شد.» وی پیشرفت بیش از ۸۶ درصدی پروژه‌ها در بوشهر را نشان‌دهنده به‌کارگیری تمام ظرفیت‌ها دانست.
کاظمی با تأکید بر اینکه اقدامات هویتی و کیفی زمان‌بر است و مانند ساخت مدرسه تزریقی نیست، اظهار داشت: کار را از آموزش معلمان و مدیران به عنوان کانون اصلی تربیت آغاز کرده‌ایم. 
وی از اجرای آزمایشی استاندارد‌های جدید آموزشی مبتنی بر فناوری‌های روز دنیا در ۳۲ مدرسه استان بوشهر خبر داد و افزود: تحول در حوزه پرورشی، فرهنگی، ورزشی و توجه به سلامت جسمی دانش‌آموزان، مسیر حرکت ما در افق آینده است.
کاظمی با قدردانی از نگاه ویژه دولت و شخص رئیس‌جمهور به آموزش و پرورش، آن را نقطه آغاز یک تحول عمیق خواند و گفت: هیچ سرمایه‌گذاری بهتر از سرمایه‌گذاری روی فرزندان ما نیست. آینده صنایع و توسعه کشور را اینان می‌سازند. اگر حال مدارس امروز بوشهر خوب باشد، آینده بوشهر نیز خوب خواهد بود.
وزیر آموزش و پرورش در پایان به مصوبات و تعهدات مشخص برای استان بوشهر اشاره کرد و افزود: از مصوبات سفر ریاست‌جمهوری، ۲.۲ همت (۲۲۰۰ میلیارد تومان) به آموزش و پرورش استان اختصاص یافته که تاکنون ۷۰۰ میلیارد تومان آن تخصیص پیدا کرده است. علاوه بر این، ۴۵۰ میلیارد تومان از اعتبارات امسال برای ساخت مدارس و ۷۰ میلیارد تومان برای تجهیزات سرمایشی و گرمایشی تخصیص داده‌ایم. 
کاظمی همچنین قول پیگیری ویژه برای ساخت مدرسه دانش‌آموزان اوتیسم، ایجاد نمایندگی آموزش عشایر در استان و ساخت سالن اجتماعات در منطقه دَیّر را به مسئولان و نمایندگان استان داد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
مشکل اصلی..ناتوانی در توانمند سازی محصلان است..اگر مراکز آموزشی ،شیوه های آموزشی خود را ارتقا ..و .. آموزش مهارتهای زندگی و کاربردی و فنی..را در اولویت اصلی خود قرار دهند..سبب توانمند شدن فارغ‌التحصیلان و در قبل آن توانمند شدن کشور و جامعه خواهد شد
نظر شما
آخرین اخبار
خاموشی ۲۰ فلر نفتی در خوزستان
عزاداری مردم کیش در شب شهادت حضرت فاطمه زهرا (س)
حال و هوای شب شهادت حضرت زهرا(س) در حرم بانوی کریمه
شرایط اقتصادی برای دولت و مردم قابل قبول نیست
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی شهادت دکتر مرتضی رضیعی
مراسم عزاداری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در قرارگاه منطقه‌ای کربلا
آیین وداع با پیکر مطهر شهدای گمنام
دیدار بسیجیان پلدختر با نماینده ولی فقیه در لرستان
همایش فاطمی هیئت‌های مذهبی دانش‌آموزی زنجان
تکمیل و پایش اطلاعات انبارها و مراکز نگهداری کالا در شهریار
واگذاری زمین به ۱۲۲ هزار خانواده مشمول قانون جوانی جمعیت
تشکیل کمیسیون هنر و رسانه بنیاد شهید
تاکید نمایندگان مجلس بر افتتاح بیمارستان شهدای اسلامشهر تا دهه فجر
لاریجانی: برای دنیا راهی جز مقابله با رژیم صهیونی نمانده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۳ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۳ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
تجلی غربت مادر در نمایش آیینی خیر کثیر
بیشه لرستان در مسیر ثبت جهانی
کوه‌پیمایی بسیجیان و صعود به قله‌ی گرین دلفان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
راه‌اندازی بازارچه‌های میوه و تره بار درون شهری در همدان
مدارس استان البرز غیر حضوری شد
افتتاح واحد تولیدکارتن‌ در ارومیه
چندین شهید و زخمی در حمله رژیم‌صهیونیستی به ضاحیه بیروت
چاقوی زنجان؛ تلفیق مهارت، هنر و تاریخ ۱۷۰۰ ساله
ضرورت حفظ اتحاد و انسجام ملی
عزاداری شب شهادت حضرت زهرا (س) در حسینیه امام خمینی
مدارس ابتدایی استان تهران ۴ و ۵ آذر مجازی شد
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش
پیچیدن عطر شهید گمنام در زنجان
وجود ۱۲۰ اندیشکده برای براندازی نظام و رخنه در بنیان خانواده 
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
محل اختفای این صهیونیست‌ها را فاش کنید ۱۰ هزار دلار نقد جایزه بگیرید
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲ آذر ۱۴۰۴
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
رکورد ۸۸ کیلومتر ریل‌گذاری درطرح چابهار – زاهدان  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)