• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۸۸۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۰
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
مونسان در بازدید از بخش‌های مختلف موزه بانک سپه؛

نباید برای خروج مردم از کشور مانع ایجاد کرد

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گفت: ­رابطه مستقیمی میان گردشگران ورودی و خروجی قائل نیستیم، تلاش برای افزایش گردشگران ورودی به کشور به این معنا نیست که باید برای گردشگران خروجی محدودیت ایجاد کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی سازمان میراث فرهنگی، ​صنایع دستی و گردشگری؛ علی‌اصغر مونسان در بازدید از بخش‌های مختلف موزه بانک سپه واقع در میدان امام خمینی (ره) افزود: کشور ما دارای ظرفیت‌های بی‌نظیر و بی‌شماری است و این نیاز وجود ندارد که برای خروج مردم از کشور محدودیت ایجاد کنیم، بلکه باید ظرفیت‌های کشور را به مردم بشناسانیم.

وی با بیان اینکه موزه بانک سپه یکی از زیباترین موزه‌های کشور است که در بنای بسیار ارزشمندی واقع شده است، گفت: حدود ۲۰ هزار سکه در این مجموعه نگهداری می‌شود که تاریخ کشور را به خوبی به نمایش می‌گذارد و باید بیشتر از این‌ها از ظرفیت‌های این موزه بهره برد.

مونسان در پاسخ به سوال خبرنگاری درباره تغییرات نرخ ارز و تأثیرات آن بر حوزه گردشگری افزود: در دولت دوازدهم مدلی برای کنترل بازار ارز تهیه شده است، اما چون این مدل در ابتدای راه است هنوز ایراداتی دارد.

وی گفت: هفته گذشته وضعیت گردشگران ورودی و خروجی را پس از تغییرات نرخ ارز در هیأت دولت تشریح کردم و قرار شد ملاقاتی با رئیس کل بانک مرکزی ایران در این خصوص داشته باشیم.

معاون رئیس جمهوری افزود: قرار شد محمد محب‌خدایی معاون گردشگری سازمان میراث‌فرهنگی در هفته آینده ملاقاتی با معاون ارزی بانک مرکزی در خصوص تأمین ارز گردشگران داشته باشد.

وی همچنین در پاسخ به سؤال یکی از خبرنگاران در خصوص زیرساخت‌های گردشگری در کشور گفت: موضوع زیرساخت‌های گردشگری و توسعه آن موضوع بسیار مهم است و هر قدر بتوان زیرساخت‌های گردشگری را افزایش داد.

رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری تأکید کرد: در نوروز ۹۷ مردم توانستند از طریق سایت «ویزیت ایران» با بسیاری از جاذبه‌های کشور آشنا شوند و در مدت ۲۰ روز شاهد حجم بالایی از سفر‌های داخلی باشیم.

مونسان با اشاره به اینکه معاونت گردشگری سازمان میراث فرهنگی برنامه‌ریزی برای تعطیلات تابستانی را آغاز کرده است گفت: همچنین تلاش می‌کنیم تعطیلات زمستانی را در هیأت دولت به تصویب برسانیم.

وی افزود: هم اکنون حدود هزار و ۷۰۰ طرح در بخش زیرساخت‌های گردشگری در کشور در دست اجراست و تا پایان دولت دوازدهم هزار و ۲۵۰ طرح به بهره‌برداری خواهد رسید.

مونسان گفت: از این میزان ۵۵۰ طرح در حوزه اتاق و هتل است که با افتتاح این ۵۵۰ طرح ۷۶ هزار تخت به ظرفیت اقامتی کشور افزوده خواهد شد.

رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری درباره موزه سکه بانک سپه افزود: این موزه تاریخ ایران را روایت می‌کند و به مسؤولان و مدیران این موزه پیشنهاد می‌کنیم با تبلیغات بیشتر و کمک گرفتن از ظرفیت‌های سایر موزه‌ها نظیر موزه ملی ایران این موزه را هر چه بهتر معرفی کنند تا بتوانند شاهد حضور گردشگران بیشتر در این موزه باشند.

موزه سکه بانک سپه، یکی از غنی‌ترین و ارزشمندترین موزه‌های سکه در سطح خاورمیانه است که در سال ۱۳۴۲ به دست تیمسار آق‌اولی مدیر عامل وقت بانک سپه تأسیس شد. این موزه در سال ۱۳۹۳ به ساختمان کنونی واقع در میدان امام خمینی (ره) منتقل و در سال ۱۳۹۵ برای بازدید عموم مردم آماده شد.

مجموعه موزه سکه بانک سپه، شامل ۲۰ هزار سکه است که از این تعداد هزار و ۹۲۵ سکه به نمایش گذاشته شده و به لحاظ دربرگیری سکه‌های نادر و شاخص در زمره جامع‌ترین موزه‌های کشور است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)