• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۳۶۹۸۱
تاریخ انتشار: ۰۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۱۹
علمی و فرهنگی » راديو تلويزيون
درپی برخورد سریع با عوامل پخش مداحی توهین آمیز؛

قدردانی نمایندگان اهل‌ِسنت از برخوردِ قاطع رسانه‌ملی

شماری از نمایندگان اهل سنت مجلس شورای اسلامی از اقدام سریع و بموقع دکتر علی‌عسکری در برخورد با مدیران خاطی شبکه ۵ سیما قدردانی کردند.

­

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، ­نماینده اهل سنت مردم زاهدان در خانه ملت با بیان اینکه مقام معظم رهبری همواره در سخنان و عملکردشان بر اصل وحدت­ توصیه می‌کنند، گفت: با توجه به هجمه‌های گسترده‌ای‌که علیه جمهوری اسلامی ایران وجود دارد، مدیران صداوسیما باید مراقب باشند تا مسائل تفرقه‌افکنانه بین مسلمانان به‌وجود نیاید و به اعتقادات مردم اهل سنت خدشه‌ای وارد نشود. 

علیم یارمحمدی، نماینده اصلاح‌طلب مجلس با بیان اینکه نمایندگان اهل سنت مجلس و همچنین روحانیون اهل سنت از جمله مولانا عبدالحمید با علم بر اینکه این مسائل کوچک می‌تواند ضربه‌های بزرگی ایجاد کند در تلطیف این اشتباه که اخیراً اتفاق افتاد تلاش‌های بسیار کردند. وقتی خدا، قبله، قرآن و پیامبر یکی است نباید اجازه دهیم افراط‌گرایی وحدت بین مسلمانان را خدشه‌دار کند.

نماینده اهل سنت زاهدان در ادامه با بیان این موضوع که ۸۵ درصد مردم استان سیستان و بلوچستان را اهل سنت تشکیل می‌دهند گفت: از رسانه ملی که باید برای همه اقشار جامعه برنامه و خوراک رسانه‌ای تهیه کند می‌خواهیم که جامعه اهل سنت را نیز در نظر بگیرد و سهم حضور و برنامه‌های مربوط به این قشر را افزون‌تر ببیند.

اهل سنت می‌دانند که اتفاق روی داده عمدی نبود

جلال محمودزاده نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار رسانه ملی درباره اقدام اخیر رئیس رسانه ملی مبنی بر برکناری مدیر شبکه ۵ سیما به دلیل اهانت یک مداح به اهل سنت گفت: با عنایت به اینکه مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند که هیچ‌کس حق ندارد به مقدسات اهل تسنن و اهل تشیع توهین کنند و کسی که دانسته و ندانسته این کار را بکند باید مورد پیگرد قرار بگیرد، اقدام اخیر دکتر علی عسکری کاملاً درست و بجا بود.

وی تأکید کرد: نمایندگان مجلس و علمای اهل سنت نیز از این اشتباه خیلی متاثر شدند و لازم بود که سریعاً با عوامل برخورد شود. خوشبختانه قوه قضاییه در حرکت خوبی آن مداح هتاک را احضار کرد و از سوی دیگر با دستور و پیگیری رئیس سازمان صداوسیما حرکت خوبی در راستای حفظ حرمت اهل تسنن صورت گرفت. وی ادامه داد: حرکت صدا و سیما در برخورد با عوامل هتاک بسیار خوب بود و منجر شد تنش ایجاد شده فروکش کند. محمود‌زاده با تأکید بر اینکه قطعاً می‌دانیم این اتفاق عمدی نبوده، اظهارداشت: صداوسیما برنامه‌های بسیاری پخش می‌کند و تا کنون چنین موردی اتفاق نیفتاده بود. ما اهل سنت این مسائل را عمدی نمی‌دانیم ولی باید مراقبت کرد تا افرادی از روی ناآگاهی چنین کارهایی نکنند و با این مسائل برخورد شود تا منجر به نهادینه شدن آن نشویم.

از حرکت­ مقتدرانه و هوشمندانه رئیس رسانه ملی سپاسگزاریم

سیداحسن علوی، نماینده اهل‌سنت در مجلس شورای اسلامی، تصمیم رئیس سازمان صداوسیما در برخورد قاطع با خاطیان ماجرای هتاکی به مقدسات اهل سنت را هوشمندانه خواند و از ایشان قدردانی کرد. سید احسن علوی، نماینده اهل سنت مردم سنندج در مجلس با بیان اینکه ایران اسلامی مورد هجمه دشمنان اسلام از جمله آمریکا، رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه است گفت: اگر اتحاد و همدلی میان مردم مسلمان ایران نباشد کشور با چالش رو به رو می‌شود. از این رو باید همه مردم از هر قومیت، فرقه و مذهبی در کنار مسئولان مراقب باشند تا آب به آسیاب دشمن ریخته نشود. سید احسن علوی با قدردانی از رئیس سازمان صداوسیما گفت: حرکت دکتر عسکری در اخراج مدیران خاطی بسیار مقتدرانه و هوشمندانه بود و ما نمایندگان اهل سنت ضمن سپاسگزاری از ایشان می‌خواهیم ترتیبی اتخاذ کنند که این موضوعات دیگر تکرار نشود و اتفاق نیفتد.

مدیران صداوسیما احتیاط کنند تا وحدت خدشه‌دار نشود

منصور مرادی، نماینده اهل سنت مجلس شورای اسلامی‌ با شایسته خواندن تصمیم رئیس رسانه ملی در برخورد با هتاکان به مقدسات اهل سنت در یکی از برنامه‌های تلویزیونی گفت: باید مراقب باشیم تا همدلی از میان نرود وگرنه به ضرر کشور تمام خواهد شد. منصور مرادی، نماینده مردم مریوان و سروآباد در مجلس با بیان تأکیدات مقام معظم رهبری نسبت به همگرایی و اتحاد میان مسلمانان با مذاهب مختلف در کشور گفت باید تلاش کنیم روز به روز این اتحاد بیش‌تر شود. مرادی گفت: توبیخ و اخراج یک مدیر در برخورد با این موارد اقدام خوبی است اما باید برای جلوگیری از تکرار این موارد جدی باشیم.

اقدام رئیس رسانه ملی آلام ما را زدود

علی کرد، نماینده مردم خاش و رئیس فراکسیون نمایندگان اهل سنت در مجلس با تسلیت شهادت امیرالمومنین علی (ع) گفت: اتفاقی که در شبکه پنج سیما افتاد، قلب اهل سنت را آزرد، اما با اقدام قاطع رئیس رسانه ملی، آلام ما زدوده شد. نماینده مردم خاش در خانه ملت، با بیان اینکه پرداختن به این مسائل تفرقه‌افکنانه خوراک و سوژه خبری دشمن در آن سوی مرزهاست گفت: کسانی که در سایت ها و خبرگزاری‌ها و شبکه‌های معاند نشسته‌اند و دنبال سوژه هستند، توطئه خواهند کرد، بنابراین باید هوشیار باشیم و با مدیریت جلوی این سوءاستفاده را بگیریم. علی کرد، با تشکر از صبر، حوصله و بردباری علمای کرام، فرهیختگان، دانشگاهیان و مردم اهل سنت سرزمین ایران گفت: دشمن قسم خورده انقلاب و مردم ایران که به دنبال سوء استفاده از مطالب این‌چنینی است تا دست به تخریب بزند، با وحدت ما کاری از پیش نخواهد برد.

این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: بزرگان تشیّع و اهل تسنن در جمهوری اسلامی ایران، با وفاق و اتحاد ملی تحت رهنمودها و دستورات مقام معظم رهبری که ستون و استوانه محکم کشور هستند، مانند ید واحدی اوضاع را مدیریت می‌کنند. علی کرد افزود: نادانی و تخطی که از طرف این مداح اتفاق افتاد، چراغ سبزی برای دشمنان و ضربه زدن به جمهوری اسلامی ‌بود که با اقدام به موقع رئیس سازمان صداوسیما در عزل مدیران خاطی و معرفی این مداح به قوه قضائیه این توطئه خنثی شد. رئیس فراکسیون نمایندگان اهل سنت مجلس با بیان اینکه برخی از این تحرک‌ها از آنسوی مرزها هدایت می‌شوند، گفت: اهل سنت همواره از ابتدای انقلاب و دوران دفاع مقدس تا امروز در کنار برادران شیعه خود ایستاده‌اند و با پاسداری و تقدیم هزاران شهید در دفاع از آرمان‌های انقلاب و نظام و حفظ تمامیت ارزی کشور، دین خود را ادا کرده و می‌کنند و این را وظیفه ذاتی، قانونی و شرعی خود می‌دانند.

علی کرد، از معاون پارلمانی صداوسیما و دیگر مدیران سازمان که در مجلس حاضر شدند و با نمایندگان اهل سنت در این زمینه به گفت‌وگو نشستند نیز تقدیر کرد و گفت: اخراج مدیر شبکه ۵ و معرفی مداح خاطی به قوه قضائیه اقدامی خداپسندانه و عادلانه بود که باید از دکتر علی عسکری تقدیر و تشکر کرد. رئیس فراکسیون نمایندگان اهل سنت از اعلام و پخش گسترده اقدامات صداوسیما در این خصوص در شبکه‌های استان‌های سنی‌نشین کشور هم تشکر کرد و گفت: با این اقدام به شکلی شایسته، به‌موقع و سنجیده از اهل سنت دلجویی شد. نماینده مردم خاش گفت: احترام به اصحاب کرام، ائمه اطهار، خلفای راشدین و ازواج مطهرین وظیفه همه ماست و چه اهل تسنن و چه اهل تشیع باید به آن پایبند باشند.

از منصوب رهبری در صداو‌سیما همین اقدام قاطع را توقع داشتیم

رحیمی جهان‌آبادی نماینده اهل سنت مردم تربت جام در مجلس نیز در این خصوص گفت: نباید اجازه داد بحث‌های تفرقه افکنانه و توهین‌آمیز پیش بیاید و به باورهای مردم آسیب بزند. دبیر فراکسیون نمایندگان اهل سنت گفت: این تحریکات تفرقه‌افکنانه امنیت کشور را به خطر می‌اندازد. لذا باید محبت و همگرایی را در جامعه ترویج و طبق تاکیدات مقام معظم رهبری از وارد شدن به این عرصه‌ها دوری کنیم. رحیمی جهان‌آبادی با تشکر از اقدام قاطعانه رئیس صدا ‌و سیما در اخراج عوامل دخیل در این بی‌حرمتی و شکایت از مداح خاطی به دادستانی گفت: از شخصی که منصوب مقام معظم رهبری است و بصیرت ایشان را سرلوحه خود قرار می‌دهد همین انتظار را داشتیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
آغاز فرایند جذب نیرو‌های خدماتی و سرایدار برای مدارس استان
جدول‌گذاری در خیابان تربیت با پیشرفت ۸۵ درصدی در حال انجام است
معرفی داوران بخش پژوهش جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
توقیف تانکر حامل ۲۲ هزار لیتر نفت سفید قاچاق در الیگودرز
اعلام اسامی محرومان هفته سیزدهم لیگ یک فوتبال
اجرای ۸ نمایش در مجموعه تئاتر لبخند
یادواره ۱۳ شهید پایگاه مقاومت شهید افروزپور در چرام
دورکاری کارکنان شهرداری ارومیه در روز‌های پنجشنبه
فرمانده سپاه انصارالمهدی زنجان: تفکر بسیجی تولید قدرت و عزت برای ایران اسلامی کرده است
هفته بسیج، جلوه‌ای از پیوند عمیق ولایت، ایمان و فداکاری 
واگذاری زمین طرح جوانی جمعیت به ۱۴۶ متقاضی در اردستان
عزیمت وزیر امور خارجه به پاریس
­تغییر ساعت و ورزشگاه سه مسابقه از هفته یازدهم لیگ برتر
عملیات بالگرد و ۳۲ تیم هلال احمر برای اطفاء حریق جنگل‌ها در استان
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
زبان معیار (از دفتر دار شدن زبان فارسی در ساختار اداری کشور تا انتقاد زبانی رئیس جمهور از خبر بیست و سی)
 نظام مهندسی، قلب توسعه و تخصص در شهر خواهد بود
تدریس درس فداکاری دانش‌آموزان در گلزار شهدای یاسوج
پیش‌بینی کاهش دما در اردبیل
اعلام اسامی محرومان هفته یازدهم لیگ برتر فوتبال
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
خلبانان نهاجا با پهپاد‌های پیشرفته رژیم صهیونی مقابله کردند
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
دمای زیر صفر برای نیمی از شهرستان‌های یزد
مدارس سمنان غیر حضوری شد
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
تغییر نرخ بنزین صرفاً مشمول کارت‌های جایگاه‌ها است
به‌زودی استاندار زن هم خواهیم داشت
اوکراین با توافق صلح آمریکا موافقت کرد
سفر وزیر امور خارجه در این هفته به فرانسه
جزئیات تصمیم دولت درباره بنزین ۳ نرخی
جای خالی قهرمانان وطن در برخی روزنامه‌ها
تعطیلی مدارس آذربایجان‌غربی در چهارشنبه ۵ آذرماه
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۹/۰۴
خوراک دام در گرو سودجویی یک شبکه محدود
هشدار درباره موج جدید آنفلوآنزا: شدت بالا، سرایت سریع و ضرورت پیشگیری
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
«اذان نگو بلال»، کاری از گروه هوش مصنوعی شبکه نمایش  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)