• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۴۲۲۳۷
تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۵۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران

ارزش صندوق دولتی دارا یکم دو برابر شد

وزیر اقتصاد از دو برابر شدن ارزش واحد‌های خریداری شده نخستین صندوق سرمایه‌گذاری دولتی قابل معامله در بورس که به تازگی عرضه شد، خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما،آقای فرهاد دژپسند در حاشیه سیزدهمین نشست هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در جمع خبرنگاران افزود: عرضه واحد‌های صندوق ETF در اردیبهشت، نخستین تجربه ما در واگذاری این صندوق‌ها بود که از طریق آن بزرگ‌ترین صندوق ETF کشور شکل گرفت.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وزیر اقتصاد با اشاره به اینکه حدود سه میلیون و ۶۰۰ هزار نفر، واحد‌ها و یونیت‌های نخستین صندوق ETF را خریداری کردند گفت: در حال برنامه‌ریزی هستیم تا دو ماه آینده دومین صندوق‌ای تی اف را نیز در بازار سرمایه عرضه کنیم.
وی با بیان اینکه باقیمانده سهام متعلق به دولت در بورس عرضه خواهد شد افزود: عرضه‌های اولیه در بورس ادامه خواهد یافت که با این عرضه، در صدد ایجاد تعادل در بازار سرمایه هستیم.
 
حمایت دولت از فعالان اقتصادی برای رونق کسب و کار
وزیر اقتصاد: شرایط حضور فعالان اقتصادی در بازار سرمایه و صدور مجوزها برای رونق کسب و کار تسهیل شد.
آقای فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی پس از دیدار با اعضای اتاق بازرگانی تهران گفت: بخش خصوصی یکی از رکن‌های اصلی توسعه اقتصادی کشور است و حل مشکلات این بخش می‌تواند نقش بسزایی در تحقق شعار سال (جهش تولید) داشته باشد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای دژپسند با اعلام اینکه هدف از این نشست، شنیدن صدای بخش خصوصی و پیگیری مشکلات آن‌ها در حوزه کسب و کار بود، افزود: عمده تقاضای نمایندگان بخش خصوصی، تسهیل شرایط کسب و کار، تامین مالی، مالیات و گمرک بود که برخی موارد در همین جلسه پیگیری و بررسی شد.
وی گفت: تأمین مالی یکی از بحث‌های جدی است که باید از دو مجرا کار را پیش ببریم، ضمن اینکه برآورد کسری بودجه، ۱۴۰ هزار میلیارد تومان است؛ در حالیکه این برآورد وزارت اقتصاد نیست، بلکه ما معتقدیم که کسری بودجه زمانی است که حساب دولت بسته شده و مصارف بر منابع پیشی بگیرد، اما پیش بینی عدم تحقق چیز دیگری است که اگر همزمان با طراحی منابع جدید و اصلاح ساختار برای مدیریت هزینه نشود، کسری بودجه را رقم می‌زند.
آقای دژپسند افزود: اطمینان خاطر می‌دهیم تا زمانی که در این مسند هستیم در برنامه جدی برای تأمین مالی بودجه، ابزار افزایش فشار مالیاتی نخواهد بود؛ به خصوص اینکه سال ۹۹ به نام سال جهش تولید نام گذاری شده است.
وزیر اقتصاد با اشاره به آغاز به کار سامانه ملی برای صدور مجوزهای شروع کسب و کار گفت: فعالان اقتصادی موانع، ایستگاه‌ها و مزاحم‌ها را به وزارت اقتصاد گزارش کنند و اگر دستگاهی هم مطالبه غیرمنطقی داشت، فعالان اقتصادی آن‌ها را معرفی کنند.
وی همچنین از استقبال بخش خصوصی از پنجره واحد فیزیکی خبر داد و گفت: این پنجره در ۴ استان دیگر ایجاد می‌شود و مهمتر اینکه تا دهه فجر امسال سامانه ای ایجادخواهد شد که فعالان بخش خصوصی برای دریافت یک مجوز یا تاسیس یک شرکت درگیر مشکلات آزار دهنده نباشد.
وزیر امور اقتصادی و دارایی در ادامه با اشاره به ایجاد شرایط مناسب برای استفاده مودیان از قانون بخشودگی جرائم مالیاتی افزود: مودیانی که بتوانند مالیات خود را زودتر از موعد پرداخت کنند، به ازای هر ماه، از ۱.۵ درصد پاداش برخوردار خواهند شد که سالانه ۱۸ درصد می‌شود که این رقم از سود بانکی هم بیشتر است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای دژپسند همچنین از حمایت از شرکت‌های بزرگ برای حضور در بازار سرمایه خبر داد و گفت: هر شرکتی که مدارکش آماده باشد، می‌تواند طی یک ماه در بورس پذیرش شود در حالی که این روند قبلا تا یک سال هم طول می‌کشید.
وزیر امور اقتصادی و دارایی اضافه کرد: براساس قانون برای پذیرش شرکت‌ها در بورس، سازمان امور مالیاتی باید ۱۰ سال گذشته‌ آن‌ها را از نظر مالیاتی بررسی کند، اما مقرر شد برای حمایت از شرکت‌ها و تسهیل شرایط، این قانون برای امسال انجام نشود.
وی با بیان اینکه عمق بازار سرمایه باید افزایش و برخی از مسیر تامین مالی بنگاه‌ها از سمت بانک‌ها به سمت بازار سرمایه تغییر یابد اضافه کرد: بازار سرمایه جایگزین بازار پول نخواهد شد، بلکه باید رابطه مکملی با هم داشته باشند و تامین مالی بانک‌ها باید در کنار بازار سرمایه صورت گیرد؛ البته بانک‌ها نیز با تولید راه خواهند آمد؛ بنابراین اگر بتوانیم منابع وام داده شده را به نظام بانکی برگردانیم این منابع به بخش‌های جدید واگذار خواهد شد.
وی افزود: بانک‌ها عزم جزم دارند که دارایی مازاد اعم از بنگاه و سهام را عرضه کنند، بر این اساس سامانه جدیدی برای این کار طراحی شده و در حالیکه ده ماه از زمان رونمایی آن می‌گذرد تنها ده درصد تقاضا برای خرید اموال مازاد بانک‌ها داشتیم از این رو درخواست ما این است فعالان اقتصادی بیایند و این اموال را بخرند، ما هم حاضریم که موانع را برطرف کنیم.
وزیر اقتصاد همچنین از پرداخت تسهیلات بیش از ۹۰۰ هزار میلیارد تومانی بانک‌ها در سال گذشته خبر داد و گفت: از این رقم تنها ۳۰۰ هزار میلیارد تومان تسهیلات جدید و بقیه آن تمدید و امهال مطالبات برای کمک به بخش خصوصی و تولید بود.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نخبه زنجانی؛ از سکوی قهرمانی ورزشی تا صدرنشینی در کنکور دکتری
ضرورت اصلاح لایه‌های عمیق‌تر فرهنگی و تقویت بنیاد‌های ارزشی
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی شنبه ۱ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
اشتغال ۱۰۰ نفری در دل گلخانه های طارم
ورزشی‌های سی ام آبان ماه در استان سمنان
پایان رقابت‌های بین‌المللی تنیس ساحلی کیش با قهرمانی تیم اهرزاد
امروز، اتمام مهلت ثبت استعفای داوطلبان انتخابات شورا‌های اسلامی روستا
دیپلماسی فعالانه با گام های تاثیرگذار منطقه ای در گردشگری
بر پایی یازدهمین جشنواره چتر نویسی در خرم آباد
افزایش غلظت آلاینده‌ها برای گروه‌های حساس
بسیجی یک خُلق و شیوه زیستن
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی
مجازی شدن برخی مدارس و دانشگاه‌های خوزستان در اول و دوم آذر ماه
پایداری هوا تا اواسط هفته در لرستان
بازفت منطقه ملی چوقا بافی در کشور
تاکید معاون اول رئیس‌جمهور بر ضرورت بسیج همه امکانات کشور برای مهار آتش‌سوزی جنگل‌‌های هیرکانی
مراسم سالروز شهادت حضرت زهرا (س) ویژه بانوان در قم
پذیرایی سقاخانه شهر فیروزآباد سلسله از عزاداران فاطمی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
دستور کار ایثارگران در زنجان؛ از ارتقای جایگاه فرزندان شهدا تا ساماندهی گلزار‌ها
سیاست کاهش توقف تولید در فولاد و صنایع معدنی در صدر دستور کار
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
راه اندازی خط تولید موتور‌های کم مصرف در سمنان  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)