• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۶۶۹۶۵
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۹ - ۱۸:۱۰
اقتصادی
طبق تقویم نمایشگاهی

تداوم برنامه اجرایی همه نمایشگاه‌ها

همه نمایشگاهها، به ویژه نمایشگاه‌های بزرگ الکامپ، اگرفود، نفت و گاز، ایران هلث، صنعت ساختمان و...، براساس تقویم نمایشگاهی و با رعایت کامل شیوه نامه‌های بهداشتی برگزار می‌شود.

تداوم برنامه اجرایی همه نمایشگاه‌هابه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای بهمن حسین‌زاده افزود: با توجه به تجهیز نمایشگاه بین‌المللی ایران به دستگاه‌های ضدعفونی و تجهیزات مقابله با بیماری کرونا و نیز رعایت دقیق نکات بهداشتی، همه نمایشگاه‌ها طبق تقویم نمایشگاهی برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: باتوجه به اینکه نمایشگاه‌های تخصصی نقشی مهم در زنجیره صادرات غیرنفتی دارند، مرکز نمایشگاهی کشور مصمم است با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی همه نمایشگاه‌ها را به ویژه نمایشگاه‌های بزرگی، چون الکامپ، آگرفود، ایران هلث، نفت و گاز، صنعت ساختمان و... برگزار کند.
حسین زاده با اشاره به برآورد‌های موجود از تداوم شیوع کرونا در سطح دنیا، گفت: طبیعتاً اقتصاد تعطیلی بردار نیست و نمی‌توان به دلیل کرونا، نمایشگاه‌ها را تعطیل کرد؛ با این حال با الزام به رعایت دقیق پروتکل‌های بهداشتی، برگزاری مرتب نمایشگاه‌ها در دستور کار است.
وی با اشاره به تشکیل ستاد مقابله با اثرات کرونا در نمایشگاه بین المللی افزود: در چارچوب وظایف این ستاد و صرف ساعت‌ها کار کارشناسی، ۴ شیوه نامه بهداشتی صنعت نمایشگاهی با نظرخواهی از همه فعالان و انجمن‌های صنعت نمایشگاه تدوین شده است و اجرا می‌شود.
مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌های بین المللی جمهوری اسلامی ایران ادامه داد: این شیوه نامه‌ها که دربرگیرنده بخش‌های اصلی و فعال این صنعت یعنی مشارکت کنندگان، بازدید کنندگان و سایت‌داران است به تایید وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور رسیده و از سوی معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به همه دانشگاه‌های علوم پزشکی و نمایشگاه بین المللی ایران ابلاغ شده است.
به گفته این مسئول، در حال حاضر ستاد مقابله با اثرات کرونا، گزارش‌های روزانه‌ای را به صورت چک لیست از نحوه رعایت پروتکل‌های بهداشتی، قبل و حین برگزاری به مدیریت ارائه می‌دهد.
حسین زاده، با اشاره به اینکه موارد و شیوه نامه‌های یاد شده در سایت شرکت سهامی نمایشگاه و همچنین به سفرا و رایزنان اقتصادی سایر کشور‌ها اطلاع‌رسانی شده است، تاکید کرد: در طول سال‌های اخیر بر همگان روشن شده که برگزاری نمایشگاه‌های تخصصی تا چه اندازه در توسعه صادرات غیر نفتی موثر است و با توجه به شرایط فعلی که کشور به شدت نیازمند تولید هدفمند و توسعه صادرات است، برپایی نمایشگاه‌های تخصصی، درواقع محقق کردن دیدگاه مقام معظم رهبری مبنی بر جهش تولید است.
وی افزود: شرکت سهامی نمایشگاه‌ها با سرلوحه قرار دادن فرمایشات مقام معظم رهبری، اهتمام و عزم جدی نسبت به برپایی همه نمایشگاه‌های تخصصی طبق تقویم نمایشگاهی با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را دارد.
گفتنی است؛ در جلسات متعددی که ستاد مقابله کرونا در نمایشگاه با کارشناسان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی داشته است، نمایندگان این وزارتخانه با تشکر از اهتمام شرکت سهامی نمایشگاه‌ها در انجام شیوه نامه‌های بهداشتی، بر اجرای دقیق پروتکل‌ها حتی در مواردی فراتر از مفاد شیوه نامه‌های بهداشتی چهار گانه صحه گذاشته اند.
ثبت‌نام آنلاین، عدم خضور بازدیدکنندگان عمومی برای حضور در نمایشگاه، حضور متخصصان با دعوت از سوی شرکت‌ها، تقسیم‌بندی افراد برای حضور در نشست‌های رودررو، آموزش پرسنل حراست و هلال احمر مستقر در نمایشگاه، توزیع بسته‌های ضدعفونی‌کننده و اقلام مبارزه با کرونا بین شرکت‌کنندگان، حرکت افراد بر مبنای خطوط از پیش طراحی شده در نمایشگاه، لغو بلیت فروشی در ورودی نمایشگاه بین‌المللی، عبور از تونل مخصوص برای ضدعفونی افراد و همچنین مشخص شدن جایگاهی برای مصاحبه‌های خبرنگاران با مسئولان و شرکت‌کنندگان، از جمله اقداماتی است که طبق مفاد ۴ پروتکل بهداشتی تدوین شده از سوی شرکت سهامی نمایشگاه‌ها در زمان برپایی هر نمایشگاهی بکار بسته می‌شود.
حسین زاده با بیان اینکه قبل از برپایی هر نمایشگاهی، دوره‌های آموزش بهداشت محیط توسط متخصصین وزارت بهداشت برای جلوگیری از کرونا و نیز به روز کردن دانش و مهارت‌های افراد اعم از برگزار کنندگان و عوامل اجرایی نمایشگاه برگزار می‌کنیم، گفت: طبق تقویم نمایشگاهی سال جاری، ۸۲ عنوان نمایشگاهی را برای امسال اجرایی کنیم که با توجه به تمهیداتی که برای مقابله با بیماری کرونا در نمایشگاه اندیشیده و بکار بسته شده، مصمم هستیم همه نمایشگاهی را طبق تقویم نمایشگاهی برگزار کنیم.
وی افزود: از آنجایی که نمایشگاه‌های الکامپ، صنعت ساختمان، ایران هلث، نفت و گاز و آگرفود در زمان تعیین شده خود برگزار می‌شود از این رو کار ثبت نام از مشارکت کنندگان داخلی و خارجی آن که از یک سال پیش آغاز شده در حال حاضر به اتمام رسیده است.
به گفته حسین زاده ظرفیت ثبت نام برای برخی از نمایشگاه‌ها تکمیل شده و دیگر انجام نمی‌شود.
مدیر عامل شرکت سهامی نمایشگاه‌ها با تاکید بر رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در برگزاری نمایشگاه‌ها گفت: اجرای دقیق شیوه نامه‌ها از سوی نمایشگاه موجب شده تا در سه نمایشگاه برگزار شده، حسن عملکرد نمایشگاه بار‌ها از سوی مسئولان وزارت بهداشت، وزارت صمت و نیز نمایندگان مجلس مورد تقدیر قرار گیرد.
وی در پایان به اهمیت حضور قوی انجمن‌ها وتشکل‌های بخش خصوصی اشاره کرد و افزود:همه انجمن‌ها و تشکل‌ها به عنوان بخشی تاثیر گذار در امر تولید و صادرات، می‌توانند شرکت‌ها واحد‌های اقتصادی و تجاری را برای حضوری پررنگ در نمایشگاه‌ها تشویق کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اختتامیه هفدهمین آزمون «ترنم وحی» در کاشمر برگزار می‌شود
مردودی در معاینه فنی مشکل آلایندگی هوا
یادواره شهدای نیروی انتظامی سلسله لرستان
پذیرایی از عزاداران فاطمی با غذای اصیل در آران و بیدگل
طرح جامع مرزهای کرمانشاه در مدت کوتاهی تدوین شود
برنامه های متنوع رادیو برای شنوندگان
برگزاری اردوی جهادی در روستای چاه زول سنگان خواف
برگزاری محفل شعر فاطمی در فردیس
نهاوند رتبه نخست کشت مارچوبه در استان همدان
توقیف وانت نیسان حامل آرد قاچاق در دشت آزادگان
برگزاری سوگنامه هنری بانوی آب و آفتاب در کیش
تجلیل از فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شاهین دژ
اعلام زمان مراسم تشییع پیکر زنده‌یاد هادی مرزبان
دعوت مسئولان استان یزد برای حضورمردم در مراسم تشییع شهدای گمنام
آخرین اقدامات برای مهار آتش در جنگل الیت
افتتاح مرکز درمانی در شهربابک
برگزاری همایش جهاد تبیین در آباده
اشک و آغوش؛ استقبال مردم شهر‌های مختلف گلستان از شهدای گمنام
تصویب ۵۵۰ میلیارد تومان اعتبار برای طرحهای توسعه ای شهرستان اشنویه
پایان بازی های همبستگی اسلامی با مقام سومی کاروان ایران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ذخیره سازی ۴۰۰ هزار تن پیاز در انبار‌های فلاورجان
تعطیلی مدارس و ادارات در برخی شهرستان‌های آذربایجان‌غربی به دلیل آلودگی هوا فردا یکشنبه ۲ آذر
تصاویر ناسا از منطقه آتش سوزی در جنگل الیت چالوس
کارشناسی ارشد، یکساله و دکتری سه ساله می‌شود
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها و تأخیر در شروع کار ادارات در شهرستان‌های آذربایجان‌غربی
آغاز فرایند عرضه خودرو‌های وارداتی از فردا
تعطیلی مراکز آموزشی و ادارات برخی مناطق آذربایجان شرقی
غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌ها در روز‌های سه شنبه و چهار شنبه
فردا، تشییع پیکر شهدای گمنام دفاع مقدس
ضرورت توجه مسئولان به فراهم شدن زمینه بروز استعدادها
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در تهران
ایران جوان ۱۴۰۴/۰۹/۰۱
مسیرهای که هموار می شوند؛اجرای ۳۰ طرح راه‌سازی روستایی در زنجان
یک کشته و ۱۶ مصدوم در تصادف بزرگراه بستان آباد _ تبریز
عملیات اطفاء حریق در جنگل‌های الیت
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد  (۲ نظر)
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
مدنی‌زاده: نوسان کوتاه‌مدت بورس نباید سرمایه‌گذاران را بترساند  (۱ نظر)
ترک‌ فعل در اجرای قانون جوانی جمعیت جرم است  (۱ نظر)
۱۵ متر سقوط برای نجات یک زندگی در کوه صفه اصفهان  (۱ نظر)
«آخرین دیدار»، در خبر‌های امروز رسانه  (۱ نظر)
ضرورت اجرای طرح‌های نوآورانه برای توسعه اقتصاد دریامحور در کیش  (۱ نظر)
بالا گرفتن تنش میان اروپا و آمریکا بر سر اوکراین  (۱ نظر)
تقویت هویت ملی و دینی دو محور کلیدی وزارت آموزش و پرورش است  (۱ نظر)