• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۸۰۹۶۰۶
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۵
آبادان » سیاسی

مجلس در پی رفع مشکلات مردم خوزستان

رئیس مجلس: در اقدامی انقلابی، جهادی به مسائل و مشکلات خوزستان رسیدگی خواهیم کرد.

مجلس در پی رفع مشکلات مردم خوزستانبه گزارش خبرگزاری صداوسیما آبادان، محمد باقر قالیباف در گفتگو با اختصاصی با خبرگزاری صدا و سیمای مرکز آبادان، با اشاره به نقش شهدا در دوران دفاع مقدس گفت: در سال های ۵۹ و ۶۰ آبادان و خرمشهر در مظلوم ترین وضعیت ممکن قرار گرفتند بنابراین همه تلاش ما بر این است با همان روحیه جهادی آن سالها بتوانیم با تلاش و کار جدی مسائل و مشکلات خوزستان بویژه دو شهر آبادان و خرمشهر را حل کنیم.

او با بیان اینکه این نخستین سفر ما به خوزستان است و این استان بویژه دو شهرستان آبادان و خرمشهر برای ما اهمیت ویژه ای دارد افزود: هدف اصلی این سفر نظارت بر مسائل و مشکلات مردم خوزستان و رسیدگی به طرح های نیمه تمام این منطقه است.

رئیس مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: حق همه مردم است که بدانند چگونه طرح ها و پروژه‌ها به نتیجه می رسد.

آقای قالیباف با بیان اینکه در آستانه اختصاص بودجه سال آینده هستیم یادآور شد: این بازدیدها می‌تواند بسیار موثر باشد چرا که در بخش نظارتی و در بحث قانونگذاری، با کمک قوه مجریه اینگونه می توانیم بخشی از مشکلات خوزستان را حل و فصل کنیم.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: در دو شهرستان آبادان و خرمشهر حوزه فاضلاب و آبهای سطحی، احیای نخیلات، ساخت سد تنظیمی بهمنشیر و لایروبی رودخانه ها از موضوعات جدی و مهمی است که باید بصورت ویژه با نظارت دقیق در زمان‌بندی مشخص به آنها توجه شود.

دیدار میدانی قالیباف با صیادان و لنج داران آبادان
رئیس مجلس شورای اسلامی: اسکله صیادی ثامن الائمه آبادان با تخصیص اعتبار به بهره برداری خواهد رسید.

کار ساخت اسکله صیادی ثامن الائمه آبادان، در مجاورت بازار ماهی فروشان، از سال ۱۳۹۰ آغاز شده، اما به دلیل کمبود اعتبار ساخت آن متوقف شده است.   

محمد باقر قالیباف در بازدید از این اسکله صیادی، با جمعی از لنج داران منطقه دیدار و مشکلات آنان را جویا شد. او در گفتگو با صیادان و لنج داران برای حل مشکلاتی نظیر تامین سوخت قایق‌های صیادی قول پیگیری داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

کاکایی مدیر شیلات آبادان نیز با اشاره به پیشرفت ۳۰ درصدی این طرح کل اعتبار قبلی اسکله صیادی آبادان را افزون بر ۴۰۰ میلیارد تومان، عنوان کرد و گفت: این اعتبار هنوز به این طرح اختصاص نیافته است.  
در حال حاضر ۲۱۰ شناور شامل ۱۴۸ فروند لنج و ۶۲ قایق در بخش صید وصیادی شهر آبادان فعالیت دارند.
استان خوزستان هشت بندر صیادی دارد و بیش از ۵۰ هزار نفر از طریق صید و صیادی امرار معاش می‌کنند.
در ناوگان صیادی خوزستان سه هزار فروند شناور و قایق صیادی فعال است.

محمد باقر قالیباف به منظور نظارت میدانی بر مسائل و مشکلات و برخی طرحهای استان خوزستان به آبادان و خرمشهر سفر کرده است.

ادای احترام رئیس مجلس به مقام شهدا

مجلس در پی رفع مشکلات مردم خوزستانرئیس مجلس شورای اسلامی به مقام شامخ شهدای هشت سال دفاع و حماسه در آبادان ادای احترام کرد.

محمد باقر قالیباف و هیئت همراه با حضور در گلزار شهدای هشت سال دفاع مقدس آبادان با نثار فاتحه و عطرافشانی یاد و خاطره شهیدان وطن و جانفشانی های آنان در راه دفاع از میهن را گرامی داشتند.

آنان ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های والای نظام مقدس جمهوری اسلامی بر ادامه راه شهدا تاکید کردند.

رئیس مجلس شورای اسلامی پس از زیارت قبور شهدا آرامش و آسایش امروز کشورمان را مرهون جانفشانی شهدا دانست.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

قالیباف جویای مشکلات آبرسانی به روستاهای آبادان

فرسودگی مانع از خدمات دهی تصفیه خانه شهید کشتکار شده است. 

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه سفر خود به آبادان از تصفیه خانه شهید کشتکار این شهرستان بازدید کرد.
او در این بازدید نحوه آبرسانی به ۴۳ روستا تحت پوشش این تصفیه خانه را بررسی کرد و مشکلات منطقه را به لحاظ قطع و افت فشار چند ساله آب جویا شد.
حاضران در این بازدید فرسودگی و نواقص این تصفیه خانه را با رییس مجلس مطرح و تاکید کردند در صورتی که مطالبات اعتباری این طرح پرداخت و هزینه شودمی توان به رفع مشکلات مردم و ادامه اجرای طرح امیدوار بود.

در حاشیه‌ سفر رئیس مجلس به آبادان و خرمشهر
نامگذاری پلی در خرمشهر به نام شهید حسن قالیباف با واکنش رئیس مجلس روبه رو شد.
رئیس مجلس در حاشیه بازدید از طرح‌های عمرانی و زیرساختی در آبادان و خرمشهر در پاسخ به سوالی مبنی بر نامگذاری پلی در خرمشهر به نام برادر شهیدش حسن قالیباف، گفت: کار پسندیده‌ای نکردند؛ خوب است آن پل را به نام یکی از شهدای محلی منطقه بگذارند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
از دیگر حواشی سفر رئیس خانه ملت به آبادان و خرمشهر درخواست مطالبه گران و صیادان این دو شهر از آقای قالیباف مبنی بر پیگیری مشکلاتشان بود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
یکی از صیادان پیگیری مشکلاتشان از جمله تامین نشدن سوخت قایق‌ها را از رئیس مجلس درخواست کرد و از او خواست، به مناطق پرجمعیت و محروم شهر از جمله کوی ذوالفقاری و جمشید آباد بیاید و از نزدیک مشکلات مردم را لمس کند.
همچنین در بازدید آقای قالیباف از روستا‌های آبادان، روستائیان خواستار توجه بیشتر به مناطق حاشیه‌ای شهر و نظارت دقیق‌تر به اعتبارات اختصاص یافته به شهرستان به ویژه تصفیه خانه شهید کشتکار شدند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
رئیس خانه ملت در بازدید از تصفیه خانه شهید کشتکار اظهار داشت: ما حق نداریم آب غیر استاندارد به خورد مردم آبادان بدهیم.
این نخستین سفر قالیباف به خوزستان پس از تصدی سمت ریاست مجلس است.
بندر خرمشهر مقصد تازه رئیس مجلس
رئیس مجلس شورای اسلامی از نزدیک پیگیر مشکلات ملوان و بازرگانان بندر خرمشهر شد.
محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی پس از ورود به شهرستان خرمشهر وارد پایانه تجاری این شهرستان شد و از نزدیک روند صادرات و واردات کالا را بررسی کرد.
او در دیدار با ملوانان و بازرگان جویای مشکلات آنان شد و تاکید کرد: طبق قوانین مناطق آزاد ثبت سفارش کالا نباید در بنادر انجام شود اما متاسفانه این اتفاق در بندر خرمشهر انجام می شود و همین موضوع به مشکلات جاری دامن زده است.
بندر خرمشهر به وسعت ۲۳۰ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در محل تلاقی اروندرود و کارون در محدوده منطقه آزاد اروند واقع شده است.
این بندر دومین بندر کانتینری کشور است که  ۴۵ کیلومتر تا خلیج فارس فاصله آبی  دارد و در حال حاضر به ۹ پست اسکله فعال و ۷ پست اسکله در حال بازسازی برای پذیرش کشتی‌هایی با آبخور ۶ متر و تخلیه روزانه چهار هزار تا شش هزار تن کالا قابلیت دارد.
ادای احترام به شهدای شلمچه
مجلس در پی رفع مشکلات مردم خوزستانرییس مجلس شورای اسلامی به شهدای آرمیده در میعادگاه شهیدان شلمچه ادای احترام کرد.
محمدباقر قالیباف با حضور در یادمان شهدای شلمچه ضمن قرائت فاتحه با آرمان‌های شهدای ۸ سال دفاع مقدس تجدید میثاق کرد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن ادای احترام به مقام شامخ شهدا، شلمچه را مظهر و نماد کربلای وطن دانست و گفت: هر چه داریم از برکت خون همین شهداست.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان مشمولان اعزامی پایه خدمتی اسفند
کاهش تامین ماشین آلات خطوط تولید در مقایسه با سال گذشته
تأکید سرپرست فرمانداری ملایر بر نقش فرابخشی آموزش و پرورش در توسعه عدالت آموزشی
رزمایش هوایی سراسری؛ آسمان جنوب ایران موقت بسته می‌شود
صلح و سازش در ۵ پرونده شورای حل اختلاف خرم‌آباد
رقابت در بورس، افزایش هزینه تولید نساجی
تسهیلات ۳ هزار میلیاردی حمایتی به نیازمندان مازندران
افزایش اعتبارات عمرانی شهرستان نیکشهر
هوای اصفهان همچنان آلوده است
آغاز مسابقه سراسری «آیات نور»
روی خوش هوا به مشترکان گاز مازندران
فرصت دو هفته‌ای کمیسیون اصل نود به وزارت کار برای ارائه نحوه دهک‌بندی جامعه
۴ کشته در برخورد نیسان حامل کپسول گاز با پژو
از ۳ اسفند؛ عرضه ۶ محصول سایپا بدون قرعه‌کشی
خسارت ۱۰ هزار میلیارد تومانی گیلان روی میز هیئت دولت
بررسی مشکلات ۳۲۱ واحد تولیدی خراسان جنوبی
با تظاهر به روزه‌خواری برخورد می‌شود
تناقض های رفتاری پهلوی و مزدورانش
تشکیل کارگروه هوشمندسازی آبزی پروری در مازندران
سفر وزیر نیرو نقطه عطف تحول در زیرساخت‌های خوزستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
«جادوگر فوتبال» به پنج سال حبس محکوم شد
آزادراه مشهد – چناران در محدوده شهر مشهد در حال ساخت است
سرلشکر موسوی: از ظرفیت جوانان استفاده شود
قدرت هوایی ایران در گرو هم‌افزایی جنگنده و پهپاد است
۱۸۶ معلم به مدارس خارج از کشور اعزام شدند
ساعت کاری ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد
بیش از ۱۰ سرویس اطلاعاتی در آشوب دی ماه نقش داشتند
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تداوم اجاره همسر در اروپا
برنامه ریزی برای برگزاری رویداد‌های علمی ورزشی
ترافیک سنگین در ۲ آزادراه و تردد روان در جاده‌های شمالی
خبر خوش برای خانوار‌های عشایری و روستایی
قیمت خرید تضمینی گندم در بودجه ۱۴۰۵
پیش‌بینی جوی آرام همراه با افزایش نسبی دما در بیشتر مناطق کشور
رویت هلال ماه مبارک رمضان ۱۴۰۴ در قم
مرحله نخست رزمایش نیروی دریایی سپاه در جزایر ایرانی  (۱۴ نظر)
بازتاب سخنان مقام معظم رهبری در رسانه‌های مختلف  (۳ نظر)
ما داغدار و عزادار خون‌های ریخته شده در فتنه دی‌ماه هستیم  (۱ نظر)
قطار قم ـ تبریز بهار ۱۴۰۵ راه‌اندازی می‌شود  (۱ نظر)
دستورالعمل فعالیت صنوف و اماکن عمومی در ماه رمضان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
شهادت مأمور انتظامی پاسگاه سوسن ایذه   (۱ نظر)
افزایش قیمت نان و بنزین در سال آینده صحت ندارد  (۱ نظر)
مراسم تحلیف سردفتران اسناد رسمی گیلان در رشت  (۱ نظر)
نیجریه استقرار نظامیان آمریکا درخاک خود را تأیید کرد  (۱ نظر)
اطلاعیه استخدام نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)